- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.341
İnsallah hepimiz icinHayırlısı olsun canım benim
Ben evlenince 10kilo aldım doktor kilo çok etkiliyor dedi sizinde öylemiydi ? adet olduktan sonra baslarım ozaman bende soğan kürüneHayirlisi olsun hakkinda ins.kisa zamanda hamile kalirsin.p.over icin sogan kuru yap cok iyi geliyor.benimde vardi sogan suyundan gecti.hem hamile kalmanida kolaylastiriyor
Merhaba :) Benim bat 22 Temmuz. Beni de listeye ekler misiniz . 1 boş gebelik bir kimyasal gebelik geçirdim fakat sonrasında 9 aydır hamile kalamadım.Kimse yokmu huuuuuuuu
Ben aksine zayiftim ozaman.ama dogru kilo etkiliyormus zayiflayinca azaliyormus p.over.arkadasimada oyle demis oda zayiflayinca hamile kalmisti.Ben evlenince 10kilo aldım doktor kilo çok etkiliyor dedi sizinde öylemiydi ? adet olduktan sonra baslarım ozaman bende soğan kürüne
Izmır kuzumm sen nerdesinHani şehirdesin canımcım
Izmirdemisin bende izmirdeyim canimIzmır kuzumm sen nerdesin
TokatIzmır kuzumm sen nerdesin
Aliagadayim kuzumm senIzmirdemisin bende izmirdeyim canim
BornovaAliagadayim kuzumm sen
Bende okul öncesi öğretmeniyimOkul öncesi
Gunaydin seker uykusuz ya sabah erkenden kalkiyorum ne isim varsa aksamda gec yatitorum o yuzden kafa kazan gibiGünaydın kızlarrr nasılsını?????
Bende gece 3 ten sonra yattım şimdi kalktım.Uykusuzum bende canımcım ya.Eşim gececi bende uyuyamıyorum pek o yokkenGunaydin seker uykusuz ya sabah erkenden kalkiyorum ne isim varsa aksamda gec yatitorum o yuzden kafa kazan gibi
Sen sen nasilsin
Merhaba zümremBende okul öncesi öğretmeniyim
Benimkide erkenden uyuyor erken kalkip ise gidiyor bende gece yatamuyorum ya sabah da erkenden kalkiyorum sanki okul varmis gibiBende gece 3 ten sonra yattım şimdi kalktım.Uykusuzum bende canımcım ya.Eşim gececi bende uyuyamıyorum pek o yokken
Al benden de o kadar sabah kalkıp aynaya bakasım gelmiyor yeminle ya.Erken yaşlanma sebebim olcak adamBenimkide erkenden uyuyor erken kalkip ise gidiyor bende gece yatamuyorum ya sabah da erkenden kalkiyorum sanki okul varmis gibiuyku duzenim alt ust olmus
İnşallah gelmez canım adetin.degisik bir ruh halindeyimbugun regl günum,gelmesin diye amuda mı kalksam acaba
Ins.gelmez canimdegisik bir ruh halindeyimbugun regl günum,gelmesin diye amuda mı kalksam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?