Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 36 saat falan sürmüş yumurtlamam bir ebe bana öyle demişti
Ben birde yumurta çatladıktan sonra o akıntı gelir sanıyordum.Meğerse akıntı önceden gelirmiş yumurta sonra çatlarmış.Bende yumurtlama akıntısı baya geldi kesilmedi hala geliyor.
Çattlatamadım sanırım ben çatlıycam artık

Sen degerlendirdiysen allaha bırak zamanı bekle tatlim

Öyle Allahım hepimizin yüzünü güldürsün kısa sürede inşallah.

Ben yumurtladigimi akıntıyla anladım canım 23 24 25 yumurtlama günümdü o zamana kadar hep silik çıktı

Inşallah canım bu ay umutluyum yumurtlama günümü buldum cunku meğersem geç yumurtluyormusum

Ben yumurtladigimi akıntıyla anladım canım 23 24 25 yumurtlama günümdü o zamana kadar hep silik çıktı

Inşallah canım bu ay umutluyum yumurtlama günümü buldum cunku meğersem geç yumurtluyormusum
Bende şu takvim yöntemini kullanıyordum telefonda ama bak tutmadı işte düzenli adet görsende28-14=14 geç yumurtlayabiliyormuşu insan.Ben telefondaki takvime takılı kalsaydım bilemeyecektim.

Sana yemin ederim kahkaha attım anam sen ne espirilisin kuzum ya ne güzel cıvıl cıvıl ben çatlarım valla 7 gün hemde
Ben 7 gun gecmesini birak 7 gun onceden yapiyom merakimdan
Birden fazla yumurtan olabilir ve ust uste catliyor olabilir
Hımmm valla tatlim belkide daha çatlamamıştır tahminlerimce söylüyorum çünkü ben pek anlamıyom bu ovu testlerden balım ya onu yvz13 e sor sen o daha bilgili valla
yvz13 tatilde kiza ellesmeyin belki tatil bebesi yapacak

hahahahah ya napim kesinleşsin iyice sonra hep üzülüyorm
Iste diyom ya gel bak beni dinle dogurdugunda kesinlesmis olur uzulmessin.Dogumdan bi kac dakka sonra yap kesin pozitif cikar
Yaww anam bacim yap gitsin negatifsede niye adet olmadin onun cozumune bakarsin
Hadi test fotosu at bekliyorum

Bende o akıntı hiç olmuyor hiç farketmedim şimdiye kadar

Birden fazla yumurtan olabilir ve ust uste catliyor olabilir
Aaa bak olabilr bu hiç aklıma gelmeişti canım benim.E birinden birine tutsun artık demi.

Bende o akıntı hiç olmuyor hiç farketmedim şimdiye kadar
Düzenli adet görüyorsan 14. günü falan çatlıyor oncesinde de yumurta akı gibi bir akıntı geliyor.O günlerde hep ıslak luyosn zaten canım.

Adetim düzenli 26-28 gün arası oluyorum takvim yarını gösteriyor yumurtlama olarak adet bitiminden beri çalışıyorum 16. Gün son çalışmayı yapacağız sonra beklemeye başlayacağım ama akıntı hiç olmuyor sanki yada ben farkedemiyorum

Canım benimde düzenli hep adetim.Takvim yöntemini kullanıyordum ama bu ay ovulasyon testi aldım adetin 11. gününden itibaren yapmaya başladım.
Tablo öyle gösteriyordu ama benim tam koyuyu yakalama günüm adetin 16. günü oldu.Biz değerlendirdik tabi.Bugün 18 gün adetimin hala çizgiler kopkoyu çıkıyor.
Takvim yöntemi bende bir işe yaramadı.Anlamadım vallahi bende.

Benim her ay siril siril akintim olurdu bu ay hic olmadi.Akintiyi cok dikkate alma bence catladiginda kasiginda anlik bi aci yada batma oluyor onu hissetmeye calis

Bende dakka başı göğüs mıncıklıyom acıyomu diye deli gibiEşimin bakışları çok komik oluyo ama
Goguslerde bisey yok uclari fena halde sizliyo.dun bisey yoktu bugun mide bulantisi halsizlik gogus ucu acimasi hepsi birden geldi ustune bide rahatsiz oldugumu bilen bile misafirlige geldi..yahu telde dedim surekli yatiyorum diye halsizim isimi yapamiyorum dedim geldi bi ton bulasik cikardi basima.zaten kendi bulasigimi yikayacak halim yok..

O da senin minciklamana guluyodur emin ol bu gari napiyo diye karsilikli gulusun Allah mutlulugunuzu bozmasin
Amin canım hepimizin daim olsun.
Bende insanları anlayamıyorum gerçekten.Birisi rahatsızım diyorsa neden üstelerler ki.Bişeye ihtiyacın varmı denir daha da fazla rahatsız edilmez yani.Çok yorma kendini yat dinlen.Kalsın bulaşıklara azcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…