- 23 Mayıs 2018
- 612
- 777
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.841
İnşallah canım senin dediğin gibi olurkızlar çok eeken daha çıkmaz ki bile hafta var bir kişide cikti doye sizde de cikicak dehil adet geçmesini bekleyin üzülmeyin
Hmm anladım canım hayırlısı olsun ınsallahYok canm iğne falan daha yok. İlk deneme olduğu için
Seninle cuma günü görmüştük kanda çıkmasa da biz ve testlerimiz daha iyi biliyor
canim gozun aydın insallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Allahsonucum cıktı bata 6 gün kala 20,4.... dua eden yorum yapan herkesten Allah razı olsun... hepinizi cok seviyorum
Canim benimkisi de buna yakın çıktı Bugun yüklemiştim örnek olsun diyeTestim koyulasti ne diyosunuz yorum yapmadiniz
Canımmm çoktan teşekkür ederimbende adet yol hala iğneden sonra 14. gün kuzum
umudum yok ama kısmet :)
senin adına çok sevindim :))
Hamilemisin peki bu ovulasyon testı ama cnmCanim benimkisi de buna yakın çıktı Bugun yüklemiştim örnek olsun diye
Evet hamile 48 çıktı sonucu bugünHamilemisin peki bu ovulasyon testı ama cnm
Canım ne oldu sonuçTest yapmasam kafam daha rahattı ya kriz geçircem açıklanmıyo test
Bütün değerler çıktı bthcg hala açıklanmadı beni üzdülerCanım ne oldu sonuç
inşallah canım biz Allah a sığındık neylersee güzel eyler Rabbim şüphesizBen adet olcam gibi hissediyorum kasıklarıma ağrılar giriyor
ah canım benim de iki ay önce kimyasal oldu rabbim her seyin hayırlısını versin insallah sağlıklı hamile kalalım
aynen öyle canım Allah razı olsun burdaki herkesten herkes birbirine destek oluyor burada anlıyorHayırlısı olsun canm sıkma canini her seyin vakti var bol bol dua edelim
hayırlısı inşallah canım beraber dua etmeye ve beklemeye devamBoşuna yaptım biliodum üzülceğim mi sonuc 0.
gözün aydın arkadaşım Allah sağlıkla kavuştursun herkesisonucum cıktı bata 6 gün kala 20,4.... dua eden yorum yapan herkesten Allah razı olsun... hepinizi cok seviyorum
en azından kesin sonucu alıyosun bizim gibi önüne bakıyosun canım kan testi ver bence de en kötüsü belirsizlikYarın kan testi yaptır için rahat etsin
Amin canım Allah razı olsungözün aydın arkadaşım Allah sağlıkla kavuştursun herkesi
Evet insallah dua edelim benim 5 ay oldu evleneli niye bukadar cok istiyorum anlamadımhayırlısı inşallah canım beraber dua etmeye ve beklemeye devam
Ayy canım tebrik ederim yaa çok güzel haber.Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin.Kizlarrrrrr
Bata 5 gun kala 26.92 cikti
Allah tum kiymetini bileceklere nasip etsin ins
Ben yavastan baslayim hazirliklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?