Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun senin adına sevindim
Bilmiyorum ilk hamileliğimde de 17.gün öğrendim okadar gecikti düşün gec döllenme olduğu için bakalım adet olmazsam haftaya tekrar yaparım
Bebek tutunamiyor sanirim.Cok ara vermeden yine test yap ki eger gebelik varsa progestan verir doktor dusuk sorunu en aza iner.Bide folik ve vitamin kullan istersen

Kizlarrrrrr
Bata 5 gun kala 26.92 cikti
Allah tum kiymetini bileceklere nasip etsin ins
Ben yavastan baslayim hazirliklara
Hayırlı olsun bebeğin canım kucağına alırsın inşallah ben 5 gün kala ksn verdim < 5 çıktı yarın bat günüm daha test yapmıycam günüm geçerse ancak idrarda bakarım olsaydı çıkardı diyorum ama içimden bi ses vardır belki diyo

hatunlar selam :)
tam denize havuza alışmıştım bu sabah kahve lekelerim geldi
bende adet öncesi gelir
şezlonga uzandım devamını bekliyorum havuza girmeye korkuyorum pat gelir diye

Hayirli olsun.. Insallah mart annesi olucaz.
Geldim pesinden mart annelerine
ins canim bazen cikmiyo idearda gun gecince cikiyo ins seninki oyledir bekliyorum guzel haber ins
Hadi gözün aydın değerin katlansin ins cnm
amin canim darisi basina ins sende guzel haber verirsin.Var mi regliden bi haber
Hayırlı olsun canım darısı başımıza
Amin ins ilk gibi heyecanliyim inanki herkes yasar ins bu duyguyu.Tekinde acemiydim tekinde istemeden hamile kaldim tadini yasayamadim ama bunda doya doya yasamak istiyorum ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…