Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hazir bugun kan verme gunuyken bence bi kan ver cizgi var evet gordum bende
canım cok tesekkur ederim icim ferahlıyor :) agladım sabah biliyor musun... Rabbim insallah dogrudur....
nasıl kan verecegim canım acilde gidip bhcg yaptırmak istiyorum desem hemen yapılır mı?

canım cok tesekkur ederim icim ferahlıyor :) agladım sabah biliyor musun... Rabbim insallah dogrudur....
nasıl kan verecegim canım acilde gidip bhcg yaptırmak istiyorum desem hemen yapılır mı?
Acili bilmiyorum inan bende riske atmayim diye direkt saglik ocagina gittim.Ins hayirlisiyla hamilesindir.ilk mi olacak seninne zamandir cabaliyosunuz

Acili bilmiyorum inan bende riske atmayim diye direkt saglik ocagina gittim.Ins hayirlisiyla hamilesindir.ilk mi olacak seninne zamandir cabaliyosunuz
evet canım ilk olacak Allahım nasip ederse... bu 3. ayımızdı... denemeden önce doktora gitmistim hicbir sorun yok demisti.. gecen ay esim seyahatteydi zaten.. bu ay tam catlama zamanını yakaladık ovu testi ile ve 3 aydır da folik asit + d vit kullanıyorum..

Git canim toplu kan verme günü insallah toplu gebelik öğrenme gününe döner çok amin sonucu bekliyorum suan Allahım hepimize hayırlı güzel sonuçlar nasip eylesin insallah
aminnn canım tesekkur ederim hepimize insallah guzel haberler getirsin bu hafta :) ben hala izin alamadım öğleden sonra gidecegim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…