Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim testte çıkmadı canım adet gelmezse pazartesi yada salı kan verecem
Kan kesin sonuç verir.Bizim burda kan almıyorlar günün geçmedikçe.Hatta doktorlar 1 haftaya kadar gecikmesini normal buluyorlar.Sıcaklık hava değişimi vs.
Çok garibime gitmişiti.Ha diyince burda kan tahili veremiyorsun

Adetim geçti de canım ben öyle diyorum o zaman bakıyorlar yoksa meraktan çatlarım

Benim gec dollenme oldugu icin yapmıyorum canım idrarda yaptım çıkmadı normal ovulosyondan 5 gün sonra ovulosyon gerçekleşti
Bu beklemeler insanın içini geçiriyor vallahi.İnşallah pozitifi görürsün canım ya.Benimde 4 gün ovulasyon testim pozitif çıkmıştı ya.Kopkoyu iki çizgi hiç silikleşmedi.Sonrada yapmayı bıraktım zaten varsa testte çıkar.

Insallah canım benimde 3 gün çift çizgi gördüm umarım tutmuştur artık eşime supriz yapmak istiyorum bana belli etmesede oda üzülüyor

Insallah canım benimde 3 gün çift çizgi gördüm umarım tutmuştur artık eşime supriz yapmak istiyorum bana belli etmesede oda üzülüyor
Bizimde 2,,5 yıl oldu arık inşallah en kısa sürede olur hayırlısınlan.Sanki banada 4 gün üst üste çift çizgi çıkınca tutmuş diye ümit ediyorum.

Tamam canisi ay cok gatip.kiz göğüs uçlarım agiriyo dokundugumda ya tövbe bismillah belirtilere gel ahali diyesim var valla tatlimmm
Bende de kasık ağrısı en bolundan.Bak göğüs ucu ağrısı önemli bir detay.Zatn ilk oradan verirmiş belirtiyi.
Bende o ağrı yok mesela.Dakka başı bakıyorum göğüslere ama yok yani.Kasıklarım uyuşuk uyuuk böyle.

Yoktu ama yani göğüslerimde böyle sızılar heleki uçlarında asla olmazdı ay ne bileyim vu belirtiler öldürecek beni ay bide rüyalarım gerçek oluyomus

Yoktu ama yani göğüslerimde böyle sızılar heleki uçlarında asla olmazdı ay ne bileyim vu belirtiler öldürecek beni ay bide rüyalarım gerçek oluyomus
Ben senden umutluyum canım.Eğer vücudunda olmayan bişey oluyorsa bence vardır bunda hayır.Bak mesela bende yumurtlama akıntısından sonra adete kadar kupkuru olurdum yaş 34 bende ama geçen gün ööyle bembeyaz bir akıntı geldiki zor koştum tuvalete afedersin.İlk defa oluyor bu.Acaba mı dedim bi anda.
Birde biliyorsun yazmıştım ya ovu.testlerim 4 gün üstüste pozitif çıkmışyı kopkuoyu iki çizgide.İnşallah tutmuştur.
Kız bide olmuşmu ikimizinde(tabi herkesin bu arada) ayy inşallah çekip çekip koyarız test fotolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…