Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hamilelik belirtilerim geçti hamile değilim kasık ağrısı ve akıntı devam ama başka bişey YÖK.erkenden test yaptım demorilize oldum sanırım

Günaydın kızlarrr nasılsını?????
Tatlimmmmm günaydın yeni uyandım kahvaltı hazırlıyom sen napiyon cankus valla sabah baya göğüs ağrısıyla uyandım akintim koyulasti ve hafif bulanti ile uyandım ama cokkk hafifi ya sende ne var ne yok

Dua edin adet olmayayım bugün son gün yarın bat
Umarım seninde gelme adetin canım.

Aynen kiz katiliyorum sana
Bu aksam folikasite baslayacam onlar bende acayip uyku yaptiriyor
Ben bir ara içmiştim hani olursa gebelik diye olmayınca bıraktım.Şimdi tekrar başladım.

Kızlar hamilelik belirtilerim geçti hamile değilim kasık ağrısı ve akıntı devam ama başka bişey YÖK.erkenden test yaptım demorilize oldum sanırım
Ya geç döllenmeyse?Neler okuyoruz burda.

Tatlimmmmm günaydın yeni uyandım kahvaltı hazırlıyom sen napiyon cankus valla sabah baya göğüs ağrısıyla uyandım akintim koyulasti ve hafif bulanti ile uyandım ama cokkk hafifi ya sende ne var ne yok
Annemmmmmm günaydın canımmmm
Bende çoook erken kalktım bu sabah gecete 3 ten sonra yattım.Bende şimdi kahvaltı yapıcam.Kız bende bir tek belirti yok ya sanırım ben hamile değilim ya

Umarım seninde gelme adetin canım.

Ben bir ara içmiştim hani olursa gebelik diye olmayınca bıraktım.Şimdi tekrar başladım.

Ya geç döllenmeyse?Neler okuyoruz burda.
İmkansız canım ovulasyondan sonra ilişki olmadı memleketteyim ben.ovulasyondan sonra kaçtım

Seni mesajlarini büyük heyecanla okuyorum valla .
Senin mesajlar beni heyecanlandiriyor ne zaman bize güzel haberi verecen artk catladim burda heyecandan

Annemmmmmm günaydın canımmmm
Bende çoook erken kalktım bu sabah gecete 3 ten sonra yattım.Bende şimdi kahvaltı yapıcam.Kız bende bir tek belirti yok ya sanırım ben hamile değilim ya
Kız belirtisi olmayan hamile çok örnek burada da var kuşum sıkma canını

Seni mesajlarini büyük heyecanla okuyorum valla .
Senin mesajlar beni heyecanlandiriyor ne zaman bize güzel haberi verecen artk catladim burda heyecandan
Bende çatladım bende heycan tavan cankus valla en kısa zamanda insslksh bi ihtimal bugün test alirim

Ov
Peki ovu öcesi olmuşmuydu?Hani spermer sağlıklı ise 5 güne kadar yaşar diyorlar ya.Yumrta ile karşılaşmıştır belki?
Ovulasyon gününde,bir gün öncesi ,ondan 2 gün önce ve ondan da 2 gün önce oldu.afedersin son ilişki ağrılı oldu bi daha istemedim o yüzden ondan 2 gün sonrada memlekete geldim.canım zaten daha bata 8 gün falan var dpo 6 bugün ben çok aceleciyim test negatif çıkınca moralim bozuldu.bekleyip görücem Rabbim neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…