- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.941
rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah tebrik ederim :) bizim içşnde dua et hamilelerin duası kabul olunurmuş bize de nasip etsin bu duyguyı :)Kizlarrrrrr
Bata 5 gun kala 26.92 cikti
Allah tum kiymetini bileceklere nasip etsin ins
Ben yavastan baslayim hazirliklara
Kızlar bana laparoskopi yapilacak yani kapali ameliyat olacağım tüplerimin ikisi de alınabilir en kötü ihtimalle ne olur benim için dua edin
Sisme var canım genişleme kümelenme diye geçiyorkuzum tüplerinde sorun nedir?
Sisme var canım genişleme kümelenme diye geçiyor
Yerlesmedir o ins.hadiYok cnm kahve bi damla geldi kesildi az önce bakalım ne olcak
Ama o şişme çoksa gebe kalmama zararı varsa direk alacağım sola da bakarım varsa o an alırım dedi ikisini de alırım diyince çıktım hastanenjn kapısına ağladım çünkü asilamam baslanacakti kendimi ameliyat ta bulunca çok kötü oldum sonra kendime geldim dedim en kotusunu düşünme Serpil işlemleri yaptım pazartesi yapıp salı olacahimcanım rahat ol strese girme
o işlem net bilgi alabilmek için yapılır bildiğim kadarı ile tedavi edilebiliyor
tüplerini neden alsınki
Ama o şişme çoksa gebe kalmama zararı varsa direk alacağım sola da bakarım varsa o an alırım dedi ikisini de alırım diyince çıktım hastanenjn kapısına ağladım çünkü asilamam baslanacakti kendimi ameliyat ta bulunca çok kötü oldum sonra kendime geldim dedim en kotusunu düşünme Serpil işlemleri yaptım pazartesi yapıp salı olacahim
Kapali oldugunu nasil bildi rahim filmimi cektirdin...Ama o şişme çoksa gebe kalmama zararı varsa direk alacağım sola da bakarım varsa o an alırım dedi ikisini de alırım diyince çıktım hastanenjn kapısına ağladım çünkü asilamam baslanacakti kendimi ameliyat ta bulunca çok kötü oldum sonra kendime geldim dedim en kotusunu düşünme Serpil işlemleri yaptım pazartesi yapıp salı olacahim
Rahim filminde var canım çekindim ve ultrason la da 3 doktora baktirdim var dediler ama kapalı değilde şişme var bu sismenin boyutunu zararı olup olmadığını icine girmeddn bilemeyiz dediKapali oldugunu nasil bildi rahim filmimi cektirdin...
Ki ki doktoruna tekrar sor yumyrtaliklarina zarar gelirmi. Kapalilik sana zarar vermiyorsa tuo bebek dusun kuzum.yada baska bir doktora daha gorun
Tüp bebek durumu da şöyle o sivi tuplerden rahme aktığı için tüp bebek de yapılsa düşüğe yada dış gebeliğe sebep olur dediKapali oldugunu nasil bildi rahim filmimi cektirdin...
Ki ki doktoruna tekrar sor yumyrtaliklarina zarar gelirmi. Kapalilik sana zarar vermiyorsa tuo bebek dusun kuzum.yada baska bir doktora daha gorun
Cok gecmis olsun.ins.düsündügünden kolay ve risksiz bir ameliyat gecirirsin.rabbim yardimcin olsunTüp bebek durumu da şöyle o sivi tuplerden rahme aktığı için tüp bebek de yapılsa düşüğe yada dış gebeliğe sebep olur dedi
Canim ayni seyi bi doktor da bana söylemişti, benimde sağ yumurtalık tarafinda şişkinlik gözüküyor, sag tarafi alabilir dedi ozel muayenehaneydi, 4500 lira ucret soyledi laparoskopi icin, benim su an o kadar durum yok, Sen ozelde mi olacaksınTüp bebek durumu da şöyle o sivi tuplerden rahme aktığı için tüp bebek de yapılsa düşüğe yada dış gebeliğe sebep olur dedi
Allah razı olsun canimCok gecmis olsun.ins.düsündügünden kolay ve risksiz bir ameliyat gecirirsin.rabbim yardimcin olsun
Yok canım üniversite ama bende özel muayenehane de ogrenmistim hsg çekilmeden önce ben direk laparoskopi ile baksaniz daha net görülüyormus sorunlar demiştim 4-5 bin TL vermekten se hsg 500 TL demişti hsg sonucuna göre de tabi yine başa döndük laparoskopi ye ama yinede bana hamile kalırsan doğum esnasında yaparız dedi ama sorun hamile kalamiuorum zaten bu durumda yani olmam gerekiyor ama tüp lerin aldrimak değilde bağlatsam mi mi diyorum kafam çok karışık bilmiyorumCanim ayni seyi bi doktor da bana söylemişti, benimde sağ yumurtalık tarafinda şişkinlik gözüküyor, sag tarafi alabilir dedi ozel muayenehaneydi, 4500 lira ucret soyledi laparoskopi icin, benim su an o kadar durum yok, Sen ozelde mi olacaksın
Canim cok gecmis olsun insallah umduğundan çok çok iyi geçer ameliyat ve hemen hamile kalabilirsinYok canım üniversite ama bende özel muayenehane de ogrenmistim hsg çekilmeden önce ben direk laparoskopi ile baksaniz daha net görülüyormus sorunlar demiştim 4-5 bin TL vermekten se hsg 500 TL demişti hsg sonucuna göre de tabi yine başa döndük laparoskopi ye ama yinede bana hamile kalırsan doğum esnasında yaparız dedi ama sorun hamile kalamiuorum zaten bu durumda yani olmam gerekiyor ama tüp lerin aldrimak değilde bağlatsam mi mi diyorum kafam çok karışık bilmiyorum
Gunaydinnn hatunlar sizleri cokkk cokkkkk özledim canlarım bir yorumdan dolayı 3 gün ceza aldım şükür bitti ama dışardan bakiyodum yorumlarınıza4body1soul kuzum cokcokkk sevindim kandada çıkmış darısı başıma tatlım beni sormuşsun gördüm mesajda çok sevndm canisi yvz13 sen naptin ortmenim canım benim lekelenme devam ettimi F fundacicegimm kesin kimyasalmi oldu kuzum seninki çok üzüldüm başka hamile varmi kiz aranızda haa bide okkesa sanirim sen de hamilesinkuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?