- 2 Kasım 2015
- 503
- 723
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.741
Ewt cnmT nin altinin hafif sol tarafinda bisi var gibi sen de mi orda gordun
Kan verdinmi sonuç ne çıktı cnmben görüyorum sanki benimkiler gibi zor görünüyor ama görünüyor
Bi çizgi var gibi. Kaç gün var bataKizlar bunda cizgi görüyor musunuz ben mi yaniliyorum
Çok teşekkürler darısı basına insallah hep beraber sevinelimHayırlı olsun tebrikler
Cnm ben 7 sinde olmalıydım 10 unda doye takvimm dpo 15 gün oldu bugün hala gelen giden yok yarında bekliyim deBi çizgi var gibi. Kaç gün var bata
Teşekkür ederim canim darısı basına Allahım devamı gelir insallah güzel haberlerin tüm kalbimle söylüyorumhayırlı olsun canımmm bu ne güzel bir gün böyleee :)
Çok teşekkürler canim darısı basınıza insallahSanada hayirli olsun tebrikler darisi hepimizin basina ins
Hmm aslında baya da olmuş yumurtlama gününden sonra. Çıkması lazım bence artık. Ama geç yumurtlama da olmuş olabilir. Hayırlısı bakalım inşallah vardırCnm ben 7 sinde olmalıydım 10 unda doye takvimm dpo 15 gün oldu bugün hala gelen giden yok yarında bekliyim de
Teşekkür ederim cnm hayirlisiHmm aslında baya da olmuş yumurtlama gününden sonra. Çıkması lazım bence artık. Ama geç yumurtlama da olmuş olabilir. Hayırlısı bakalım inşallah vardır
Allah bagislasin canım bata kac gün var belirtin varmiEvetttttt ilk mujde benden. Hamileyimmmmm... Sonuc..369,92....
Darisi tum isteyenlerin basinaaaa
sonuç çıkmadı daha verdimKan verdinmi sonuç ne çıktı cnm
İnş guzel sonuç alırsın cnmsonuç çıkmadı daha verdim
Çok teşekkürler canim darısı Gönülden isteyen herkese insallahÇok tebrik edrim canım ne güzel bir haber bu.
Kuzum insallah değerlerin artmıştır sağlıcakla gelsin bebislerimizayyy gözün aydınn tebrik ederim darısı başımızaa
Çok sevindim canım darısı başımıza inşallahEvetttttt ilk mujde benden. Hamileyimmmmm... Sonuc..369,92....
Darisi tum isteyenlerin basinaaaa
Senin çok enteresan oldu var YOk var sonuç muhteşem hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah benim 10!gün sonra falan belli olur hakkımızda hayırlısıAllah’ıma sukurler olsun test sonucum çıktı veeee pozitif 48 çıktı oh beee allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah
Bat 1 gun gecri.canim suanda ara ara kasik agrim var..oncesinde yumyrtlamadan beri kasik agrim ve siskinligim hep devam etti. Goguslerde dolgunluk yok..aksam dus almak icin afedersin sutyenimi cikarttigimda sadece sizlama olduAllah bagislasin canım bata kac gün var belirtin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?