- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.401
Siz mi Benmi valla sorma ya anlamıyor hicbirzaman anlamddaOff bu eşler ya neyse pzt al yap bari meraktan catliycazzz
Kuzum kaç kilosun ve engelmiki hamile kalmana gitmesen keskeeKızlar ben iki ay ara vericem kilo vermem gerek iki ay sonra görüsmek üzereinsallah döndüğümde herkes hamile kalmıs olur
85 kg ilk defa bu kiloya cıktım doktor polistik deyince kilo vermem gerektiğini söyledi vermezsem hamile kalmam da zormusKuzum kaç kilosun ve engelmiki hamile kalmana gitmesen keskee
Canim insallah hemen atlatırsın polikistik overi soğan kurunu de yap mutlaka sakin küçümseme onun etkisini çok kişi okudum soğan kürüyle atlatan85 kg ilk defa bu kiloya cıktım doktor polistik deyince kilo vermem gerektiğini söyledi vermezsem hamile kalmam da zormus
Guzel haber olsunda biz bekleriz canim no problemDediğim gibi eczane çok uzak az öncede eşimle konustum dedim bi test al tabiki olumsuz cevap verdi ya nasıl alicam ben galiba pazartesiye kaldı
Ayyy kuzum sorma ya geçmiyor gunlerrrGuzel haber olsunda biz bekleriz canim no problem
Sayili gün olunca böyle zaman yaklastikca bide heycan daha da artiyor.Ayyy kuzum sorma ya geçmiyor gunlerrr
Sayili gün olunca böyle zaman yaklastikca bide heycan daha da artiyor.
Kiz sizin ovulasyon donemi ne zaman kacmadi mi onu napiyosun
Ah tatlım ah bilmiyomki ben ateş kaç derece olmali canım ya nasilsin ne var ne yok pazartesi sağlık ocağına gidicem insallah ya hastanede sıra bulamadım acaba acile gitsem gündüz bakarlardı kan alirlarmikiKızlar ateş ölçme yaptım kaç gündür 36.7 veya 36.8
Adet gününe kdar düşmemesi geekiyor dimi?
Anneyimbenanne35 canım sen biliyormusun bu yöntemi?
Canim ates dusmuyor hamileysen oyle devam ediyo.ates basiyomu ayaklarin ellerin sicakmi.benim oyle olunca olcum 36.5 du atesim ozmaan supelendim.menepozlu gibi ates basiyo.azcik is yapayim yada yuruyeyim ter su icinde kaliyorumKızlar ateş ölçme yaptım kaç gündür 36.7 veya 36.8
Adet gününe kdar düşmemesi geekiyor dimi?
Anneyimbenanne35 canım sen biliyormusun bu yöntemi?
İyiyim kuzummm sen naptın canısı? Acilde kan alırlar diye biliyorum canım ya.Bugün azcık akıntı başladı hayırdır inşallah hayırdır inşallah.Ah tatlım ah bilmiyomki ben ateş kaç derece olmali canım ya nasilsin ne var ne yok pazartesi sağlık ocağına gidicem insallah ya hastanede sıra bulamadım acaba acile gitsem gündüz bakarlardı kan alirlarmiki
Canımcım aynen tarif ettiğin gibi.Eşim diyor ellerin ayakların yanıyo diye.Gerçi ben ilk adet döneminden beri yapmıyorum son bir haftadır yapıyorum ama sadece meraktan.Hep 36.7 yada 8 çıkıyor.X
Canim ates dusmuyor hamileysen oyle devam ediyo.ates basiyomu ayaklarin ellerin sicakmi.benim oyle olunca olcum 36.5 du atesim ozmaan supelendim.menepozlu gibi ates basiyo.azcik is yapayim yada yuruyeyim ter su icinde kaliyorum
Van’a mı gideceksin canım kontrollere Muş’ta yokmu uzak kuzum 3-4 saat zor olmaz mıKızlaaarrrr aranızda Van’da ikamet eden var mi doktor konusunda yardıma ihtiyacım var hiç bilmiyorum Van’daki doktorları
Bak simdi yine ölctum 37.5 cikti.normalde 34 cikiyordu ama hamile kaldigimdan beri 36.5 37 öyle.zaten ates basiyo hala.ayaklarim yaniyo resmenİyiyim kuzummm sen naptın canısı? Acilde kan alırlar diye biliyorum canım ya.Bugün azcık akıntı başladı hayırdır inşallah hayırdır inşallah.
Canımcım aynen tarif ettiğin gibi.Eşim diyor ellerin ayakların yanıyo diye.Gerçi ben ilk adet döneminden beri yapmıyorum son bir haftadır yapıyorum ama sadece meraktan.Hep 36.7 yada 8 çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?