- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.181
Hala bekliyorum sıra mi bu kez muayene olcamben test yapti n doktoru bekliyosun sandım bana ne oluyosa ben daha heyecanlaniyorum
Canım ne güzel bir rüya bu ah bilirim kaç kere çift çizgi gördüm ocuk doğurdum.İnşallah Allahım hayırlara çıkarsın rüyanı.AY KIZLAR KIZLar keşke ruyamdan uyanmasydim yeminle okadar güzel bir rüya gordumkki rüyamda 2 gunum geçmiş hafif bulantı ile evde test yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor inanmıyorum ertesi gün bidaha yapıyorum yine çift çizgi hemen hastaneye gidiyorum kan veriyorum kan aldiklarindaki acıyı bile hissediyorum ya sonra sonuç çıkıyor resmen 369 çıkmıştı sonucunm rüyamda doktor evet genesin hemen ilaç kullan dedi rüyamda o anki gozyaslarimmi anlatamam size ya böyle bir rüya olamaz halen daha gerçekmiş gibi sannki canlarım ya @4body1soul @kahvecibaby @yvz13 @Sevsev12True white M MiyavKedi @Gksu21
Hayırlısı kuzum önümüzdeki aylara artık.Ben adet oldum kizlar
Canım ben ikinci çizgiyi görüyorum yanılıyormuyum acaba?Ya kizlar adet çok az geliyo normalden bide kahve rengi idi canlı kırmızıya donmedi pembemsi hiç böyle olmamıştı dün de test yaptim sonradan böyle olmuş kuruyunca bu kızla konuştum 6 gün sonra pozitif çıkmış kahve ve pembe olur yaziyo yerleşme kanaması Kafam karisti ya
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alıcaz sendenKizlar Slm usg de bişey gözükmedi 4 hafta 5 gun olduğu için küçük olma ihtimali varmış bthcg fsh TSH lhs hepsine bakilcak hormonların ona göre konuscaz yarın cikicak sonuç lar
Kist vs de yok bu arada
Buaralar!test almayı dusunuyorm canım yaIns.hamilesindir canim.test yapsana yine yada doktora git.
Hayırlısınolsun niye okadar uzun sürüyo sonucların cıkmasıKizlar Slm usg de bişey gözükmedi 4 hafta 5 gun olduğu için küçük olma ihtimali varmış bthcg fsh TSH lhs hepsine bakilcak hormonların ona göre konuscaz yarın cikicak sonuç lar
Kist vs de yok bu arada
Ahhh kuzum. Ah o rüyalar varyaCanım ne güzel bir rüya bu ah bilirim kaç kere çift çizgi gördüm ocuk doğurdum.İnşallah Allahım hayırlara çıkarsın rüyanı.
Hayırlısı kuzum önümüzdeki aylara artık.Zamanı değilmiş demekki.
Şimdi verdim ya cnm yarım cikarmisHayırlısınolsun niye okadar uzun sürüyo sonucların cıkması
Gittim cnm yarın cikicak sonuç yazdim yukarı detayliTrue white canisi ne yaptın doktora gittnmi
Bende aldım test bana bakıyo ben testeBuaralar!test almayı dusunuyorm canım ya
Bana eczane uzak canım denk düşersem alicam senin gününe ne kdr varBende aldım test bana bakıyo ben teste
18 inde kuzucum ya yapsam çıkmaz dimi?Bana eczane uzak canım denk düşersem alicam senin gününe ne kdr var
Baktm şimdi kuzum hayrlis hakknda inşllah güzel şeyler cikarGittim cnm yarın cikicak sonuç yazdim yukarı detayli
Bekle bence kuzum ya sonra çok hayal.kirikligi.oluyor18 inde kuzucum ya yapsam çıkmaz dimi?
Aynen ya sabır diycezBekle bence kuzum ya sonra çok hayal.kirikligi.oluyor
İnş cnm bakalımCanım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alıcaz senden
İnş cnm pek umutlu değilim bu aydan dr dediki mevsimsel de olabilirBaktm şimdi kuzum hayrlis hakknda inşllah güzel şeyler cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?