Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Valla süpersin 26 yaşında 3 çocuk tebrik ediyorum ben seni 30 lu yaşların ortalarında sandım.ben yaşlıyım ya desene
Yok tatlım ya işte buyuzden çok takıyorum daha 26 yasindayim 3 tane dogurmama rağmen doguramiyorum ya ama sabır ediyorum bekliyorum gelecek biliyorum sende genceciksin tatlım 45 usstu olmayana yaşlı demem ben bu arada 3 tane var teyzesi 4. Kayıyoruz hemde ne aşkla istiyoruz maaile heycanla sabırla bekliyoruz eşim büyük kizim heleki oğlum kardeş diyo başka birşey demiyor eşim sanki ilk defa baba olacakmış gibi hevesle istiyor ya ben gel bide bana sor ah ahhh sanki ilk defa anneliği yapicam düşün o derece tabiki şükür severlerin 3 tane meleğim var ama çok olsa daha güzel olurkiiii

Hayır cnm yok damla damla bitcek bu ay sanırım :)
Hımm anladım canım şenle benim umutla ağustosa kaldı desene benimde bu aydan umudum yok görüşlerindeki farklılık çok acaba hamile olabilirmiyim diyorum ama burhandansa imkansız diyorum

Allah
Allah bağışlasın canım bende çok çocuk seviyorum ama bakıcı derdi olunca insan 2 kere düşünüyor

Umudum sensin yarın adet günüm ama hic belirti yok belirtisiz hamile kalanlardan olurum inşalla h göğüslerin ne durum da benim normalde çok sertleşir ve yürürken bile acır ama suan yok

Huhuuu çıtır anne
Kiz masallah ne güzel bu yasta üç tene beben var.
Cocuk icin cokda acele etme kiz daha cok gencsin bendr senle yasitim ama daha ilk olacak benimki .
Insallah hemn olurda fazla bekletmez beni
Inşallah tatlım insallah bekletmez seninkide kuzum bende bir kural var cankus ben 30 yaşından sonra dogurmam ondan hu acelem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…