- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.861
Amin ins Allah hepinize nasip etsin ins 4.ayimda olduAyy canım tebrik ederim yaa çok güzel haber.Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin.
Canım hayırlısı olsun inşallah bundan sonra en kısa sürede gelir bebişin.Boşuna yaptım biliodum üzülceğim mi sonuc 0.
Canim ben senden cok umutluydum peki neden reglin bu kadar gecikti kiBoşuna yaptım biliodum üzülceğim mi sonuc 0.
Hayırlı olsunKizlarrrrrr
Bata 5 gun kala 26.92 cikti
Allah tum kiymetini bileceklere nasip etsin ins
Ben yavastan baslayim hazirliklara
Hayırlı olsun senin adına sevindimCanim ben senden cok umutluydum peki neden reglin bu kadar gecikti ki
Bebek tutunamiyor sanirim.Cok ara vermeden yine test yap ki eger gebelik varsa progestan verir doktor dusuk sorunu en aza iner.Bide folik ve vitamin kullan istersenHayırlı olsun senin adına sevindim
Bilmiyorum ilk hamileliğimde de 17.gün öğrendim okadar gecikti düşün gec döllenme olduğu için bakalım adet olmazsam haftaya tekrar yaparım
Bebek tutunamiyor sanirim.Cok ara vermeden yine test yap ki eger gebelik varsa progestan verir doktor dusuk sorunu en aza iner.Bide folik ve vitamin kullan istersen[/QUO
Evet ben doktora gidim en iyisi kan pıhtılasması da oalbilir değer biraz yüksek çıkmıs testte
Kac gunde bir adet oluyorsun o onemliBugun adetimin 12. Gunu hala pik olmadi sizce gec olmasi normal mi bu ay ilk defa ovu testi kullaniyorum
30 gunde bir oluyorum canim 4 gun suruyorKac gunde bir adet oluyorsun o onemli
Bi kac gun icinde pik olur merak etme daha var zamani ozellikle 14-16 gunler olursun diye tahmin ediyorum30 gunde bir oluyorum canim 4 gun suruyor
Insallah canim yaBi kac gun icinde pik olur merak etme daha var zamani ozellikle 14-16 gunler olursun diye tahmin ediyorum
Hayirli olsun.. Insallah mart annesi olucaz.Kizlarrrrrr
Hayırlı olsun bebeğin canım kucağına alırsın inşallah ben 5 gün kala ksn verdim < 5 çıktı yarın bat günüm daha test yapmıycam günüm geçerse ancak idrarda bakarım olsaydı çıkardı diyorum ama içimden bi ses vardır belki diyoKizlarrrrrr
Hadi gözün aydın değerin katlansin ins cnmKizlarrrrrr
Hayırlı olsun canım darısı başımızaKizlarrrrrr
Üzülme canım daha yeni evliymişsin ben 1 yıl hiç düşünmemiştim acele etme vardır vakti zamanıBoşuna yaptım biliodum üzülceğim mi sonuc 0.
Kizlarrrrrr
Geldim pesinden mart annelerineHayirli olsun.. Insallah mart annesi olucaz.
ins canim bazen cikmiyo idearda gun gecince cikiyo ins seninki oyledir bekliyorum guzel haber insHayırlı olsun bebeğin canım kucağına alırsın inşallah ben 5 gün kala ksn verdim < 5 çıktı yarın bat günüm daha test yapmıycam günüm geçerse ancak idrarda bakarım olsaydı çıkardı diyorum ama içimden bi ses vardır belki diyo
amin canim darisi basina ins sende guzel haber verirsin.Var mi regliden bi haberHadi gözün aydın değerin katlansin ins cnm
Amin ins ilk gibi heyecanliyim inanki herkes yasar ins bu duyguyu.Tekinde acemiydim tekinde istemeden hamile kaldim tadini yasayamadim ama bunda doya doya yasamak istiyorum insHayırlı olsun canım darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?