Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye silikleşmiyor hala 72 saattir çatlayamadımı 3 gündür iiki çizgide kopkuyu yvz13 canım.Bilginle aydınlatıver gari şu kardeşini.Tutturdukmu yoksam dadayı bu sefer?

canım ovu testinin sürekli koyu çıkması ya gebeliği ya tekrar yumurtlamayı işaret eder

Senin çok enteresan oldu var YOk var sonuç muhteşem hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah benim 10!gün sonra falan belli olur hakkımızda hayırlısı
Sorma canim laboquick idrar testi kandan önce sonuç verdi gibi oldu bu arada benim dpo 11 Bugun dediğim gibi hcg 48 ve örnek olması açısından ovulasyon testi de yaptım az önce onu da ekliyorum

Bat 1 gun gecri.canim suanda ara ara kasik agrim var..oncesinde yumyrtlamadan beri kasik agrim ve siskinligim hep devam etti. Goguslerde dolgunluk yok..aksam dus almak icin afedersin sutyenimi cikarttigimda sadece sizlama oldu
Bana şuan o kadar ümit oldun ki benimde hiç belirtim uyku halinden başka adete çok az kaldı göğüs ağrım hiç yok arada kasiklarim batma oluyor umarım hamileyimdir

Benim 3 gun geçti yorgunluk ve uyku dışında belirti yok..kasik agrim 2 gündür yok ama su an ağırlık varmış gibi hissediyorum.ilk gebeligi farklı belirtilerle öğrendiğim için bunlar bebise bağlı belirtiler diyemiyorum şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…