Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu zamana kadar hiç belirtim olmadı sadece bugün adet olacakmışım gibi ağrı var ama normalde de adet olacağım zaman birkaç gün önceden ağrımaya başlar. Ya off kafam çok karışık

Sabah ilk idrarda yaptim ben ama
Benim belirtim hic uyku bilmeyen kipir kipir biriyken surekli uyku hali var 4-5 gundur hic is yapamayacak derecedeyim evde bisey yok alisverise gidemiyorum o derece.iki gundurde gogus ucu acisi var.bata bugun 4 kaldi

Sabah ilk idrarda yaptim ben ama
Benim belirtim hic uyku bilmeyen kipir kipir biriyken surekli uyku hali var 4-5 gundur hic is yapamayacak derecedeyim evde bisey yok alisverise gidemiyorum o derece.iki gundurde gogus ucu acisi var.bata bugun 4 kaldi
İşte bende hiç belirti yok ondan bi umutlanıyorum var gibi geliyor bi yok gibi geliyor olsaydı belirti olurdu diyorum duygularım şuan çok değişken

İşte bende hiç belirti yok ondan bi umutlanıyorum var gibi geliyor bi yok gibi geliyor olsaydı belirti olurdu diyorum duygularım şuan çok değişken
Herkeste belirti olacak diye bisey yok canim.
Ogluma sıkıntılı bi hamilelik yasadim.Kizima hemen pesine hamile kaldim hic biseyim yoktu hic hissetmedim bile ama bu 4-5 gunde beni bitirdi daha bat gunu gelmeden.Insan kendi hamilelikleri arasinda bile fark varken herkes ayni seyleri yasayip belirti olacak diye bisey yok.
Cok umutlanmadan dua et Allah a birak

Doğru söylüyorsun canım artık hayırlısı..

Kızlar adetim 3 gün gecikti normalde çok düzenli.. test yaptım negatif olabilir mi böyle bişey lütfen böyle bişey yaşayan var mı bana yardımcı olun kızlar sabah kan vermeye gidicem ama stresten midem ağrıdı valla hamile olsaydım testte çıkardı değil mi

Hic belli olmaz canim benim idrar testinde cikmadi sayilir yani yaptim 1 saat sonra silik bir cizgi...ama kanda hcg cok iyi cikti demekki benim hcg idrara gec geciyor

Bide ben test yapilmadan once asiri su tuketilmesini bek dogru bulmuyorum cunku cabuk wc geliyo vucuttaki hersey karismiyo idrara bence

4body1soul Ben ovulasyon testi yaptım ama hic ciz gi çıkmadı acaba hamilemi degilim o kadarda su ictim

canım idrarda lh tespiti için idrarı inceltmemek lazım
muhtemelen sende silik çizgi çıkacaktı ama çok sıvı tükettiğin için görünmedi
iki çizgi de koyu olursa gebelik işaretidir ama ille de böyle bir kural var diyemeyiz
ovusu silik olup gebelik testi pozitif olan da var

Canım en az 2 lt su içmişim dur merak ettim test böyle çıktı birde yarın deniyecem

Eklentiler

• 20180710_181327.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 45
Canim 4 gundur kasik agrim var halende devam ediyor ama gebelikten olan kasik agrisi farkli cok daha asagida bikini bolgesinin oralarda ve yanlara vuruyor.Regliden kaynakli kasik agrisi karina yakin.Ovu testinden anlamam ona yorum yapamiyorum
Aa bugün aynı ağrım oldu yarın bat inşallah vardır yas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…