- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.701
canım cok tesekkur ederim icim ferahlıyor :) agladım sabah biliyor musun... Rabbim insallah dogrudur....Hazir bugun kan verme gunuyken bence bi kan ver cizgi var evet gordum bende
Ben 27 sinde yumurtladim benimki ciktiysa seninki haydi haydi cikar sen benden iki gun oncesin.normal testte cikti benimYaa ama benim ovü testim 25 inde kırmızı oldu ona göre şimdi anca sonuç çıkar
Acili bilmiyorum inan bende riske atmayim diye direkt saglik ocagina gittim.Ins hayirlisiyla hamilesindir.ilk mi olacak seninne zamandir cabaliyosunuzcanım cok tesekkur ederim icim ferahlıyor :) agladım sabah biliyor musun... Rabbim insallah dogrudur....
nasıl kan verecegim canım acilde gidip bhcg yaptırmak istiyorum desem hemen yapılır mı?
Bakalım bugün belli olur hersey :)Ben 27 sinde yumurtladim benimki ciktiysa seninki haydi haydi cikar sen benden iki gun oncesin.normal testte cikti benim
evet canım ilk olacak Allahım nasip ederse... bu 3. ayımızdı... denemeden önce doktora gitmistim hicbir sorun yok demisti.. gecen ay esim seyahatteydi zaten.. bu ay tam catlama zamanını yakaladık ovu testi ile ve 3 aydır da folik asit + d vit kullanıyorum..Acili bilmiyorum inan bende riske atmayim diye direkt saglik ocagina gittim.Ins hayirlisiyla hamilesindir.ilk mi olacak seninne zamandir cabaliyosunuz
Bakıyorlar canim direk sıra aldığın yere gebelik testi yaptircam de sıra veriyor doktora muayene olmana gerek yok direk kan veriyorsunmerhaba acilde ne diyince test yapıyorlar direkt desem gebelik testi istiyorum bakarlar mı?
cok tesekkur ederim canım, isten izin alıp gidecegim insallahBakıyorlar canim direk sıra aldığın yere gebelik testi yaptircam de sıra veriyor doktora muayene olmana gerek yok direk kan veriyorsun
Git canim toplu kan verme günü insallah toplu gebelik öğrenme gününe döner çok amin sonucu bekliyorum suan Allahım hepimize hayırlı güzel sonuçlar nasip eylesin insallahcok tesekkur ederim canım, isten izin alıp gidecegim insallah
Tebrik ederimm masallah ya ne güzel mutlulukEvetttttt ilk mujde benden. Hamileyimmmmm... Sonuc..369,92....
Darisi tum isteyenlerin basinaaaa
Süper canim insallah ugur getirir hepimizinki olumlu çıkar gozun aydın kuzummmEvetttttt ilk mujde benden. Hamileyimmmmm... Sonuc..369,92....
Wuhuuuuuuu hadi kutlayalim tebrikler canim ard arda boyle guzel haber aliriz insEvetttttt ilk mujde benden. Hamileyimmmmm... Sonuc..369,92....
aminnn canım tesekkur ederim hepimize insallah guzel haberler getirsin bu hafta :) ben hala izin alamadım öğleden sonra gidecegim sanırımGit canim toplu kan verme günü insallah toplu gebelik öğrenme gününe döner çok amin sonucu bekliyorum suan Allahım hepimize hayırlı güzel sonuçlar nasip eylesin insallah
tebrikler canımm darısı basımıza dua et nolur bizlere :)Evetttttt ilk mujde benden. Hamileyimmmmm... Sonuc..369,92....
Hayırlı olsun tebriklerEvetttttt ilk mujde benden. Hamileyimmmmm... Sonuc..369,92....
Tebrikler canımAllah’ıma sukurler olsun test sonucum çıktı veeee pozitif 48 çıktı oh beee allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah
hayırlı olsun canımmm bu ne güzel bir gün böyleee :)Allah’ıma sukurler olsun test sonucum çıktı veeee pozitif 48 çıktı oh beee allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah
Sonucu nu merak ediyorum cnm bende 24 ünde yumurtladım adet de gelmedi halaYaa ama benim ovü testim 25 inde kırmızı oldu ona göre şimdi anca sonuç çıkar
Sanada hayirli olsun tebrikler darisi hepimizin basina insAllah’ıma sukurler olsun test sonucum çıktı veeee pozitif 48 çıktı oh beee allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?