- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.661
Hamilesin bence değerin artiyo cnm
Anam birinizinki kanda cikmiyo otekinizinki idrarda cikmiyo bari birlestirin pozitif testleri biriniz adam akilli hamile olun
Tıp tarihine geccemben yine kan vermeye gideyim en iyisi
Vallahi yaa ne bu ben hiç çözemedim hazırlanıp gideyim bir daha kan vermeyeAnam birinizinki kanda cikmiyo otekinizinki idrarda cikmiyo bari birlestirin pozitif testleri biriniz adam akilli hamile olun
Hep öyle olur zaten biyerin agrir doktora gidersin doktorun kapısında agrin geçer sonra dersin ben şimdi ne diycemKızlar hastaneye geldim muayene olacağım şaka gibi az önce lavoba ya girdim adetim başlıyor kahverengi akıntım gelmiş
ben gitim verdim bile hayırlı haberler alalım inşallah cümlemizBen yarın sabah bi sağlık ocağına gidimgaranti sonuc
ama bana doktor 0 ile 5 arasını normal diyoruz dedi bi kaç gün arayla yaptır artarsa gebesin dedi senin ki 2 yani o aralıkta ki batına da var yükselebilir bence kan tahlilini tekrarla bence bi kaç güne naçizane fikrimCuma günü sadece benim görebildiğim ve saatler sonra çıkan ikinci bir çizgi vardı, negatifini atmıştım hatırlayanlar vardır belki, cumartesi hiç çıkmadı ikinci çizgi hep ikişer test yapıyorum ayni anda, cumartesi kan testi yaptırdım dediğim gibi <2.00 di, pazar test yapmadım yok diye, Bugun yine yaptım bugun hem anında çıkmakya başladı hem de baya belirgin cumaya göre, ben bu işten birşey anlamadım
Aynen ne diyeceğim bilseydim yarın 2. Gunu gelir hormon tahlili yaptirirdim bugün yapar mı bilmiyorumHep öyle olur zaten biyerin agrir doktora gidersin doktorun kapısında agrin geçer sonra dersin ben şimdi ne diycem
Himm olabilir korunmadiysan..Kızlar günaydın bugün 29. Günüm. Normalde 28 günde bir oluyordum, doktorum agnucaston diye bi ilaca başlattığından beri 27 günde bir olmaya başlamıştım 2 aydır. Sizce test yapmalı mıyım erken mi yoksa
Bugun toplu kan verme gunu bence direkt kan verKızlar günaydın bugün 29. Günüm. Normalde 28 günde bir oluyordum, doktorum agnucaston diye bi ilaca başlattığından beri 27 günde bir olmaya başlamıştım 2 aydır. Sizce test yapmalı mıyım erken mi yoksa
Bende verdim az önce öğleden sonra çıkar sonuçlarben gitim verdim bile hayırlı haberler alalım inşallah cümlemiz
Nereye verdin ogleden sonra cikiyo benimki saglik ocagi yarin cikicakBende verdim az önce öğleden sonra çıkar sonuçlar
Kiz hem sen niye verdin yordun kendini doguma gittiginde vereydin ya iki kere is yapmamis olurdunBende verdim az önce öğleden sonra çıkar sonuçlar
Canım sağlık ocağında istersen sana bi şifre veriyolar internetten bakıyosun 3den sonra açılıyo sonuçlarNereye verdin ogleden sonra cikiyo benimki saglik ocagi yarin cikicak
Evet biliyorum barkot no ile saat 12 de gidecekmis kanlar laboratuvara 1 den sonra bakmaya basliyom ben.gecen ayki gece cikmistiCanım sağlık ocağında istersen sana bi şifre veriyolar internetten bakıyosun 3den sonra açılıyo sonuçlar
Kiz hem sen niye verdin yordun kendini doguma gittiginde vereydin ya iki kere is yapmamis olurdun[/QUOTE
Hahahah valla yoruldum sıcakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?