- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.301
Aynen adet kanı değildi bide geçen aylarda ve genellikle hep ben aşırı kanamali geçirirdim ve sancilanirdim bacaklarima kadar vururdu ama bu ay öyle olmadi peki yerleşme ise ne zaman test yapabilirim bide işin tuhafı goguslerimde hiç bugüne kadar girmediğim şeyler oluştu sizlama uçlarında ağrı şiştiler damarlar cıktı kasik batmalarını saymiyom bild
Anladım kuzum peki yumurtlama belirtir bukadar agir olirmuki yani hamilelik belirtisi gibi ayni şuan belirtilerim ama yumurtlama da bukadar olmaz sanki sen uzmansın daha iyi bilirsin tatlimmmmkuzum yerleşme kanaması bebiş yerini buldu yerleşti demek 2-3 gün sonra test yapabilirsin
Inşallah bende olmam yarın 35.gunYooo daha yarin olucam ama olmicam
Ayy insallah canimRahim filminden sonra hamile kalanlar çok canım belkide o işe yarar
A.s kedicikk ıyim canm sen nasılsın umutlar dahada arttı yaSelam kızlar nasılsınız?
Canm eğer yerleşme ise üstünden 10 gün geçtikuzum yerleşme kanaması bebiş yerini buldu yerleşti demek 2-3 gün sonra test yapabilirsin
İiyiyim canımcım gün be gün merak artıyor.Gece hiç uyuyamadım kötü kötü rüyalar gördüm hep.Çamaşırlar yıkandıydı onları toparla evi toparla ancak gelebildimA.s kedicikk ıyim canm sen nasılsın umutlar dahada arttı ya
Işler bitmez canisi ya kötü rüyalar def olsn insallahİiyiyim canımcım gün be gün merak artıyor.Gece hiç uyuyamadım kötü kötü rüyalar gördüm hep.Çamaşırlar yıkandıydı onları toparla evi toparla ancak gelebildim
Aynen kuzucum.Şimdide kendime ödül verdim bütün gün pinekleyeceğim.Belki bir iki mağaza gezerim.Sıcak az geçsinde.Işler bitmez canisi ya kötü rüyalar def olsn insallah
Benimde bu ay öyleydi dr um adet az olmasi bi sorun değil aksine normal dedi istersen içine sinmiyosa bitest yap artık varsa çıkar cnmAynen adet kanı değildi bide geçen aylarda ve genellikle hep ben aşırı kanamali geçirirdim ve sancilanirdim bacaklarima kadar vururdu ama bu ay öyle olmadi peki yerleşme ise ne zaman test yapabilirim bide işin tuhafı goguslerimde hiç bugüne kadar girmediğim şeyler oluştu sizlama uçlarında ağrı şiştiler damarlar cıktı kasik batmalarını saymiyom bild
Oda doğur canm bakalım haftasonuna doğur yaparım büyük ihtimaBenimde bu ay öyleydi dr um adet az olmasi bi sorun değil aksine normal dedi istersen içine sinmiyosa bitest yap artık varsa çıkar cnm
Canm eğer yerleşme ise üstünden 10 gün geçti
Yok kuzum yapmadimtest yapmadınmı?
Öğretmenmisin sendeAyy insallah canim
Evet bende cok duydum filmden sonra hamile kalanlari insallah benim de bu ay olur nisan annesi olurum artk okul bitmeden doğum yapim doğum izni bosuna gitmesin ya .
Evet canisiÖ
Öğretmenmisin sende
Agustos batina hoş geldin tatlim insallah bu ay bize uğurlu gelirBen adet oldum malesef
Branşın ne canım bende öğretmenimEvet canisi
nasıl duruyosun :) yapsanaYok kuzum yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?