Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nabersiniz
Ne zamandir hamileligi bekliyordum ama boyle gececegi hic aklima gelmemisti.Hamile kalinca bitmiyor kizlar neseli gunler gelmiyo malesef.Cok agri cekiyorum daha basindayken boyle 8 ay daha nasil gececek bilmiyorum
Oglumdada boyleydim ama bu kez cok erken basladi.nasil dayanirim bilmiyorum.cok sukur kanamam akintim lekem yok ama siddetli agri 6-7 gundur gece gunduz hic gecmedi.Allah saglik dayanma gucu versinde napalim bu da gecer

Canımmm inşallah ağrıların geçer en kısa sürede.Sende birazcık rahatlarsın.Allah daha güzel eşyler göstersin sana.Sağsalim de kucağına almayı nasip etsin.

Yavrum inşalalh geçer nasıl ağrılar peki nerde çok var insallah geçer sağdayım kucagna alırsın cankus ya

Cnm bi Dr git sen mi neden o kadar agrin var ki

Sende iyiki varsin tatliskom.
Senin sonuclarini merak ettigim icin heycanla direk burdayim.
Dediğim gibi eczane çok uzak az öncede eşimle konustum dedim bi test al tabiki olumsuz cevap verdi ya nasıl alicam ben galiba pazartesiye kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…