- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.221
Ay ay ay bal yesin ağzın kuzum ya insallah insallah beraber veririz çift çift çizgiler haberler herşey olurdu ama damarlar ve uclarindki acı olmazdı ya bide his var icimde ya var sanki diyeBen senden umutluyum canım.Eğer vücudunda olmayan bişey oluyorsa bence vardır bunda hayır.Bak mesela bende yumurtlama akıntısından sonra adete kadar kupkuru olurdum yaş 34 bende ama geçen gün ööyle bembeyaz bir akıntı geldiki zor koştum tuvalete afedersin.İlk defa oluyor bu.Acaba mı dedim bi anda.
Birde biliyorsun yazmıştım ya ovu.testlerim 4 gün üstüste pozitif çıkmışyı kopkuoyu iki çizgide.İnşallah tutmuştur.
Kız bide olmuşmu ikimizinde(tabi herkesin bu arada) ayy inşallah çekip çekip koyarız test fotolarını
İnşallah kuzum ya.Rabbim bu dualarımızı geri çevirmez bak görürsün er yada geç.Ay ay ay bal yesin ağzın kuzum ya insallah insallah beraber veririz çift çift çizgiler haberler herşey olurdu ama damarlar ve uclarindki acı olmazdı ya bide his var icimde ya var sanki diye
Inşallah amin ecmainnnİnşallah kuzum ya.Rabbim bu dualarımızı geri çevirmez bak görürsün er yada geç.
Kiz unuturmuyum sizi
Rabbim gönlüne göre versin tatlim .Kiz unuturmuyum sizi
Bugun neler oldu bi bilseniz
Il disindan kiz kardesim gelmisti bugun illa alisverise gidelim dedi tabi hamile oldugumu agrim oldugunu bilmiyo.Kiramadim gittik 5-6 saat gezdik ben öldüm bittim zaten kasik agrim var bide bebege bisey olucak korkusu beni bitirdi.
Eve kendimi zor attik geldigimden beri yatiyorum
Bide ikinci kan sonucum cikti pazartesiden carsambaya 4 kat artmis degerim yarin tekrar bakilcak bakalim yarin kac kat artmis olucak merak icindeyim ins ikizdir
Ayyy inşallah ilizdir bende çok istiyorum ikizKiz unuturmuyum sizi
Il disindan kiz kardesim gelmisti bugun illa alisverise gidelim dedi tabi hamile oldugumu agrim oldugunu bilmiyo.Kiramadim gittik 5-6 saat gezdik ben öldüm bittim zaten kasik agrim var bide bebege bisey olucak korkusu beni bitirdi.
Bide ikinci kan sonucum cikti pazartesiden carsambaya 4 kat artmis degerim yarin tekrar bakilcak bakalim yarin kac kat artmis olucak merak icindeyim ins ikizdir
Ay canım dikkat et kendine yorma fazla.Maaşallah dahada sağlıklı artar inşallah.Kiz unuturmuyum sizi
Kanda bazen cikmayabiliyormus sankim oyle okumuştum bazi arkadaslardan canimKızlar acil bir sorum var
Bat 5 temmuzdu ve bugün tam 7 gün gecikti beta hcg <0.5 ,4 gün öncede <0.5ti. Gebelik olsa 4 günde mıtlaka artar mıydı bu arada geç döllenme yok bundan eminim, ilişkinin üzerinden 24 gün geçti beta kesin sonuç verir mi
Oooooo maşallah kuzum insallah ikizdir tatlım bende bi acaip belirtiler sorma yaKiz unuturmuyum sizi
9 10 gün çok tatlım ya bari 1 hafta kala yapKızlar adetime 9-10 gün var çantamda 2 tane gebelik testi beni dürtüyor.az önce annemin elindeki Mısır’ı elmalı turta zannettimgeçen gecede burnuma çilek reçeli kokusu geldi sürekli tatlı yeme isteğim var akıntı tam gaz devam aşırı gazım var mide yanması göğüslerde bugün başlayan hassasiyet kasık bel ve baş ağrım var:yarın sabah yapsam çıkarmı ki
Sabredemiyorum günler geçmiyor zaman durdu sanki9 10 gün çok tatlım ya bari 1 hafta kala yap
Dizginle kendini canim daha sana cookkk var sabahleyin yapipta moralini bozma benceKızlar adetime 9-10 gün var çantamda 2 tane gebelik testi beni dürtüyor.az önce annemin elindeki Mısır’ı elmalı turta zannettimgeçen gecede burnuma çilek reçeli kokusu geldi sürekli tatlı yeme isteğim var akıntı tam gaz devam aşırı gazım var mide yanması göğüslerde bugün başlayan hassasiyet kasık bel ve baş ağrım var:yarın sabah yapsam çıkarmı ki
Benimde 6 gün kaldı çantamdaki testte beni çağırıyoSabredemiyorum günler geçmiyor zaman durdu sanki
Test yapmayı çok seviyorum ama sadece 2 tane var ve memleketteyim istediğim her an alamam annem çok kızıyo gününü bekle acelen ne diye:) nolur ki yapsam taktım kafayaDizginle kendini canim daha sana cookkk var sabahleyin yapipta moralini bozma bence
6 gün kalsa bir dakika beklemem oğluma adete 5 gün kala yapmıştım çıkmıştı bayağı belliydi 2. Çİzgi hemen kan vermiştim 73 çıkmıştı sonuçBenimde 6 gün kaldı çantamdaki testte beni çağırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?