- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.201
Benim testte çıkmadı canım adet gelmezse pazartesi yada salı kan verecemBende aldım test bana bakıyo ben teste
Kan kesin sonuç verir.Bizim burda kan almıyorlar günün geçmedikçe.Hatta doktorlar 1 haftaya kadar gecikmesini normal buluyorlar.Sıcaklık hava değişimi vs.Benim testte çıkmadı canım adet gelmezse pazartesi yada salı kan verecem
Adetim geçti de canım ben öyle diyorum o zaman bakıyorlar yoksa meraktan çatlarımKan kesin sonuç verir.Bizim burda kan almıyorlar günün geçmedikçe.Hatta doktorlar 1 haftaya kadar gecikmesini normal buluyorlar.Sıcaklık hava değişimi vs.
Çok garibime gitmişiti.Ha diyince burda kan tahili veremiyorsun
Geçtiyse idrar testinde çıkar yapsana merak ettim valla kız.Adetim geçti de canım ben öyle diyorum o zaman bakıyorlar yoksa meraktan çatlarım
Benim idrarda çıkmadı canım bata 2 gun kaldiGeçtiyse idrar testinde çıkar yapsana merak ettim valla kız.
Ay yanlış okumuşum sen geçti diyomuşsun kanda bkılsın diye iyice kafam döndü vallahiBenim idrarda çıkmadı canım bata 2 gun kaldi
Benim gec dollenme oldugu icin yapmıyorum canım idrarda yaptım çıkmadı normal ovulosyondan 5 gün sonra ovulosyon gerçekleştiBenimde 2 gün kalsa yapıcam zor duruyorum valalhi H Hivahivron
Bu beklemeler insanın içini geçiriyor vallahi.İnşallah pozitifi görürsün canım ya.Benimde 4 gün ovulasyon testim pozitif çıkmıştı ya.Kopkoyu iki çizgi hiç silikleşmedi.Sonrada yapmayı bıraktım zaten varsa testte çıkar.Benim gec dollenme oldugu icin yapmıyorum canım idrarda yaptım çıkmadı normal ovulosyondan 5 gün sonra ovulosyon gerçekleşti
Insallah canım benimde 3 gün çift çizgi gördüm umarım tutmuştur artık eşime supriz yapmak istiyorum bana belli etmesede oda üzülüyorBu beklemeler insanın içini geçiriyor vallahi.İnşallah pozitifi görürsün canım ya.Benimde 4 gün ovulasyon testim pozitif çıkmıştı ya.Kopkoyu iki çizgi hiç silikleşmedi.Sonrada yapmayı bıraktım zaten varsa testte çıkar.
Bizimde 2,,5 yıl oldu arık inşallah en kısa sürede olur hayırlısınlan.Sanki banada 4 gün üst üste çift çizgi çıkınca tutmuş diye ümit ediyorum.Insallah canım benimde 3 gün çift çizgi gördüm umarım tutmuştur artık eşime supriz yapmak istiyorum bana belli etmesede oda üzülüyor
Valla kuzum belli değil ne zaman çarşıya uğrarsam ilk iş test alırımSen ne zaman yapmayı düşünüyorsunAnneyimbenanne35 canım?
Yap canım merak ettim.Valla kuzum belli değil ne zaman çarşıya uğrarsam ilk iş test alırım
Kuzucum eczane yakın değil yakın olaydı binkere almstim şimdi ama en kisa zamanada gidicem ama aYap canım merak ettim.
Aldığında haber ver beraber yapalım canımcım ayy çok heyecanlıKuzucum eczane yakın değil yakın olaydı binkere almstim şimdi ama en kisa zamanada gidicem ama a
Tamam canisi ay cok gatip.kiz göğüs uçlarım agiriyo dokundugumda ya tövbe bismillah belirtilere gel ahali diyesim var valla tatlimmmAldığında haber ver beraber yapalım canımcım ayy çok heyecanlı
Bende de kasık ağrısı en bolundan.Bak göğüs ucu ağrısı önemli bir detay.Zatn ilk oradan verirmiş belirtiyi.Tamam canisi ay cok gatip.kiz göğüs uçlarım agiriyo dokundugumda ya tövbe bismillah belirtilere gel ahali diyesim var valla tatlimmm
Yoktu ama yani göğüslerimde böyle sızılar heleki uçlarında asla olmazdı ay ne bileyim vu belirtiler öldürecek beni ay bide rüyalarım gerçek oluyomusBende de kasık ağrısı en bolundan.Bak göğüs ucu ağrısı önemli bir detay.Zatn ilk oradan verirmiş belirtiyi.
Bende o ağrı yok mesela.Dakka başı bakıyorum göğüslere ama yok yani.Kasıklarım uyuşuk uyuuk böyle.
Ben senden umutluyum canım.Eğer vücudunda olmayan bişey oluyorsa bence vardır bunda hayır.Bak mesela bende yumurtlama akıntısından sonra adete kadar kupkuru olurdum yaş 34 bende ama geçen gün ööyle bembeyaz bir akıntı geldiki zor koştum tuvalete afedersin.İlk defa oluyor bu.Acaba mı dedim bi anda.Yoktu ama yani göğüslerimde böyle sızılar heleki uçlarında asla olmazdı ay ne bileyim vu belirtiler öldürecek beni ay bide rüyalarım gerçek oluyomus
Ben de netten aldim canim daha simdiden hazirladim testlerimiKuzucum eczane yakın değil yakın olaydı binkere almstim şimdi ama en kisa zamanada gidicem ama a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?