- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.261
Yaş kaç canım en büyük etken yaş yumurtalarda yaşlanıyor malesefAynen valla kuzum bende taksamda olmuyor takmasam hiç olmuyor belki 3ay hiç dusunmedim hatta şart koydum olursa olur olmasa olmasin aman diye ama yine olmadı olmadı olmadi
Daha 26 yasindayim canimYaş kaç canım en büyük etken yaş yumurtalarda yaşlanıyor malesef
Valla süpersin 26 yaşında 3 çocuk tebrik ediyorum ben seni 30 lu yaşların ortalarında sandım.ben yaşlıyım ya deseneDaha 26 yasindayim canim
Cok az cnm kahve kahveGeliyormu peki yine kanama falan cabm
İnş cnm herseyin hayirlisiÜzüldüm canim senin icin .senden olumlu güzel haber bekliyordum. Kismet değilmiş demekki.sende ağustos kervanina katildin insallah bu ay bize uğurlu gelir
İnş cnm aminSanırım kimyasal yaşadın canım sen ondan çift çizgi çıkıyordu.banada olmuştu hamileyim sanıp sonu hüsran olmuştu.Vardır Yaradanın bir bildiği en kısa zamanda bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Yok tatlım ya işte buyuzden çok takıyorum daha 26 yasindayim 3 tane dogurmama rağmen doguramiyorum ya ama sabır ediyorum bekliyorum gelecek biliyorum sende genceciksin tatlım 45 usstu olmayana yaşlı demem ben bu arada 3 tane var teyzesi 4. Kayıyoruz hemde ne aşkla istiyoruz maaile heycanla sabırla bekliyoruz eşim büyük kizim heleki oğlum kardeş diyo başka birşey demiyor eşim sanki ilk defa baba olacakmış gibi hevesle istiyor ya ben gel bide bana sor ah ahhh sanki ilk defa anneliği yapicam düşün o derece tabiki şükür severlerin 3 tane meleğim var ama çok olsa daha güzel olurkiiii
Valla süpersin 26 yaşında 3 çocuk tebrik ediyorum ben seni 30 lu yaşların ortalarında sandım.ben yaşlıyım ya desene
Kiz 39 yaşındayım süper yumurtalar hormonlar masallah o yas ile alakali değil ne genç yaşlarda sorun yaşayanlar varYaş kaç canım en büyük etken yaş yumurtalarda yaşlanıyor malesef
Hımmm anladım canm şancı varmi pekiCok az cnm kahve kahve
Hayır cnm yok damla damla bitcek bu ay sanırım :)Hımmm anladım canm şancı varmi peki
Hımm anladım canım şenle benim umutla ağustosa kaldı desene benimde bu aydan umudum yok görüşlerindeki farklılık çok acaba hamile olabilirmiyim diyorum ama burhandansa imkansız diyorumHayır cnm yok damla damla bitcek bu ay sanırım :)
Bende 35 canım benimde yumurtalar gençmiş öyle demişti drum ne bileyim olmayınca neye bağlayacağımı şaşırdımKiz 39 yaşındayım süper yumurtalar hormonlar masallah o yas ile alakali değil ne genç yaşlarda sorun yaşayanlar var
Allah bağışlasın canım bende çok çocuk seviyorum ama bakıcı derdi olunca insan 2 kere düşünüyorYok tatlım ya işte buyuzden çok takıyorum daha 26 yasindayim 3 tane dogurmama rağmen doguramiyorum ya ama sabır ediyorum bekliyorum gelecek biliyorum sende genceciksin tatlım 45 usstu olmayana yaşlı demem ben bu arada 3 tane var teyzesi 4. Kayıyoruz hemde ne aşkla istiyoruz maaile heycanla sabırla bekliyoruz eşim büyük kizim heleki oğlum kardeş diyo başka birşey demiyor eşim sanki ilk defa baba olacakmış gibi hevesle istiyor ya ben gel bide bana sor ah ahhh sanki ilk defa anneliği yapicam düşün o derece tabiki şükür severlerin 3 tane meleğim var ama çok olsa daha güzel olurkiiii
Eğer calisiyosan 2 yeterliAllah
Allah bağışlasın canım bende çok çocuk seviyorum ama bakıcı derdi olunca insan 2 kere düşünüyor
İnşallah Rabbim nasip ederse 2. Yi hayırlısıylaEğer calisiyosan 2 yeterli
Umudum sensin yarın adet günüm ama hic belirti yok belirtisiz hamile kalanlardan olurum inşalla h göğüslerin ne durum da benim normalde çok sertleşir ve yürürken bile acır ama suan yokValla bu belirtilere benim kafa basmadi gitti.hamile olmadigim ilk uc ay inanilmaz belirtim vardi aha kesin hamileyim doktordan randevu falan aldim deli gibi bi bakiyorum hamile degilim
Hamile oldugum ay da hic belirtim yoktu.Ne zaman hamile oldugumu ogrendim mide bulantisi halsizlik gogus ucu acimasi belirdi
Yani belirti konusunda ben tecrubesizim
Huhuuu çıtır anneDaha 26 yasindayim canim
Inşallah tatlım insallah bekletmez seninkide kuzum bende bir kural var cankus ben 30 yaşından sonra dogurmam ondan hu acelem yaHuhuuu çıtır anne
Kiz masallah ne güzel bu yasta üç tene beben var.
Cocuk icin cokda acele etme kiz daha cok gencsin bendr senle yasitim ama daha ilk olacak benimki .
Insallah hemn olurda fazla bekletmez beni
He kiz bende klomen iğne yaptim ama sonuc sifir malesef takmamak elde degil isteCanım çok takma beyin hırmonlarınetkikiyor o kadar çok takmıştım ki klomen iğne fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?