- 3 Mayıs 2018
- 234
- 201
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.781
Gebeliği işaret ediyor olabilirCanım bugün yine yaptım hala kopkoyu çizgi devam ediyor çıkmaya bakalım artık kısmet.19. gün oldu bugün batta öğreneceğim artık.
Sağol cnaım cevabın için
Ay ağzından bal dökülen cümlelerine sağol inşallah kuzummmmGebeliği işaret ediyor olabilir
Bende yok canim akinti falanMerhaba kızlar. Benimde adetim 1 gün gecikti. Dün akşam test yaptım belli belirsiz silik çıktı ve 3 gündür inanılmaz adet ağrısı gibi ağrım var. Daha önce olmayan çok yoğun sarı akıntı geliyor. Yeni hamiş olanlar akıntınız var mı sizinde.kan verdim sonucu bekliyooruuumm
Canım benim yine bu ay da sonradan çıktı. Bakalım ikimiz de hamilemiyiz geçen ay hayal kırıklığı yaşamıştım sana da söylemiştim ama yine bir ümit bekliyorum simdiSonradan çıkması düşündürüyor beni kan ewt en iyisi varsa da yoksa da net bişey yarın 10 olmazsam kan vercem bende
Bekliycez cnm başka çaremız yok ins güzel haberler veririzCanım benim yine bu ay da sonradan çıktı. Bakalım ikimiz de hamilemiyiz geçen ay hayal kırıklığı yaşamıştım sana da söylemiştim ama yine bir ümit bekliyorum simdi
Ovulasyon testi de yapıyor musun onda koyulasiyormus yaBekliycez cnm başka çaremız yok ins güzel haberler veririz
Benim sonuçlarımın yarısı çıkmıs senin ki ne alemdeBenim girisim saat 1 den beri 500 oldu 2000 rekorla bitiririm heralde
Yapmadım aliyim bari bide onu deniyimO
Ovulasyon testi de yapıyor musun onda koyulasiyormus ya
Yarisi derken ?? bana sadece beta hcg bakilcak laba ulasmis kan sonuc daha yokBenim sonuçlarımın yarısı çıkmıs senin ki ne alemde
Ovukasyon testiyle gebelik öğrenen çok kişi var bi tane ovulasyon testi atsana bakalımAy ağzından bal dökülen cümlelerine sağol inşallah kuzummmm
Hayırlısı olsun vardır Rabbimin bildiğiAdet oldum kizlar umutlar agustosa kaldi.cok istiyordum okullar tatilken olsun evde atlatayim riskli donemi ama kismet.allah dogru zamanda hayirlisini nasip eder insallah..hepimize ...
Benim her türlü bakalım dedi doktor da yarısı düşmüş sonuçlarınYarisi derken ?? bana sadece beta hcg bakilcak laba ulasmis kan sonuc daha yok
En onemlisini en sona birakmislar desene.demekki sadece beta bakilsaydi cikmisti simdiyeBenim her türlü bakalım dedi doktor da yarısı düşmüş sonuçların
Hayirlisi cnm benimkide gelmedi test de net degil bekliyorumAdet oldum kizlar umutlar agustosa kaldi.cok istiyordum okullar tatilken olsun evde atlatayim riskli donemi ama kismet.allah dogru zamanda hayirlisini nasip eder insallah..hepimize ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?