Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ateş arada banada basiyo ya kedicikkkk yarın gidicem sağlık ocağına ordanda test alicam işte yaparım kuzum

Bel ağrılarım arttı ama adet belirtisi olabilir göğüslerim hassaslaştı.dün gece rüyamda değişik bir mekandaydık çok tuhaf bir yerdi sanki gökyüzünde beyaz kanatlı melekler vardı.bunlar ne diyorum onlar melek diyorlar hepsi kanatlı çocuklardı ailelere gitmek üzere gökyüzünde uçuyorlardı ama 10 larca vardı.diyorum ki Allahım nolur benim meleğimi de bir an önce gönder.çok güzel bir rüyaydı

Niye bugün durgun buralar boyleeeeeee nerdesiniz kizlarrrrr 4body1soul nasıl oldun geçti ağrıların canm
Pazar gunu ya ondan boyle millet kocasiyla geziyo.Benimki temizlik yapiyo birazdan da ise gidecek malesef ben gezemiyorum
Agrilarim gecmedi malesef sanmiyorum gececegini rahmimin buyudugunu dusunuyorum oglumda oyle demisti doktor ve arastirdigim kadariyla genelde zayif kisilerde var agrilar.
Yatiyorum valla iki taneyi bosa dogurmadim iyi kotu isimi yapiyolar Allah razi olsun cocuklarimdan ikiletmiyorlar.
Ins bebegimde dogdugunda ilerde o da hayirli bi evlat olur once vatana millete sonra bize ve onun icinde dua ederim

Ins canim yaaa sabah kacta gideceksin kacta yapacaksin testi

Insallah kuzum insallah dinlen sen buyusun bebisin ya evlat iste nasil dusunurler annelerini benmkilerde oyle 1 dediğimi 2letmezler

Duraklama donemine girdik .
Bir iki hafta sonra yine baslar herhalde testler
Elim gidiyo ama yapmak istemiyorum yaa ağlıcam artık.
Kızlar birileri test yapsada incelesek keyifli oluyor @MiyavKedi Anneyimbenanne35 kızlarrr
Negatif çıkıcak biliyorummmmm

Kız yok yarın geliyor testlerrr ama insallah dua edin nolur bukadar nekirtiye bide negatif çıkmasın ya
İnşallah pozitif çıkar canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…