- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.321
nasıl duruyosun :) yapsana
Kız eczane uzak buraya gidersem alicam zaten kuzumnasıl duruyosun :) yapsana
Sinif canim seninkiBranşın ne canım bende öğretmenim
Okul öncesiSinif canim seninki
Aynı benim kafadansınnasıl duruyosun :) yapsana
Aynı benim kafadansınçarşıya çıkmıştım 1 haftalık stok yaptım yarından itibaren hergüne bir test
Sinif canim seninki
Test test diye bayiliyon valla
Az kaldi test yapmayanlara kendi ellerinle test yollican
Canım ya o çizgi hep oluyor testlerde kağıtların birleşim yeri gibi bir yer orasıKızlar bi el atın
Keskeeee yollayan olsada yapsam ya
Test test diye bayiliyon valla
Az kaldi test yapmayanlara kendi ellerinle test yollican
Benim elimde iki tane test kaldi yakin olsak verirdim artik oteki bebelere kullanirimKeskeeee yollayan olsada yapsam ya
Ayyy kuzum benim sağol canisi kiz alt karin bölgemde bıçak batmasi gibi ağrılar var ha bide akintim koyulasti krem kvaminda kuzum varmi senin akntinBenim elimde iki tane test kaldi yakin olsak verirdim artik oteki bebelere kullanirim
Benim bu ay hic akintim olmadi hatta hic gebelik belirtim olmadi o yuzden beni baz alma.Enterasan sekilde yasiyorum belirtileri ben bu hamilelikte.Hcg artisimda 3-4 kat artiyo ins ikizdir buna yorumluyorum bu farkliligiAyyy kuzum benim sağol canisi kiz alt karin bölgemde bıçak batmasi gibi ağrılar var ha bide akintim koyulasti krem kvaminda kuzum varmi senin akntin
Hani şehirdesin canımcımKeskeeee yollayan olsada yapsam ya
Tüm ögretmenler burdaenem meslektaşlarım :)
Hayırlısı olsun canım benimkızlar bthcg 1,20 çıktı doktor söktürücü verdi ve polistik over hastasıymısım çok sasırdım
Hayirlisi olsun hakkinda ins.kisa zamanda hamile kalirsin.p.over icin sogan kuru yap cok iyi geliyor.benimde vardi sogan suyundan gecti.hem hamile kalmanida kolaylastiriyorkızlar bthcg 1,20 çıktı doktor söktürücü verdi ve polistik over hastasıymısım çok sasırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?