- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.161
Hadi hayırlısı hayırlı haberlerini bekliyoruz etiketleDr gidiyorum kontrole kizlar yoldayim
IYİ haberlerle gel inşallah acil de nasıl veriyosun beni kabul etmediler doktora görünmem lazım dedilerBugün çok karnım ağrıdı tekrar acilde kan verdim bakalım sonuc çıkıcak..
Haberdar et canımBugün çok karnım ağrıdı tekrar acilde kan verdim bakalım sonuc çıkıcak..
Haber ver canımDr gidiyorum kontrole kizlar yoldayim
Hadi ins.hayirli haberini bekliyoruzDr bekliyorum toplantidaymis offf
Ins.hamilesindir canim.test yapsana yine yada doktora git.AY adam gibi olmasınki canm 3 gün kahverengi leke geldi 2 gün açık pembemsi kanama ama çok çok az ya 7 gun ve sancılı yoğun kanamalı süren adetim bu ay 5 gün az az lekeleme geldi canım ya
Şöyle dedim karnım çok ağrıyo o da beni acildeki doktora yönlendirdi doktorda adet tarihimi sordu beni kan testi yapmaya gönderdiIYİ haberlerle gel inşallah acil de nasıl veriyosun beni kabul etmediler doktora görünmem lazım dediler
Sonuç çıktı mi canimŞöyle dedim karnım çok ağrıyo o da beni acildeki doktora yönlendirdi doktorda adet tarihimi sordu beni kan testi yapmaya gönderdi
Hayır 2saat dediler bende eve geldim aksam esimle tekrar gidicemSonuç çıktı mi canim
Hangi hastaneyse onun internet sayfasına gir görünüyor çıktıysaHala dr bekliyorum bu ne yaaaaaa
Kiz daha dr gözümekdim kiHangi hastaneyse onun internet sayfasına gir görünüyor çıktıysa
ben test yapti n doktoru bekliyosun sandım bana ne oluyosa ben daha heyecanlaniyorumKiz daha dr gözümekdim ki
Ne çabuk bittikızlar selam :)
tatil bitti eve dönüyoruz :)
adetim de geldi
yeni bat 8 agustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?