- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.241
Benim adetimin 11. Günü oluşan bir gebelikti çok Eminim :) 22 yada 23. Günde öğrenmiştim canım şimdi de benzer belirtiler yaşadığım için sabırsızlanıyorum.yapmıycam bende pazar gününe kadar karar verdim.sabredebilirsen 2 gün daha bekleoslem83 Yapsam çıkar diyorsun yani.Bak aklım kaldı şimdi.
Anneyimbenanne35 alınca beraber yapalım dedik haber vericek bana.
İşte ben senin gibi belirtilerimden emin değilim.Sabredicem bende nasıl olacaksa artık.
Benim adetimin 11. Günü oluşan bir gebelikti çok Eminim :) 22 yada 23. Günde öğrenmiştim canım şimdi de benzer belirtiler yaşadığım için sabırsızlanıyorum.yapmıycam bende pazar gününe kadar karar verdim.sabredebilirsen 2 gün daha bekle
Aynen bitanem bekle sen katılmak isterse hem zamanda geçeroslem83 Yapsam çıkar diyorsun yani.Bak aklım kaldı şimdi.
Anneyimbenanne35 alınca beraber yapalım dedik haber vericek bana.
Tamam kuzucum beklemedeyim benAynen bitanem bekle sen katılmak isterse hem zamanda geçeroslem83 sense bekle kuzum ben alicam en yakın zamanda beraber yapıp sonic ne olursa OLSUN beraber atalım okeymi cankuslar
Ay ins hadi bakalim sendende guzel haber gelsin bata kac kaldiOooooo maşallah kuzum insallah ikizdir tatlım bende bi acaip belirtiler sorma ya
simdi gecmiyo zaman evet Hamile oldugunu ogrendikten 3-4 gun sonra bi rahatlama geliyo sorma gitsinSabredemiyorum günler geçmiyor zaman durdu sanki
Inşallah tatlım valla şöyle acikliyim ben temmuzda adetli oldum yoksa bask a birseymi oldu anlamadim şöyleki ben her ay sancılı ağrılı adet olurum ve 7 gün sürer ve aşırı kanamalı sürer ama bu ay ne ağrı ne şancı oldu 5 gün sürdü ve ilk 3 gün kahve pembe leke leke geldi az az son 2 günde açık tonlarda geldi oda az az anlamadim nedden oldu son 2 gündür goguslerim büyüdü sızlıyor en garibi uçları acımazdı uçlarıda agiriyor kahverengi bolgede damarlar cıktı ya bide keskin keskin kasik ağrısı var akintim cok mesela bunlar nedendir onuda anlamadim yumurtlama belirtismi acaba ama bukadar belirti olmazki diye dusnuyrm buarada bat 25 temmuz tatlım ya bakalım ne olcakAy ins hadi bakalim sendende guzel haber gelsin bata kac kaldi
simdi gecmiyo zaman evet Hamile oldugunu ogrendikten 3-4 gun sonra bi rahatlama geliyo sorma gitsin
Tamam haber ver bize seni bekleyelim güzel olur birlikteAynen bitanem bekle sen katılmak isterse hem zamanda geçeroslem83 sense bekle kuzum ben alicam en yakın zamanda beraber yapıp sonic ne olursa OLSUN beraber atalım okeymi cankuslar
Kimyasal gecirdigim ayda benim regli oyle olmustu streste etkiliyor tabiInşallah tatlım valla şöyle acikliyim ben temmuzda adetli oldum yoksa bask a birseymi oldu anlamadim şöyleki ben her ay sancılı ağrılı adet olurum ve 7 gün sürer ve aşırı kanamalı sürer ama bu ay ne ağrı ne şancı oldu 5 gün sürdü ve ilk 3 gün kahve pembe leke leke geldi az az son 2 günde açık tonlarda geldi oda az az anlamadim nedden oldu son 2 gündür goguslerim büyüdü sızlıyor en garibi uçları acımazdı uçlarıda agiriyor kahverengi bolgede damarlar cıktı ya bide keskin keskin kasik ağrısı var akintim cok mesela bunlar nedendir onuda anlamadim yumurtlama belirtismi acaba ama bukadar belirti olmazki diye dusnuyrm buarada bat 25 temmuz tatlım ya bakalım ne olcak
