- 23 Mayıs 2018
- 612
- 777
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.921
İnşallah benimki de çıkar. 4-5 gün var ama yumurtlamamın da 10. Günü genelde 12-14. Günler çıkıyormuş ondan biraz umutluyumBata kac var canim
Benim 8 gun varken 2 saat sonra cizgi belirdi 6 gun varken hemen belirdi 5 gun varken kanda verdim ve cikti
O zaman yarin tekrar yap benim yumurtlamanin 11. Gunu yani bata 8 varken iki saat sonra belirdi cizdi yumurtlamanin 13. Gunu hemen cikti cizgiİnşallah benimki de çıkar. 4-5 gün var ama yumurtlamamın da 10. Günü genelde 12-14. Günler çıkıyormuş ondan biraz umutluyum
Tamam canım yapıcamO zaman yarin tekrar yap benim yumurtlamanin 11. Gunu yani bata 8 varken iki saat sonra belirdi cizdi yumurtlamanin 13. Gunu hemen cikti cizgi
Ağrı oluyo adetle aynı cnm hayırlı haberlerBu zamana kadar hiç belirtim olmadı sadece bugün adet olacakmışım gibi ağrı var ama normalde de adet olacağım zaman birkaç gün önceden ağrımaya başlar. Ya off kafam çok karışık
İnşallah canım bakalım artık yarın öbür gün belli olurAğrı oluyo adetle aynı cnm hayırlı haberler
İşte bende hiç belirti yok ondan bi umutlanıyorum var gibi geliyor bi yok gibi geliyor olsaydı belirti olurdu diyorum duygularım şuan çok değişkenSabah ilk idrarda yaptim ben ama
Benim belirtim hic uyku bilmeyen kipir kipir biriyken surekli uyku hali var 4-5 gundur hic is yapamayacak derecedeyim evde bisey yok alisverise gidemiyorum o derece.iki gundurde gogus ucu acisi var.bata bugun 4 kaldi
Herkeste belirti olacak diye bisey yok canim.İşte bende hiç belirti yok ondan bi umutlanıyorum var gibi geliyor bi yok gibi geliyor olsaydı belirti olurdu diyorum duygularım şuan çok değişken
Doğru söylüyorsun canım artık hayırlısı..Herkeste belirti olacak diye bisey yok canim.
Ogluma sıkıntılı bi hamilelik yasadim.Kizima hemen pesine hamile kaldim hic biseyim yoktu hic hissetmedim bile ama bu 4-5 gunde beni bitirdi daha bat gunu gelmeden.Insan kendi hamilelikleri arasinda bile fark varken herkes ayni seyleri yasayip belirti olacak diye bisey yok.
Cok umutlanmadan dua et Allah a birak
Hic belli olmaz canim benim idrar testinde cikmadi sayilir yani yaptim 1 saat sonra silik bir cizgi...ama kanda hcg cok iyi cikti demekki benim hcg idrara gec geciyorKızlar adetim 3 gün gecikti normalde çok düzenli.. test yaptım negatifolabilir mi böyle bişey lütfen böyle bişey yaşayan var mı bana yardımcı olun kızlar sabah kan vermeye gidicem ama stresten midem ağrıdı valla hamile olsaydım testte çıkardı değil mi
Ben de hiç çizgi yoktu tertemizHic belli olmaz canim benim idrar testinde cikmadi sayilir yani yaptim 1 saat sonra silik bir cizgi...ama kanda hcg cok iyi cikti demekki benim hcg idrara gec geciyor
Canim inan ben ovu testinden hic anlamam cunku hic kullanmadim4body1soul Ben ovulasyon testi yaptım ama hic ciz gi çıkmadı acaba hamilemi degilim o kadarda su ictim
4body1soul Ben ovulasyon testi yaptım ama hic ciz gi çıkmadı acaba hamilemi degilim o kadarda su ictim
Canım en az 2 lt su içmişim dur merak ettim test böyle çıktı birde yarın deniyecemcanım idrarda lh tespiti için idrarı inceltmemek lazım
muhtemelen sende silik çizgi çıkacaktı ama çok sıvı tükettiğin için görünmedi
iki çizgi de koyu olursa gebelik işaretidir ama ille de böyle bir kural var diyemeyiz
ovusu silik olup gebelik testi pozitif olan da var
Aa bugün aynı ağrım oldu yarın bat inşallah vardır yasCanim 4 gundur kasik agrim var halende devam ediyor ama gebelikten olan kasik agrisi farkli cok daha asagida bikini bolgesinin oralarda ve yanlara vuruyor.Regliden kaynakli kasik agrisi karina yakin.Ovu testinden anlamam ona yorum yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?