- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.681
Benim ki geçen ay 4bucukta çıktı öğleden sonraEvet biliyorum barkot no ile saat 12 de gidecekmis kanlar laboratuvara 1 den sonra bakmaya basliyom ben.gecen ayki gece cikmisti
Anam sizin saglik ocagi hizliymis bileydim oraya gelir verirdimBenim ki geçen ay 4bucukta çıktı öğleden sonra
Hangi şehirdesinAnam sizin saglik ocagi hizliymis bileydim oraya gelir verirdim
Grip yada soguk alginligi icin gitseydin kimseyle karsilasmazdin emin ol ama boyle alengelli durumlarda mutlaka birini goruyon ne diyecegini sasiriyonŞu sağlık ocağında kan verirken illa bi tanıdıkla karşılaşıyorum imalı imalı sorular hemen ne desem inanmıyolar
Kendimize eziyet bütün gün sonuç bekliyoruzAcilde 25 dk da çıkmıştı geçen sefer niye sağlık ocağına gidiyorsunuz
Ahh çalışmasam da direk hastaneye giderdim mis gibi kanı verirdiö kesin sonuçBugun toplu kan verme gunu bence direkt kan ver
Bizim acil bakalim alacakmi kan riske atmak istemedim.Bide cocuklari eve biraktim acil uzak onlara daha soylemicem cunku tum sulale duyarAcilde 25 dk da çıkmıştı geçen sefer niye sağlık ocağına gidiyorsunuz
Sen 8 gun bat gecirmis insansin ogleden sonra ne ki senin icinKendimize eziyet bütün gün sonuç bekliyoruz
Yok canım korunmuyoruz geçen ay rahim filmi çektirmiştim ondan azıcık umutluyum bu aydan..Himm olabilir korunmadiysan..
Neden olmasin.olur benceKızlar bağlı olduğum sağlık ocağına değil de iş yerimin yakınındaki sağlık ocağına gitsem hem oraya aldırsam hem de kan versem oluyor mu öyle?
merhaba acilde ne diyince test yapıyorlar direkt desem gebelik testi istiyorum bakarlar mı?Acilde 25 dk da çıkmıştı geçen sefer niye sağlık ocağına gidiyorsunuz
Hazir bugun kan verme gunuyken bence bi kan ver cizgi var evet gordum bendeKızlar günaydın :) Iyi haftalar diliyorum herkese..
bata 6 gün var yumurtlamadan sonra gögüs agrım hic gecmedi.. birgün sürekli batmalar hissettim ama gecti... sabah ovulasyon tetstimin koyulasmaya baslamıs olmasından suphe edip test yaptım ucuz testlerden ve ben cıplak gözle silik cizgi gördüm fotografta cok belli degil ama bir bakar mısınız lutfen?
Yaa ama benim ovü testim 25 inde kırmızı oldu ona göre şimdi anca sonuç çıkarSen 8 gun bat gecirmis insansin ogleden sonra ne ki senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?