Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oslem83 Yapsam çıkar diyorsun yani.Bak aklım kaldı şimdi.
Anneyimbenanne35 alınca beraber yapalım dedik haber vericek bana.
Benim adetimin 11. Günü oluşan bir gebelikti çok Eminim :) 22 yada 23. Günde öğrenmiştim canım şimdi de benzer belirtiler yaşadığım için sabırsızlanıyorum.yapmıycam bende pazar gününe kadar karar verdim.sabredebilirsen 2 gün daha bekle

İşte ben senin gibi belirtilerimden emin değilim.Sabredicem bende nasıl olacaksa artık.kasık ağrımdan başka bişi yokki.

Ay ins hadi bakalim sendende guzel haber gelsin bata kac kaldi

simdi gecmiyo zaman evet Hamile oldugunu ogrendikten 3-4 gun sonra bi rahatlama geliyo sorma gitsin
Inşallah tatlım valla şöyle acikliyim ben temmuzda adetli oldum yoksa bask a birseymi oldu anlamadim şöyleki ben her ay sancılı ağrılı adet olurum ve 7 gün sürer ve aşırı kanamalı sürer ama bu ay ne ağrı ne şancı oldu 5 gün sürdü ve ilk 3 gün kahve pembe leke leke geldi az az son 2 günde açık tonlarda geldi oda az az anlamadim nedden oldu son 2 gündür goguslerim büyüdü sızlıyor en garibi uçları acımazdı uçlarıda agiriyor kahverengi bolgede damarlar cıktı ya bide keskin keskin kasik ağrısı var akintim cok mesela bunlar nedendir onuda anlamadim yumurtlama belirtismi acaba ama bukadar belirti olmazki diye dusnuyrm buarada bat 25 temmuz tatlım ya bakalım ne olcak

Kimyasal gecirdigim ayda benim regli oyle olmustu streste etkiliyor tabi

Hım anladım kuzum ya belirtiler peki onlar neden acaba ya
Valla bu belirtilere benim kafa basmadi gitti.hamile olmadigim ilk uc ay inanilmaz belirtim vardi aha kesin hamileyim doktordan randevu falan aldim deli gibi bi bakiyorum hamile degilim
Hamile oldugum ay da hic belirtim yoktu.Ne zaman hamile oldugumu ogrendim mide bulantisi halsizlik gogus ucu acimasi belirdi
Yani belirti konusunda ben tecrubesizim

Test yapmayı çok seviyorum ama sadece 2 tane var ve memleketteyim istediğim her an alamam annem çok kızıyo gününü bekle acelen ne diye:) nolur ki yapsam taktım kafaya
Testin sonu cift cizgi ise yapmak güzel canim ama tek cizgiyi görmeyi hic sevmiyorum. Insanin tüm enerjisini aliyor o yuzden iki üç gun daha bekle bari

Ah ah o negatifi görmek insana okadar ağır geliyorki
Aynen cok mutsuz oluyorum hicbirseydrn zevk almiyorum bir iki güne kadar cok mutsuz oluyorum. Sanirsam ben cok takiyorum bu gebeliği belkimde o yuzden olmuyor . Ama takmiyorum düşünmüyorum dusunmemeye calisiyorum diyorum kendi kendime ama sadece dememle kaliyorum.

Slm kizlar sonuçlarım temiz ve normal çıkti maşallah gebelik yok bu ay adet böyle mis dr az adet normal adettir endiselenmeyin dedi sağlıklıyim sukur hayırlısı buymus
Sanırım kimyasal yaşadın canım sen ondan çift çizgi çıkıyordu.banada olmuştu hamileyim sanıp sonu hüsran olmuştu.Vardır Yaradanın bir bildiği en kısa zamanda bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Slm kizlar sonuçlarım temiz ve normal çıkti maşallah gebelik yok bu ay adet böyle mis dr az adet normal adettir endiselenmeyin dedi sağlıklıyim sukur hayırlısı buymus
Üzüldüm canim senin icin .senden olumlu güzel haber bekliyordum. Kismet değilmiş demekki.sende ağustos kervanina katildin insallah bu ay bize uğurlu gelir

Canım çok takma beyin hırmonlarınetkikiyor o kadar çok takmıştım ki klomen iğne fayda etmedi

Aynen valla kuzum bende taksamda olmuyor takmasam hiç olmuyor belki 3ay hiç dusunmedim hatta şart koydum olursa olur olmasa olmasin aman diye ama yine olmadı olmadı olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…