- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.641
Ooooo efenim hosgeldinizhani nerde ovu? en sevdiğim :))
Bende canımcım.Şöyle ki ben 28 27 günde bir düzenli adet görüyorum.Ovu testim 15 gün koyulaştı ve değerlendiirdik kuzum ama 16 17 18 bugün bile hala kopkoyu ikiinci çizgi çıkıyorhani nerde ovu? en sevdiğim :))
Kuzum arkadaşın 3 gun ust üste koyu cizgi cikmis onu nerak ediyorduhani nerde ovu? en sevdiğim :))
Benim akintim cok ya 2 gun oldu adetim biteli ama baya akintim geliyor goguslerim sızlıyorBende o akıntı hiç olmuyor hiç farketmedim şimdiye kadar
İnşalah tutar bu ay hayırlısıyla oğlum kardeş diye tutturdu her gece dua ediyor Allahım bana bir kardeş nasip et diyeBenim akintim cok ya 2 gun oldu adetim biteli ama baya akintim geliyor goguslerim sızlıyor
Benimkide valla hiç sormaİnşalah tutar bu ay hayırlısıyla oğlum kardeş diye tutturdu her gece dua ediyor Allahım bana bir kardeş nasip et diye
Ben yarın sabah bi sağlık ocağına gidimIste diyom ya gel bak beni dinle dogurdugunda kesinlesmis olur uzulmessin.Dogumdan bi kac dakka sonra yap kesin pozitif cikar
Yaww anam bacim yap gitsin negatifsede niye adet olmadin onun cozumune bakarsin
Hadi test fotosu at bekliyorum
Hangi marka test bide bata kac varEki Görüntüle 2166716
Kafayı yiycem bu çizgi niye çıkıyor cumartesi gittim <2.00 diyordu Bugun yaptım testi Bugun de daha koyu çıktı çözemiyorum
Bişey olmasa çıkmaz ki bende anlamadım batın bi geçsin istersen yine yaparsınEki Görüntüle 2166716
Kafayı yiycem bu çizgi niye çıkıyor cumartesi gittim <2.00 diyordu Bugun yaptım testi Bugun de daha koyu çıktı çözemiyorum
Normalde once kana gecer sonra idrara ama senin tam tersi olmusLaboquick canim ikinci testi yaptım ayni idrardan biri bozuksa biri düzgün olur diye yine ayni çıktı sonuç, bata normal döngüme göre 7 ama ovulasyona göre 3 var
Hamilesin bence değerin artiyo cnmLaboquick canim ikinci testi yaptım ayni idrardan biri bozuksa biri düzgün olur diye yine ayni çıktı sonuç, bata normal döngüme göre 7 ama ovulasyona göre 3 var
İnsallah canim insallahHamilesin bence değerin artiyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?