Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ay ay bal yesin ağzın kuzum ya insallah insallah beraber veririz çift çift çizgiler haberler herşey olurdu ama damarlar ve uclarindki acı olmazdı ya bide his var icimde ya var sanki diye

Ay ay ay bal yesin ağzın kuzum ya insallah insallah beraber veririz çift çift çizgiler haberler herşey olurdu ama damarlar ve uclarindki acı olmazdı ya bide his var icimde ya var sanki diye
İnşallah kuzum ya.Rabbim bu dualarımızı geri çevirmez bak görürsün er yada geç.

Kiz sen nerelerdesin hamile kaldım unuttun bizi valla kuserim bakkkkkk 4body1soul
Kiz unuturmuyum sizi
Bugun neler oldu bi bilseniz
Il disindan kiz kardesim gelmisti bugun illa alisverise gidelim dedi tabi hamile oldugumu agrim oldugunu bilmiyo.Kiramadim gittik 5-6 saat gezdik ben öldüm bittim zaten kasik agrim var bide bebege bisey olucak korkusu beni bitirdi.
Eve kendimi zor attik geldigimden beri yatiyorum
Bide ikinci kan sonucum cikti pazartesiden carsambaya 4 kat artmis degerim yarin tekrar bakilcak bakalim yarin kac kat artmis olucak merak icindeyim ins ikizdir

Rabbim gönlüne göre versin tatlim .
Azcik dikkat et kendine bebiskom

Ayyy inşallah ilizdir bende çok istiyorum ikiz

Ay canım dikkat et kendine yorma fazla.Maaşallah dahada sağlıklı artar inşallah.

Kızlar acil bir sorum var
Bat 5 temmuzdu ve bugün tam 7 gün gecikti beta hcg <0.5 ,4 gün öncede <0.5ti. Gebelik olsa 4 günde mıtlaka artar mıydı bu arada geç döllenme yok bundan eminim, ilişkinin üzerinden 24 gün geçti beta kesin sonuç verir mi

Kanda bazen cikmayabiliyormus sankim oyle okumuştum bazi arkadaslardan canim

Kızlar adetime 9-10 gün var çantamda 2 tane gebelik testi beni dürtüyor.az önce annemin elindeki Mısır’ı elmalı turta zannettim geçen gecede burnuma çilek reçeli kokusu geldi sürekli tatlı yeme isteğim var akıntı tam gaz devam aşırı gazım var mide yanması göğüslerde bugün başlayan hassasiyet kasık bel ve baş ağrım var:yarın sabah yapsam çıkarmı ki

Oooooo maşallah kuzum insallah ikizdir tatlım bende bi acaip belirtiler sorma ya

9 10 gün çok tatlım ya bari 1 hafta kala yap

Dizginle kendini canim daha sana cookkk var sabahleyin yapipta moralini bozma bence

Dizginle kendini canim daha sana cookkk var sabahleyin yapipta moralini bozma bence
Test yapmayı çok seviyorum ama sadece 2 tane var ve memleketteyim istediğim her an alamam annem çok kızıyo gününü bekle acelen ne diye:) nolur ki yapsam taktım kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…