- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.421
Duraklama donemine girdik .
Tatlım yarın sağlık ocağına gidicem hem kan vericem hemde test alıp gelicem
Bu ateş arada banada basiyo ya kedicikkkk yarın gidicem sağlık ocağına ordanda test alicam işte yaparım kuzumİyiyim kuzummm sen naptın canısı? Acilde kan alırlar diye biliyorum canım ya.Bugün azcık akıntı başladı hayırdır inşallah hayırdır inşallah.
Canımcım aynen tarif ettiğin gibi.Eşim diyor ellerin ayakların yanıyo diye.Gerçi ben ilk adet döneminden beri yapmıyorum son bir haftadır yapıyorum ama sadece meraktan.Hep 36.7 yada 8 çıkıyor.
Kız yok yarın geliyor testlerrr ama insallah dua edin nolur bukadar nekirtiye bide negatif çıkmasın yaDuraklama donemine girdik .
Bir iki hafta sonra yine baslar herhalde testler
Insallah guzel haberler aliriz senden kuzum ya . Tüm kalbimle seinleyim sana dua ediyorum tatliskom.Kız yok yarın geliyor testlerrr ama insallah dua edin nolur bukadar nekirtiye bide negatif çıkmasın ya
Inşallah balim insallah okadar belirtiye insallah pozitif cikarInsallah guzel haberler aliriz senden kuzum ya . Tüm kalbimle seinleyim sana dua ediyorum tatliskom.
Bata 7 gün kaldı test negatif ama hala umudum varNiye bugün durgun buralar boyleeeeeee nerdesiniz kizlarrrrr4body1soul nasıl oldun geçti ağrıların canm
Hadi hayırlı haberler inşallahDün ilk aşılamamı oldum yeni bat 27 temmuz..
Aşılama oldun demek kuzum hadi hayırlısı olsun inşallahDün ilk aşılamamı oldum yeni bat 27 temmuz..
Umudunu yitirme insallah vardirBata 7 gün kaldı test negatif ama hala umudum var
Evet canım oldum ama sorun eşimde olunca pek ümidim yok şuan ürolog ve tüp bebek için doktor araştırmalarına başladım bile.. hayırlısı artık..Aşılama oldun demek kuzum hadi hayırlısı olsun inşallah
Pazar gunu ya ondan boyle millet kocasiyla geziyo.Benimki temizlik yapiyo birazdan da ise gidecek malesef ben gezemiyorumNiye bugün durgun buralar boyleeeeeee nerdesiniz kizlarrrrr4body1soul nasıl oldun geçti ağrıların canm
Ins canim yaaa sabah kacta gideceksin kacta yapacaksin testiÇok halsizim kızlar ya zorla kalktım temizlik yapıyorum düşünün gece 12 buçukta yattım sabah 11 de kalktım ama halen uykum var allahım nolur güzel sonuclarim çıksın bukadar belirti den sonra negatif olursa pes artık yani
Insallah kuzum insallah dinlen sen buyusun bebisin ya evlat iste nasil dusunurler annelerini benmkilerde oyle 1 dediğimi 2letmezlerPazar gunu ya ondan boyle millet kocasiyla geziyo.Benimki temizlik yapiyo birazdan da ise gidecek malesef ben gezemiyorum
Agrilarim gecmedi malesef sanmiyorum gececegini rahmimin buyudugunu dusunuyorum oglumda oyle demisti doktor ve arastirdigim kadariyla genelde zayif kisilerde var agrilar.
Yatiyorum valla iki taneyi bosa dogurmadim iyi kotu isimi yapiyolar Allah razi olsun cocuklarimdan ikiletmiyorlar.
Ins bebegimde dogdugunda ilerde o da hayirli bi evlat olur once vatana millete sonra bize ve onun icinde dua ederim
Elim gidiyo ama yapmak istemiyorum yaa ağlıcam artık.Duraklama donemine girdik .
Bir iki hafta sonra yine baslar herhalde testler
Negatif çıkıcak biliyorummmmm
İnşallah pozitif çıkar canımmmmmKız yok yarın geliyor testlerrr ama insallah dua edin nolur bukadar nekirtiye bide negatif çıkmasın ya
9 buçukta giderim kan veririm testi alır yaparim işte tatlım bakalım insallah bosa çıkmaz bunca belirtilerIns canim yaaa sabah kacta gideceksin kacta yapacaksin testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?