- 2 Kasım 2015
- 503
- 723
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.801
Canım Umut vermek gibi olmasın ama 19. Gün ikinci çizgi birden koyu bu gebeliğe işaret eder çok araştırdım zamanında test yaptık mı gebelikEki Görüntüle 2166854 Eki Görüntüle 2166855
Canım testlerim bunlar ve BATım 18 Temmuz.Test yapsam çıkmayacak biliyorum.
3 günlük n bekle yap bakalım test varsa çıkarEki Görüntüle 2166854 Eki Görüntüle 2166855
Canım testlerim bunlar ve BATım 18 Temmuz.Test yapsam çıkmayacak biliyorum.
Evet canım bende de olmuştu Ağustos’ta denersinbenim değerim 7den 5.37 ye düşmüş kızlar sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum ilk kez hayatımda en kısa zamanda regl olup atarım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde de önümüzdeki aylar hamile kalırım inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah...
Olmazsa erken gebelik testi alıp yaparım birkaç gün daha bekleyeyim.3 günlük n bekle yap bakalım test varsa çıkar
ah canım benim de iki ay önce kimyasal oldu rabbim her seyin hayırlısını versin insallah sağlıklı hamile kalalımbenim değerim 7den 5.37 ye düşmüş kızlar sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum ilk kez hayatımda en kısa zamanda regl olup atarım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde de önümüzdeki aylar hamile kalırım inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah...
Ovü testi hep böyle çıkıyor malesefKizlar ovulasyon testim bu şimdi yaptim normal gebelikte cikmiyo ya sonradan cikiyo küçük mu değer yoksa bi Yardim ediverin bana
Hayırlısı olsun canm sıkma canini her seyin vakti var bol bol dua edelimbenim değerim 7den 5.37 ye düşmüş kızlar sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum ilk kez hayatımda en kısa zamanda regl olup atarım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde de önümüzdeki aylar hamile kalırım inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah...
Ok cnm teşekkür ederimOvü testi hep böyle çıkıyor malesef
Kızlar günaydın :) Iyi haftalar diliyorum herkese..
bata 6 gün var yumurtlamadan sonra gögüs agrım hic gecmedi.. birgün sürekli batmalar hissettim ama gecti... sabah ovulasyon tetstimin koyulasmaya baslamıs olmasından suphe edip test yaptım ucuz testlerden ve ben cıplak gözle silik cizgi gördüm fotografta cok belli degil ama bir bakar mısınız lutfen?
Hazir bugun kan verme gunuyken bence bi kan ver cizgi var evet gordum bende
Bakıyorlar canim direk sıra aldığın yere gebelik testi yaptircam de sıra veriyor doktora muayene olmana gerek yok direk kan veriyorsun
Git canim toplu kan verme günü insallah toplu gebelik öğrenme gününe döner çok amin sonucu bekliyorum suan Allahım hepimize hayırlı güzel sonuçlar nasip eylesin insallah
Hayirlisi olsun cnm değerin artsın kucağına al bebişin sagliklasonucum cıktı bata 6 gün kala 20,4.... dua eden yorum yapan herkesten Allah razı olsun... hepinizi cok seviyorum
Hayirlisi olsun cnm değerin artsın kucağına al bebişin saglikla
Cikti mi canim sonucunBen adet olcam gibi hissediyorum kasıklarıma ağrılar giriyor
ah canım benim de iki ay önce kimyasal oldu rabbim her seyin hayırlısını versin insallah sağlıklı hamile kalalım
Cikti mi canim sonucunBen adet olcam gibi hissediyorum kasıklarıma ağrılar giriyor
ah canım benim de iki ay önce kimyasal oldu rabbim her seyin hayırlısını versin insallah sağlıklı hamile kalalım
Hayirli olsun ama bu hafta gozukmez haftaya gozukurKızzlaarr benimde beta hcg 350 çıkmış. Bu hafta gitsem kese görünür mü ki. Giden arkadaşlar var mıı. İsteyen herkese rabbim nasip etsin
Nazar mı ettik anlamadım yarıda kaldıCikti mi canim sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?