- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.881
Nerdesin bende kemere gidicem onumuzdeki ay suyun isinmasini bekliyorum deniz sicakligi nasilhatunlar selam :)
tam denize havuza alışmıştım bu sabah kahve lekelerim geldi
bende adet öncesi gelir
şezlonga uzandım devamını bekliyorum havuza girmeye korkuyorum pat gelir diye
Yok cnm olmadim regl bugundeGeldim pesinden mart annelerine
ins canim bazen cikmiyo idearda gun gecince cikiyo ins seninki oyledir bekliyorum guzel haber ins
amin canim darisi basina ins sende guzel haber verirsin.Var mi regliden bi haber
Amin ins ilk gibi heyecanliyim inanki herkes yasar ins bu duyguyu.Tekinde acemiydim tekinde istemeden hamile kaldim tadini yasayamadim ama bunda doya doya yasamak istiyorum ins
Ins hayirlisiyla gelmez mutlu haberler alirsin ins mart annelerinde aramizda olursunYok cnm olmadim regl bugunde
İnş cnm hayirlisi bakalım ne olcakIns hayirlisiyla gelmez mutlu haberler alirsin ins mart annelerinde aramizda olursun
valla ben de ilk evlendiğimde 1 yıl bekleyelim falan diyodum herkes öyle diyo ya 3 ay sonra başladım bebek istemeyeEvet insallah dua edelim benim 5 ay oldu evleneli niye bukadar cok istiyorum anlamadım
Nerdesin bende kemere gidicem onumuzdeki ay suyun isinmasini bekliyorum deniz sicakligi nasil
Yumuslari usutme aman diyimcanım Alanyada havuz denizden sıcak
benim bildiğim tersi olur :)
bayagı serin ilk girerken bir titreme oluyor :)
Yumuslari usutme aman diyim
AminnnnF
valla ben de ilk evlendiğimde 1 yıl bekleyelim falan diyodum herkes öyle diyo ya 3 ay sonra başladım bebek istemeyeevlat sahibi oluyosun ya napacan bekleyip evlenmişiz şükür yuva kurmuşuz Allah isteyen herkeslere versin yokluğunu göstermesin valla inşallah 2. yi de nasip eder Allah aratmaz
Canım çok sevindim gozun aydın tebrik ediyorumKizlarrrrrr
Bata 5 gun kala 26.92 cikti
Allah tum kiymetini bileceklere nasip etsin ins
Ben yavastan baslayim hazirliklara
Canim 4 gundur kasik agrim var halende devam ediyor ama gebelikten olan kasik agrisi farkli cok daha asagida bikini bolgesinin oralarda ve yanlara vuruyor.Regliden kaynakli kasik agrisi karina yakin.Ovu testinden anlamam ona yorum yapamiyorumKizlar dün ve bugün ovulasyon testleri sizce hamilelik varmi kasık agrim oluyo arada
Tskler hocam pespese dogurucaz insCanım çok sevindim gozun aydın tebrik ediyorum
Bence kesin var ama durma hastaneye kan testine git icin rahatlasın sevinme aşamasına geç artık canimKizlar dün ve bugün ovulasyon testleri sizce hamilelik varmi kasık agrim oluyo arada
Aynen canim Allah nasip ederse öyle olacak 1 gun var aramızda muhtemel tarihlerdeTskler hocam pespese dogurucaz ins
Ya tesrler yalancı ise 11 inde atlatayim biBence kesin var ama durma hastaneye kan testine git icin rahatlasın sevinme aşamasına geç artık canim
Arada vuruyo ağrı geçiyo ve dediğin gibi dur bakalım bu saat oldu gelen yok varsa gelmesin yoksa da hemen gelsinCanim 4 gundur kasik agrim var halende devam ediyor ama gebelikten olan kasik agrisi farkli cok daha asagida bikini bolgesinin oralarda ve yanlara vuruyor.Regliden kaynakli kasik agrisi karina yakin.Ovu testinden anlamam ona yorum yapamiyorum
Gebelik testi yaptın mi Bugun canimYa tesrler yalancı ise 11 inde atlatayim bi
Cikmadi onda cnmGebelik testi yaptın mi Bugun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?