Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bende de olmuştu Ağustos’ta denersin

Kizlar ovulasyon testim bu şimdi yaptim normal gebelikte cikmiyo ya sonradan cikiyo küçük mu değer yoksa bi Yardim ediverin bana

Eklentiler

• 20180709_155210.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 49
Ben adet olcam gibi hissediyorum kasıklarıma ağrılar giriyor
ah canım benim de iki ay önce kimyasal oldu rabbim her seyin hayırlısını versin insallah sağlıklı hamile kalalım

Hayırlısı olsun canm sıkma canini her seyin vakti var bol bol dua edelim

Kızlar kurtajdan sonraki 3.adeti oldum ve az once laboquick ovu testi aldım gitti gidiyordan. Umarım guvenilirdir..ilk defa kullanacam heyecan yaptim şimdiden.pazar günü tatile gidiyoruz tam zamanında oldu daha da gecikmedi çok şükür.artık tatilde çalışma yapariz

Hazir bugun kan verme gunuyken bence bi kan ver cizgi var evet gordum bende

Bakıyorlar canim direk sıra aldığın yere gebelik testi yaptircam de sıra veriyor doktora muayene olmana gerek yok direk kan veriyorsun

Git canim toplu kan verme günü insallah toplu gebelik öğrenme gününe döner çok amin sonucu bekliyorum suan Allahım hepimize hayırlı güzel sonuçlar nasip eylesin insallah

sonucum cıktı bata 6 gün kala 20,4.... dua eden yorum yapan herkesten Allah razı olsun... hepinizi cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…