Hım anladım kuzum ya belirtiler peki onlar neden acaba yaKimyasal gecirdigim ayda benim regli oyle olmustu streste etkiliyor tabi
Valla bu belirtilere benim kafa basmadi gitti.hamile olmadigim ilk uc ay inanilmaz belirtim vardi aha kesin hamileyim doktordan randevu falan aldim deli gibi bi bakiyorum hamile degilimHım anladım kuzum ya belirtiler peki onlar neden acaba ya
Testin sonu cift cizgi ise yapmak güzel canim ama tek cizgiyi görmeyi hic sevmiyorum. Insanin tüm enerjisini aliyor o yuzden iki üç gun daha bekle bariTest yapmayı çok seviyorum ama sadece 2 tane var ve memleketteyim istediğim her an alamam annem çok kızıyo gününü bekle acelen ne diye:) nolur ki yapsam taktım kafaya
Ah ah o negatifi görmek insana okadar ağır geliyorkiTestin sonu cift cizgi ise yapmak güzel canim ama tek cizgiyi görmeyi hic sevmiyorum. Insanin tüm enerjisini aliyor o yuzden iki üç gun daha bekle bari
Aynen cok mutsuz oluyorum hicbirseydrn zevk almiyorum bir iki güne kadar cok mutsuz oluyorum. Sanirsam ben cok takiyorum bu gebeliği belkimde o yuzden olmuyor . Ama takmiyorum düşünmüyorum dusunmemeye calisiyorum diyorum kendi kendime ama sadece dememle kaliyorum.Ah ah o negatifi görmek insana okadar ağır geliyorki
Saol canım yapsam zaten tek çıkar kesin bekliycemTestin sonu cift cizgi ise yapmak güzel canim ama tek cizgiyi görmeyi hic sevmiyorum. Insanin tüm enerjisini aliyor o yuzden iki üç gun daha bekle bari
Sanırım kimyasal yaşadın canım sen ondan çift çizgi çıkıyordu.banada olmuştu hamileyim sanıp sonu hüsran olmuştu.Vardır Yaradanın bir bildiği en kısa zamanda bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahSlm kizlar sonuçlarım temiz ve normal çıkti maşallah gebelik yok bu ay adet böyle mis dr az adet normal adettir endiselenmeyin dedi sağlıklıyim sukur hayırlısı buymus
Üzüldüm canim senin icin .senden olumlu güzel haber bekliyordum. Kismet değilmiş demekki.sende ağustos kervanina katildin insallah bu ay bize uğurlu gelirSlm kizlar sonuçlarım temiz ve normal çıkti maşallah gebelik yok bu ay adet böyle mis dr az adet normal adettir endiselenmeyin dedi sağlıklıyim sukur hayırlısı buymus
Canım çok takma beyin hırmonlarınetkikiyor o kadar çok takmıştım ki klomen iğne fayda etmediAynen cok mutsuz oluyorum hicbirseydrn zevk almiyorum bir iki güne kadar cok mutsuz oluyorum. Sanirsam ben cok takiyorum bu gebeliği belkio yuzden olmuyor . Ama takmiyorum düşünmüyorum dusunmemeye calisiyorum diyorum kendi kendime ama sadece dememle kaliyorum.
Aynen valla kuzum bende taksamda olmuyor takmasam hiç olmuyor belki 3ay hiç dusunmedim hatta şart koydum olursa olur olmasa olmasin aman diye ama yine olmadı olmadı olmadiAynen cok mutsuz oluyorum hicbirseydrn zevk almiyorum bir iki güne kadar cok mutsuz oluyorum. Sanirsam ben cok takiyorum bu gebeliği belkimde o yuzden olmuyor . Ama takmiyorum düşünmüyorum dusunmemeye calisiyorum diyorum kendi kendime ama sadece dememle kaliyorum.
Geliyormu peki yine kanama falan cabmSlm kizlar sonuçlarım temiz ve normal çıkti maşallah gebelik yok bu ay adet böyle mis dr az adet normal adettir endiselenmeyin dedi sağlıklıyim sukur hayırlısı buymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?