Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hatunlar selam :)
tam denize havuza alışmıştım bu sabah kahve lekelerim geldi
bende adet öncesi gelir
şezlonga uzandım devamını bekliyorum havuza girmeye korkuyorum pat gelir diye
Nerdesin bende kemere gidicem onumuzdeki ay suyun isinmasini bekliyorum deniz sicakligi nasil

Yok cnm olmadim regl bugunde

F
Evet insallah dua edelim benim 5 ay oldu evleneli niye bukadar cok istiyorum anlamadım
valla ben de ilk evlendiğimde 1 yıl bekleyelim falan diyodum herkes öyle diyo ya 3 ay sonra başladım bebek istemeye evlat sahibi oluyosun ya napacan bekleyip evlenmişiz şükür yuva kurmuşuz Allah isteyen herkeslere versin yokluğunu göstermesin valla inşallah 2. yi de nasip eder Allah aratmaz

Aminnnn rabbim nasip ederse oluyo her sey

Kizlar dün ve bugün ovulasyon testleri sizce hamilelik varmi kasık agrim oluyo arada
Canim 4 gundur kasik agrim var halende devam ediyor ama gebelikten olan kasik agrisi farkli cok daha asagida bikini bolgesinin oralarda ve yanlara vuruyor.Regliden kaynakli kasik agrisi karina yakin.Ovu testinden anlamam ona yorum yapamiyorum

Canim 4 gundur kasik agrim var halende devam ediyor ama gebelikten olan kasik agrisi farkli cok daha asagida bikini bolgesinin oralarda ve yanlara vuruyor.Regliden kaynakli kasik agrisi karina yakin.Ovu testinden anlamam ona yorum yapamiyorum
Arada vuruyo ağrı geçiyo ve dediğin gibi dur bakalım bu saat oldu gelen yok varsa gelmesin yoksa da hemen gelsin

Bak c ben girmek istediğim için hayal görüyorum bence ama bunda yok sabah ilk idrarla yaptığım da evde kaldi almamis bulundum yanima

Eklentiler

• 20180710_132350.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…