- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.601
Tamam canım benim.ilişkiden sonra 2 gün arka arkaya pozitif çıkınca merak ettim nette de birşey bulamadım.Halada silikleşmiyor.Hımmm valla tatlim belkide daha çatlamamıştır tahminlerimce söylüyorum çünkü ben pek anlamıyom bu ovu testlerden balım ya onu @yvz13 e sor sen o daha bilgili valla
Benimde öyle çıktı canım değerlendirdik bakalım sonuç ne olacakKızlar ovulaasyon testi 3 gün arka arkaya pozitif çıkarmı?hepsinde de iki çizgi aynı koyulukta.Eşit yani.
Ay 7 gün geçmiş ne sabır hayranım canisi valla
hahahahahAcele etme test icin once saglicakla kucagina al ins sonra test yaparsin
Kiz catlatma bizi yapsana test 7 gun geciken bat mi olur
Silikleşmeyince dedim acaba bu sefer tuttumu ki?İnşallah tutmuştur.İlk defa değişik bir kasık sancısı çekiyorum ve bel ağrım var.Benimde öyle çıktı canım değerlendirdik bakalım sonuç ne olacak
Yumurta 35 36 saattsaatte çatlamış demekki birde yarın yap bakalım benim sonrası siliklesti demekki ı yumurtlama gerçekleşti inşallah döllenme olmusturBenimde öyle çıktı canım değerlendirdik bakalım sonuç ne olacak
İnş hamilesindir cnmKuzum 10 gün kaldı.28 günde bir adet görüyorum 15.gün yumurtladım iki kopkoyu çizgi çıktı.ilişki oldu ama 18. gün bugün hala kopkuyo çizgi devam ediyor.
Canısı ovulasyon testim 3 gün oldu hala koyu çift çizgi bebeğimmm
Canım benim kasık ağrısı arada yokluyor uyku halinden başka belirti yok ama adete yakın göğüslerim çok acırdı oda yok hayirlis i bekliyoruz bata 5 gün varSilikleşmeyince dedim acaba bu sefer tuttumu ki?İnşallah tutmuştur.İlk defa değişik bir kasık sancısı çekiyorum ve bel ağrım var.
Sende her hngi bir belirti falan varmı?Batın ne zaman canım?Sende inşallah hayrlı haber alırsın bu sefer.
Ayyy inşallah kuzum ya.Eylülden beri deniyoruz.Ne zor işmiş vallahi.Sanki hemen olcak sanıyor insan.Yumurta 35 36 saattsaatte çatlamış demekki birde yarın yap bakalım benim sonrası siliklesti demekki ı yumurtlama gerçekleşti inşallah döllenme olmustur
Insallah guzel haber aliriz tatlimAyyy inşallah kuzum ya.Eylülden beri deniyoruz.Ne zor işmiş vallahi.Sanki hemen olcak sanıyor insan.
Senin bat ne zamanAyyy inşallah kuzum ya.Eylülden beri deniyoruz.Ne zor işmiş vallahi.Sanki hemen olcak sanıyor insan.
18 inde olacak bu ayDemekki 72 saat oldu hala çatlamadı yumurtam ozaman 3 gündür iki çizgide koyu çıkıyorsa.Senin bat ne zaman
Testleri saat kacta yaptin18 inde olacak bu ayDemekki 72 saat oldu hala çatlamadı yumurtam ozaman 3 gündür iki çizgide koyu çıkıyorsa.
Senin batın ne zaman?
Öğleden sonra sıvı alımına dikkat ederek ve 4 saatlik idrar sonunda.Yani herşeye dikkat ettim kullanırken.Testleri saat kacta yaptin
Inşallah döllenme gerçekleşmiştir canım artık hamileler forumuma katilirizÖğleden sonra sıvı alımına dikkat ederek ve 4 saatlik idrar sonunda.Yani herşeye dikkat ettim kullanırken.
Daha önceden de kullanmıştım onda çatlayıp silikleşmişti sonradan.
Mesela ilkgun saat kacta 2.gun saat kacta 3.gun saat kacta yaptinÖğleden sonra sıvı alımına dikkat ederek ve 4 saatlik idrar sonunda.Yani herşeye dikkat ettim kullanırken.
Daha önceden de kullanmıştım onda çatlayıp silikleşmişti sonradan.
İnşallah canım inşallah.Inşallah döllenme gerçekleşmiştir canım artık hamileler forumuma katiliriz
Mesela ilkgun saat kacta 2.gun saat kacta 3.gun saat kacta yaptin
Canım 36 saat falan sürmüş yumurtlamam bir ebe bana öyle demişti3-4 gibi bugünde 1 saat önce falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?