Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umudum sensin yarın adet günüm ama hic belirti yok belirtisiz hamile kalanlardan olurum inşalla h göğüslerin ne durum da benim normalde çok sertleşir ve yürürken bile acır ama suan yok
Gogusler normal ama uclari cok fena dokunamiyorum dus alirken bile su degdikce of ki ne offf

He kiz bende klomen iğne yaptim ama sonuc sifir malesef takmamak elde degil iste
Öyle psikopata bağlamıştımki dr u bile bezdirdim hamile kalırsam ona gitmem daha üniversite de Prof var ona gidicem çok methettiler.hatta 3 ay deniycem olmazsa yine gidicem ama klomen kullanmam beni depresyona sokuyor nefes alamıyorum

Ben bu ay rahim filmi cektirdim canim bu ay tedavi uygulamadı ama gelecek ay yine klomen sanirsam .
Gelecek ay gel tedavi uygularız dedi sana

selam kızlar
nasılsınız?
Canimmmmn iyi şükür ama ben bi acaibim ya kiz 2 gündür göğüslerim sis kahverengi alanda damarlar cıktı sizliuolar uçları aciyo kasiklarim keskin ağrılar var tek tarafli akintim var adete 18 gun var ama ben bu ay adet oldummu olmadimmi öğle neydi bilmiyrm ya 3gun kahve leke 2 gün pembemsi lekeler gelmişti az az ne ağrı ne sanci ya kuzum hadi yorumla gariiii cankus nedir bu belirtiler

adetin kanama şeklinde gelmedi yani
yerleşmedir o zaman

adetin kanama şeklinde gelmedi yani
yerleşmedir o zaman
Aynen adet kanı değildi bide geçen aylarda ve genellikle hep ben aşırı kanamali geçirirdim ve sancilanirdim bacaklarima kadar vururdu ama bu ay öyle olmadi peki yerleşme ise ne zaman test yapabilirim bide işin tuhafı goguslerimde hiç bugüne kadar girmediğim şeyler oluştu sizlama uçlarında ağrı şiştiler damarlar cıktı kasik batmalarını saymiyom bild

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…