- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.901
Böyle olunca gebelik mi oluyor canım benimde hep böyle çıkıyor yumurtlamadan beriKizlar dün ve bugün ovulasyon testleri sizce hamilelik varmi kasık agrim oluyo arada
Bulmiyorum sonucu ne olcak az önce kahve leke geldi az bisey kaldi öyle cnm sonucumu öğrenince yazarimBöyle olunca gebelik mi oluyor canım benimde hep böyle çıkıyor yumurtlamadan beri
Inşallah yerleşme kanamasidircanım bende hiç adet belirtisi yok ama kasıklarımda sızı oluyor hayirlis imsallah bakanlımBulmiyorum sonucu ne olcak az önce kahve leke geldi az bisey kaldi öyle cnm sonucumu öğrenince yazarim
İnş cnm bugün yerlesiyo ise test pozitif ne 1 hafta sonrami çıkar acabaInşallah yerleşme kanamasidircanım bende hiç adet belirtisi yok ama kasıklarımda sızı oluyor hayirlis imsallah bakanlım
Hala adet olmadinmi ins.hamilesin canimİnş cnm hayirlisi bakalım ne olcak
Bat kac canım 8.gun kanda cikiyormusİnş cnm bugün yerlesiyo ise test pozitif ne 1 hafta sonrami çıkar acaba
Benimki geç döllenme 2 gün sonra kan verecem göğüslerim çok açıyordu 1 hafta kala bu sefer dolgunluk bile yokİnş cnm bugün yerlesiyo ise test pozitif ne 1 hafta sonrami çıkar acaba
Yok cnm kahve bi damla geldi kesildi az önce bakalım ne olcakHala adet olmadinmi ins.hamilesin canim
Bekliyim de adet cevir cekmi şu an yok bisry 1 saat oldu kesileliBat kac canım 8.gun kanda cikiyormus
Hadi hayırlısıBekliyim de adet cevir cekmi şu an yok bisry 1 saat oldu kesileli
Sağol cnm senin içinde hayırlısı olsunHadi hayırlısı
Gördüm cnm ewt var hadi ins koyulasirKızlar sizde hayalet çizgiyi görüyormusunuz? Ama çok geç çıkıyor iyice kuruduktan sonra. Sizce var mıdır geçerli olur mu aslında testin üstünde 10 dk dan sonrasını dikkate almayın diyor ama ben yine de umutluyum belki daha erken olduğu için geç çıkıyor olabilir mi?
İnşallah canım ya. Sadece kuruduktan sonra çıkması beni tedirgin etti.G
Gördüm cnm ewt var hadi ins koyulasir
Bat kac varİnşallah canım ya. Sadece kuruduktan sonra çıkması beni tedirgin etti.
Bata kac var canimKızlar sizde hayalet çizgiyi görüyormusunuz? Ama çok geç çıkıyor iyice kuruduktan sonra. Sizce var mıdır geçerli olur mu aslında testin üstünde 10 dk dan sonrasını dikkate almayın diyor ama ben yine de umutluyum belki daha erken olduğu için geç çıkıyor olabilir mi?
Bat kac var[/QUOTE
Benim tam belli olmuyor günü eğer ovu testine göre bakarsam 4 günüm var 12. Gün yumurtlama oldu çünkü. Ama daha geç adet olduğum zamanlarda oldu. Onun için 4-5 gün diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?