- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.381
Test alsana kız merak ettim alda yap çıkar insAdet gibi değildi ama kuzum ya
Bugün alırım buyk ihtml kuzumTest alsana kız merak ettim alda yap çıkar ins
Anam getiremez o anlmzki yerleşme kanmsi 'ne yavrum getrmz oooKocişe söyle kiz getiriversin bu kadar adrenalin yeter bence
Evet malesef erkekler anlamiyor. Benimkine de kac defadir ovulsyon donemini anlatirim ama yok hic anlamiyoAnam getiremez o anlmzki yerleşme kanmsi 'ne yavrum getrmz ooo
Bekle cankus az kaldiiiiiiValla bak testim elimde bekliyorum
Aynen tatlım anlama kıtlığı yasiyolar o konudaEvet malesef erkekler anlamiyor. Benimkine de kac defadir ovulsyon donemini anlatirim ama yok hic anlamiyo
Canımmm inşallah ağrıların geçer en kısa sürede.Sende birazcık rahatlarsın.Allah daha güzel eşyler göstersin sana.Sağsalim de kucağına almayı nasip etsin.Kizlar nabersiniz
Ne zamandir hamileligi bekliyordum ama boyle gececegi hic aklima gelmemisti.Hamile kalinca bitmiyor kizlar neseli gunler gelmiyo malesef.Cok agri cekiyorum daha basindayken boyle 8 ay daha nasil gececek bilmiyorum
Oglumdada boyleydim ama bu kez cok erken basladi.nasil dayanirim bilmiyorum.cok sukur kanamam akintim lekem yok ama siddetli agri 6-7 gundur gece gunduz hic gecmedi.Allah saglik dayanma gucu versinde napalim bu da gecer
Yavrum inşalalh geçer nasıl ağrılar peki nerde çok var insallah geçer sağdayım kucagna alırsın cankus yaKizlar nabersiniz
Ne zamandir hamileligi bekliyordum ama boyle gececegi hic aklima gelmemisti.Hamile kalinca bitmiyor kizlar neseli gunler gelmiyo malesef.Cok agri cekiyorum daha basindayken boyle 8 ay daha nasil gececek bilmiyorum
Oglumdada boyleydim ama bu kez cok erken basladi.nasil dayanirim bilmiyorum.cok sukur kanamam akintim lekem yok ama siddetli agri 6-7 gundur gece gunduz hic gecmedi.Allah saglik dayanma gucu versinde napalim bu da gecer
Tsk ederim kasik bolgesi komple agriyor hic gecmiyor gece gunduz hayirlisi olsun sabredicem baska care yok doktorlara gore normal cunkuYavrum inşalalh geçer nasıl ağrılar peki nerde çok var insallah geçer sağdayım kucagna alırsın cankus ya
Inşallah kuzummm insallah bişey olmazTsk ederim kasik bolgesi komple agriyor hic gecmiyor gece gunduz hayirlisi olsun sabredicem baska care yok doktorlara gore normal cunku
Cnm bi Dr git sen mi neden o kadar agrin var kiKizlar nabersiniz
Acile gidip sacma sapan bi doktora denk gelmek istemiyorum pazartesi ins kendi doktoruma gidicemCnm bi Dr git sen mi neden o kadar agrin var ki
Tmm cnm dayanilmiycak derecede dedin ya ondan dedim bebis yer lesiyo ondandirAcile gidip sacma sapan bi doktora denk gelmek istemiyorum pazartesi ins kendi doktoruma gidicem
Oglumdaykende vardi cok zayifsin rahmin buyuyo demisti yapacak bisey yok demisti bakalim bu doktor ne dicek
Diyeceksin tabiki tsk ederim buraya yazip sizlerle paylasmak beni rahatlatiyorTmm cnm dayanilmiycak derecede dedin ya ondan dedim bebis yer lesiyo ondandir
Bende watsaptan önce burdayimmmm IYIKI varsinnizzzDiyeceksin tabiki tsk ederim buraya yazip sizlerle paylasmak beni rahatlatiyor
Arada giremeyince kizlar bisey yazdi mi acabaoluyorum
Whatsaptan once bura
Sende iyiki varsin tatliskom.Bende watsaptan önce burdayimmmm IYIKI varsinnizzz
Dediğim gibi eczane çok uzak az öncede eşimle konustum dedim bi test al tabiki olumsuz cevap verdi ya nasıl alicam ben galiba pazartesiye kaldıSende iyiki varsin tatliskom.
Senin sonuclarini merak ettigim icin heycanla direk burdayim.
Off bu eşler ya neyse pzt al yap bari meraktan catliycazzzDediğim gibi eczane çok uzak az öncede eşimle konustum dedim bi test al tabiki olumsuz cevap verdi ya nasıl alicam ben galiba pazartesiye kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?