- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.821
Benimkindede tik yok dakka basi bakiyomNazar mı ettik anlamadım yarıda kaldı
Bu ovu testi sanirim ben hic kullanmadim bilgim yok sabahki gebelik testin ne alemde var mi gelismeTestim koyulasti ne diyosunuz yorum yapmadiniz
Yok cnm gelen giden ovu ile bilenler anlar ins koyu ama ins vardir çok su içmiştim bideBu ovu testi sanirim ben hic kullanmadim bilgim yok sabahki gebelik testin ne alemde var mi gelisme
2. Çizginin birinciden bir tık koyu olması gerekiyor gebelik şüphesi içinYok cnm gelen giden ovu ile bilenler anlar ins koyu ama ins vardir çok su içmiştim bide
Nasıl olcak bi tık zaten birinci koyu ki onun kadar olucak en ax diye biliyorum onun ötesi olurmi ki2. Çizginin birinciden bir tık koyu olması gerekiyor gebelik şüphesi için
Yarın kan testi yaptır için rahat etsinBide çok su tektmeden yapicam ins ya vardir
Yok cnm 10 unu bi geçiriyim öyle hayırlısı ile hemen gitmem kan aldirmayaYarın kan testi yaptır için rahat etsin
Masallah cok guzel degerin canim 2000 oldugunda gorunur ancak haftaya bende haftaya gidicem benim de 362 ciktiKızzlaarr benimde beta hcg 350 çıkmış. Bu hafta gitsem kese görünür mü ki. Giden arkadaşlar var mıı. İsteyen herkese rabbim nasip etsin
Bende varım 14 temmuz adet gunum.. 26 yasındayım.. 14 aylık evlıyım ınsallah bu ay hepımızın yuzu gulerHanımlar herkes bat tarihini yazsın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim olderse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
BAT TARİHLERİ
@sivas5858 28 30 hazıran
@Holifera20 1temmuz
@teacheralla 1 temmuz
@busu35 4temmuz
@Anneyimbenanne35 4temmuz
@Holifera20 4temmuz
@karamel22 4temmuz
@Vanilyacicegi 5temmuz
@miraysu_ 5temmuz
@mylittlemiracle 6temmuz
@siirkiz 6 temmuz
@ftmclk 6temmuz
@Gamze1201 6temmuz
@Sevsev12 7 temmuz
@srplmtmtk 7 temmuz
@kahvecibaby 7temmuz
@Videsupra 8 temmuz
@Neic 8 temmuz
@vals_dancer 9temmuz
@minikfm 10 temmuz
@Erolummm 11temmuz
@umran80 12temmuz
@purebloodfiliz 12 15 temmuz
@yvz13 13 temmuz
@Saglikliyasamgunlugumm 13temmuz
@pelinimben 13
@Tospikbebik 14temmuz
@Hivahivron 15temmuz
@gokceyener 16temmuz
K Kisgunesim22 14 17 temmuz
@Biamu 18temmuz
@MiyavKedi 18temmuz
@novasa 18temmuz
@Gonlugzel 17 20 temmuz
@caglali9669 20temmuz
@kardelen_08 21temmuz
@limoncicegi41 25temmuz
@papatyakokankadin 25temmuz
@Dilekdilek06 26temmuz
@Hatticeee32 31 temmuz
EVET HATUNLARRR TEMMUZ AYININ HAMILELERINE ALLAHIN IZNIILE GIRISS YAPIYORUZ DEVAMI GELIR INŞALLAH BERAKALLAH
@Holifera20
@Gamze1201
4body1soul
Test yapsana canim benimde 14 temmuzdu testte ciktiBende varım 14 temmuz adet gunum.. 26 yasındayım.. 14 aylık evlıyım ınsallah bu ay hepımızın yuzu guler
Hamılemısın canım.. ya hıcbı belırtım yok klomen ve catlatma ıgnesı oldu ben bu ay umudum da yok.. hıc korunmadık bu zamana kadar her ay hayal kırıklıgıTest yapsana canim benimde 14 temmuzdu testte cikti
Benimde 14-15 temmuz falan. Bende de hiçbir belirti yok ama benim ilk denemem. Test yaptım ama negatif çıktı 2 gün sonra tekrar yapıcam pek umutlu değilim ama inşallah pozitifi görürüm. Seninde inşallah pozitif çıkarHamılemısın canım.. ya hıcbı belırtım yok klomen ve catlatma ıgnesı oldu ben bu ay umudum da yok.. hıc korunmadık bu zamana kadar her ay hayal kırıklıgı
Insallah canım allah bızı mutlu etsın.. sende klomen ve ıgne mı.. benımde bu ay ıkıncı tedavım buBenimde 14-15 temmuz falan. Bende de hiçbir belirti yok ama benim ilk denemem. Test yaptım ama negatif çıktı 2 gün sonra tekrar yapıcam pek umutlu değilim ama inşallah pozitifi görürüm. Seninde inşallah pozitif çıkar
kızlar çok eeken daha çıkmaz ki bile hafta var bir kişide cikti doye sizde de cikicak dehil adet geçmesini bekleyin üzülmeyinBenimde 14-15 temmuz falan. Bende de hiçbir belirti yok ama benim ilk denemem. Test yaptım ama negatif çıktı 2 gün sonra tekrar yapıcam pek umutlu değilim ama inşallah pozitifi görürüm. Seninde inşallah pozitif çıkar
Yok canım ben zaten test yapmayacam umutlu degılım 5,6 gun sonra adet olurumkızlar çok eeken daha çıkmaz ki bile hafta var bir kişide cikti doye sizde de cikicak dehil adet geçmesini bekleyin üzülmeyin
Yok canm iğne falan daha yok. İlk deneme olduğu içinInsallah canım allah bızı mutlu etsın.. sende klomen ve ıgne mı.. benımde bu ay ıkıncı tedavım bu
Test yapsana canim benimde 14 temmuzdu testte cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?