Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hani nerde ovu? en sevdiğim :))
Bende canımcım.Şöyle ki ben 28 27 günde bir düzenli adet görüyorum.Ovu testim 15 gün koyulaştı ve değerlendiirdik kuzum ama 16 17 18 bugün bile hala kopkoyu ikiinci çizgi çıkıyor
Bunu sormuştum kızlarda senin bileceğini dediler

Niye silikleşmiyor hala 72 saattir çatlayamadımı 3 gündür iiki çizgide kopkuyu yvz13 canım.Bilginle aydınlatıver gari şu kardeşini.Tutturdukmu yoksam dadayı bu sefer?

Iste diyom ya gel bak beni dinle dogurdugunda kesinlesmis olur uzulmessin.Dogumdan bi kac dakka sonra yap kesin pozitif cikar
Yaww anam bacim yap gitsin negatifsede niye adet olmadin onun cozumune bakarsin
Hadi test fotosu at bekliyorum
Ben yarın sabah bi sağlık ocağına gidim garanti sonuc

Kızlar benim bu ay olmadı sanırım. Zaten gram belirtim de yok ne bi kaşık ağrısı ne göğüs hassasiyeti. Anlamıştım zaten ama testte yaptım negatif daha 5-6 gün var bata ama umudum kalmadı. Çok kötü bişeymiş ya bi umutla bekleyip olmaması

Cuma günü sadece benim görebildiğim ve saatler sonra çıkan ikinci bir çizgi vardı, negatifini atmıştım hatırlayanlar vardır belki, cumartesi hiç çıkmadı ikinci çizgi hep ikişer test yapıyorum ayni anda, cumartesi kan testi yaptırdım dediğim gibi <2.00 di, pazar test yapmadım yok diye, Bugun yine yaptım bugun hem anında çıkmakya başladı hem de baya belirgin cumaya göre, ben bu işten birşey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…