Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hayalet çizgi var ama sonda ne alaka bu testin bitiş yeri değil az bu tarafında karartınca daha iyi göründü sanki

Eklentiler

• 9687A0E3-2379-41D7-B226-4ABB57B2D272.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 62
Hayirlisi olsun hakkinda ins.kisa zamanda hamile kalirsin.p.over icin sogan kuru yap cok iyi geliyor.benimde vardi sogan suyundan gecti.hem hamile kalmanida kolaylastiriyor
Ben evlenince 10kilo aldım doktor kilo çok etkiliyor dedi sizinde öylemiydi ? adet olduktan sonra baslarım ozaman bende soğan kürüne

Ben evlenince 10kilo aldım doktor kilo çok etkiliyor dedi sizinde öylemiydi ? adet olduktan sonra baslarım ozaman bende soğan kürüne
Ben aksine zayiftim ozaman.ama dogru kilo etkiliyormus zayiflayinca azaliyormus p.over.arkadasimada oyle demis oda zayiflayinca hamile kalmisti.

Benimkide erkenden uyuyor erken kalkip ise gidiyor bende gece yatamuyorum ya sabah da erkenden kalkiyorum sanki okul varmis gibiuyku duzenim alt ust olmus
Al benden de o kadar sabah kalkıp aynaya bakasım gelmiyor yeminle ya.Erken yaşlanma sebebim olcak adam
Bebeyi yapıp öyle yaşlanaydım barim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…