- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.721
Sen kan vermismiydinSonucu nu merak ediyorum cnm bende 24 ünde yumurtladım adet de gelmedi hala
Hayır cnm tam net degilki niye kan veriyimSen kan vermismiydin
Tebrik ederim cnm testin nasıldı atarmisin bi dahaEvetttttt ilk mujde benden. Hamileyimmmmm... Sonuc..369,92....
Darisi tum isteyenlerin basinaaaa
Onunda mi sonra çıktı ay bende de varmıdır bişey ya hala adet gelmedi ama yarını da bekliycemokkesa nin ikinci cizgisi sonradan cikmisti
Evet canim cok eminim iki testide sonradan cikti buna ragmen beta hcg degeri super otesi.Ben senin yerinde olsam gider kan veririm stres mahfediyor insani cunku surekki aklinda olmaktansaOnunda mi sonra çıktı ay bende de varmıdır bişey ya hala adet gelmedi ama yarını da bekliycem
Sonradan çıkması düşündürüyor beni kan ewt en iyisi varsa da yoksa da net bişey yarın 10 olmazsam kan vercem bendeEvet canim cok eminim iki testide sonradan cikti buna ragmen beta hcg degeri super otesi.Ben senin yerinde olsam gider kan veririm stres mahfediyor insani cunku surekki aklinda olmaktansa
Sonucu nu merak ediyorum cnm bende 24 ünde yumurtladım adet de gelmedi hala[/QUOT
Pek umutlu değilim nedense
Çok tebrik edrim canım ne güzel bir haber bu.Allah’ıma sukurler olsun test sonucum çıktı veeee pozitif 48 çıktı oh beee allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah
Evet canim 2.cizgim 1saat sonra cikmisti...Onunda mi sonra çıktı ay bende de varmıdır bişey ya hala adet gelmedi ama yarını da bekliycem
Canim adetime 4 gun once yaptim 1 saat sonra belli belursiz cikti..daha sonra 2 gun kala yaptim yine 1 saat sonra cikti... En onemli belirti kesinkikle adet gecikmesi benim 1gun gecti ve cok sukur hamileyimOnunda mi sonra çıktı ay bende de varmıdır bişey ya hala adet gelmedi ama yarını da bekliycem
Canım hayırlı olsun benim de 1 gün geçti ve herhangi bir belirtim yokCanim adetime 4 gun once yaptim 1 saat sonra belli belursiz cikti..daha sonra 2 gun kala yaptim yine 1 saat sonra cikti... En onemli belirti kesinkikle adet gecikmesi benim 1gun gecti ve cok sukur hamileyim
Tebrik ederim tekrar cnmCanim adetime 4 gun once yaptim 1 saat sonra belli belursiz cikti..daha sonra 2 gun kala yaptim yine 1 saat sonra cikti... En onemli belirti kesinkikle adet gecikmesi benim 1gun gecti ve cok sukur hamileyim
sağlık ocağında öğleden sonra çıkıyo ama ben de oraya verdimNereye verdin ogleden sonra cikiyo benimki saglik ocagi yarin cikicak
ayyyy çok sevindiimm gözün aydıınnnnEvetttttt ilk mujde benden. Hamileyimmmmm... Sonuc..369,92....
Darisi tum isteyenlerin basinaaaa
ayyy gözün aydınn tebrik ederim darısı başımızaaAllah’ıma sukurler olsun test sonucum çıktı veeee pozitif 48 çıktı oh beee allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah
T nin altinin hafif sol tarafinda bisi var gibi sen de mi orda gordunKizlar bunda cizgi görüyor musunuz ben mi yaniliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?