- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.761
Kuzum arkadaşın 3 gun ust üste koyu cizgi cikmis onu nerak ediyordu
Niye silikleşmiyor hala 72 saattir çatlayamadımı 3 gündür iiki çizgide kopkuyuyvz13 canım.Bilginle aydınlatıver gari şu kardeşini.Tutturdukmu yoksam dadayı bu sefer?
Ooooo efenim hosgeldiniz
Sizi buralarda gormek ne buyuk seref
Karetta karettalar plaji istila mi ettiler yoksa
Ben 7 gun gecmesini birak 7 gun onceden yapiyom merakimdan
Birden fazla yumurtan olabilir ve ust uste catliyor olabilir
yvz13 tatilde kiza ellesmeyin belki tatil bebesi yapacak
Sorma canim laboquick idrar testi kandan önce sonuç verdi gibi olduSenin çok enteresan oldu var YOk var sonuç muhteşem hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah benim 10!gün sonra falan belli olur hakkımızda hayırlısı
Eki Görüntüle 2166810
Sorma canim laboquick idrar testi kandan önce sonuç verdi gibi oldubu arada benim dpo 11 Bugun dediğim gibi hcg 48 ve örnek olması açısından ovulasyon testi de yaptım az önce onu da ekliyorum
Seninle cuma günü görmüştük kanda çıkmasa da biz ve testlerimiz daha iyi biliyorharikasınnn :)
Bana şuan o kadar ümit oldun ki benimde hiç belirtim uyku halinden başka adete çok az kaldı göğüs ağrım hiç yok arada kasiklarim batma oluyor umarım hamileyimdirBat 1 gun gecri.canim suanda ara ara kasik agrim var..oncesinde yumyrtlamadan beri kasik agrim ve siskinligim hep devam etti. Goguslerde dolgunluk yok..aksam dus almak icin afedersin sutyenimi cikarttigimda sadece sizlama oldu
canım ovu testinin sürekli koyu çıkması ya gebeliği ya tekrar yumurtlamayı işaret eder
Ben de aynı durumdayım canm hala olmadim 7 sinde test yaptim çizgi oluşmadı 2 dk bile beklemeden kardeşim aldı çöpe attı hemen bakamadimCnm ben 7 sinde olmalıydım 10 unda doye takvimm dpo 15 gün oldu bugün hala gelen giden yok yarında bekliyim de
amin inşallah internetten giriyorum kan sonucunu öğrenmek için boş ekran geliyor yaa sinir olduum daha çıkmamış heraldeKuzum insallah değerlerin artmıştır sağlıcakla gelsin bebislerimiz
amin canım insallahTeşekkür ederim canim darısı basına Allahım devamı gelir insallah güzel haberlerin tüm kalbimle söylüyorum
Inşallah canım benimde hep köyü çıkıyordu umarım hamileyizdir belki 1 sen fazla yumurtladık gelsin ikizlerKızlar dua edin ovulasyon testim hala kopkoyu ikinci çizgiyi çıkarıyor adetimin 19. günü bugün.Belki tutmuştur bu sefer ondan silikleşmiyordur.Dua edin nolursunuz
Benim girisim saat 1 den beri 500 oldu 2000 rekorla bitiririm heraldeŞimdi baslıyorum sonuclara bakmaya artık 500 kere girerim labim sitesine
Ay inşallah Allah ım yüzümüzü hayırlısıyla güldür nolur.Inşallah canım benimde hep köyü çıkıyordu umarım hamileyizdir belki 1 sen fazla yumurtladık gelsin ikizler
Ayy yalnız olmadığmı bilmek güzelBenim girisim saat 1 den beri 500 oldu 2000 rekorla bitiririm heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?