Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onunda mi sonra çıktı ay bende de varmıdır bişey ya hala adet gelmedi ama yarını da bekliycem
Evet canim cok eminim iki testide sonradan cikti buna ragmen beta hcg degeri super otesi.Ben senin yerinde olsam gider kan veririm stres mahfediyor insani cunku surekki aklinda olmaktansa

Evet canim cok eminim iki testide sonradan cikti buna ragmen beta hcg degeri super otesi.Ben senin yerinde olsam gider kan veririm stres mahfediyor insani cunku surekki aklinda olmaktansa
Sonradan çıkması düşündürüyor beni kan ewt en iyisi varsa da yoksa da net bişey yarın 10 olmazsam kan vercem bende

Onunda mi sonra çıktı ay bende de varmıdır bişey ya hala adet gelmedi ama yarını da bekliycem
Canim adetime 4 gun once yaptim 1 saat sonra belli belursiz cikti..daha sonra 2 gun kala yaptim yine 1 saat sonra cikti... En onemli belirti kesinkikle adet gecikmesi benim 1gun gecti ve cok sukur hamileyim

Yigenimin bugun dogum gunu kalkayimda bari biraz biseyler hazirlayim cocuga supriz dogum gunu yapayimda sonucum cikana kadar zaman gecsin bari

Canim adetime 4 gun once yaptim 1 saat sonra belli belursiz cikti..daha sonra 2 gun kala yaptim yine 1 saat sonra cikti... En onemli belirti kesinkikle adet gecikmesi benim 1gun gecti ve cok sukur hamileyim
Canım hayırlı olsun benim de 1 gün geçti ve herhangi bir belirtim yok sağlıkla kucağına al inşallah

Kizlar bunda cizgi görüyor musunuz ben mi yaniliyorum

Eklentiler

• 20180709_122740.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 20180709_123022.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…