Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar ben adet oldum zaten test yapmıştım negatifti bekliyordum adetimi. Leke şeklinde gelmiş hiç de ağrım olmadı bugün. Bikaç gün önce olmuştu sadece ilk defa olduğum gün ağrı olmadı. Neyse bi sonraki aya kaldı benim gebelik işi. İnşallah Ağustos’ta öğrenirim hamile olduğumu

85 kg ilk defa bu kiloya cıktım doktor polistik deyince kilo vermem gerektiğini söyledi vermezsem hamile kalmam da zormus
Canim insallah hemen atlatırsın polikistik overi soğan kurunu de yap mutlaka sakin küçümseme onun etkisini çok kişi okudum soğan kürüyle atlatan

Kızlaaarrrr aranızda Van’da ikamet eden var mi doktor konusunda yardıma ihtiyacım var hiç bilmiyorum Van’daki doktorları

Kızlar ateş ölçme yaptım kaç gündür 36.7 veya 36.8
Adet gününe kdar düşmemesi geekiyor dimi?
Anneyimbenanne35 canım sen biliyormusun bu yöntemi?
Ah tatlım ah bilmiyomki ben ateş kaç derece olmali canım ya nasilsin ne var ne yok pazartesi sağlık ocağına gidicem insallah ya hastanede sıra bulamadım acaba acile gitsem gündüz bakarlardı kan alirlarmiki

X
Kızlar ateş ölçme yaptım kaç gündür 36.7 veya 36.8
Adet gününe kdar düşmemesi geekiyor dimi?
Anneyimbenanne35 canım sen biliyormusun bu yöntemi?
Canim ates dusmuyor hamileysen oyle devam ediyo.ates basiyomu ayaklarin ellerin sicakmi.benim oyle olunca olcum 36.5 du atesim ozmaan supelendim.menepozlu gibi ates basiyo.azcik is yapayim yada yuruyeyim ter su icinde kaliyorum

Ah tatlım ah bilmiyomki ben ateş kaç derece olmali canım ya nasilsin ne var ne yok pazartesi sağlık ocağına gidicem insallah ya hastanede sıra bulamadım acaba acile gitsem gündüz bakarlardı kan alirlarmiki
İyiyim kuzummm sen naptın canısı? Acilde kan alırlar diye biliyorum canım ya.Bugün azcık akıntı başladı hayırdır inşallah hayırdır inşallah.
X

Canim ates dusmuyor hamileysen oyle devam ediyo.ates basiyomu ayaklarin ellerin sicakmi.benim oyle olunca olcum 36.5 du atesim ozmaan supelendim.menepozlu gibi ates basiyo.azcik is yapayim yada yuruyeyim ter su icinde kaliyorum
Canımcım aynen tarif ettiğin gibi.Eşim diyor ellerin ayakların yanıyo diye.Gerçi ben ilk adet döneminden beri yapmıyorum son bir haftadır yapıyorum ama sadece meraktan.Hep 36.7 yada 8 çıkıyor.

Bak simdi yine ölctum 37.5 cikti.normalde 34 cikiyordu ama hamile kaldigimdan beri 36.5 37 öyle.zaten ates basiyo hala.ayaklarim yaniyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…