Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al bendende okadar millet gezer benim adam kahvaaltı yapar anasına gider akşamada işe.Bizim arkadaşta bana otelden tatil resmi atar.

Yok canım olursa ilk olacak.2.5 yıllık evliyim.Çocuka olmuyo zaten off valla daaldım.Hiç arkadaşımda yok bütün gün evin içinde.
Ah ah o konuda bende muzdaribim arkadaş yok eş dost yok olandanda hayır yok zaten şu internette olmasa kafayiyerim heralde

Al bendende okadar millet gezer benim adam kahvaaltı yapar anasına gider akşamada işe.Bizim arkadaşta bana otelden tatil resmi atar.
Dun gozleme istedi oglum hazir yufkadan hic yapma kendim elde acar yaparim tutturdu anama gidek oda yesin diye laa adam agrim var kendi ac karnimi zor doyurucam diyecektim neyse bosver dedim icimden iyi hadi dedim kirmayim olur dedim tam o sirada benim babam geldi canim babam
Allah icimi kalbimi bildiginden gitmemede razi olmadi dedim
Analarina bu kadar duskunduler niye bizim basimizi yaktilar ki.Onceden gelin aglardi evlenirken simdi inan bana damatlar agliyo

Yok canım olursa ilk olacak.2.5 yıllık evliyim.Çocuka olmuyo zaten off valla daaldım.Hiç arkadaşımda yok bütün gün evin içinde.
2,5 yıldır hiç korunmadın mı canım hangi şehirdesin.kurslara falan git oyalanırsın kendine meşgale yarat kafan dağılır adama sarmazsın.evlilikler 5 yılda oturuyor canımcım sabret

Bi memleketlerden uzaktayız rahatız

He ya hiç sormaaaa galiba sendemi babana çok dusskunsun ben babam diyorum başka da bişey demiyorum

Ah ah o konuda bende muzdaribim arkadaş yok eş dost yok olandanda hayır yok zaten şu internette olmasa kafayiyerim heralde

Benimkide dün annesindeydi gece 12 de geldi eve yapacak bişey yok bise diyosun kötü oluyosun en iyisi susumak cankus sen nerde otryosn
Al işte bir internetim var başkada birşey yok kahvem kitaplarım vs.Almanyadayım buraya gelin geldim.

Ya geçen yemek yaptım anamada götüreyim diyo eyvallah götür tabi dedi.Yesin kadıncağız pek yapamıyo yaşlı zaten.Bir teşekkür et dimi bir sağolde yok .Zaten sevmez de beni.Ben aralarına sıkışmaya çalışıyorum işte.

2,5 yıldır hiç korunmadın mı canım hangi şehirdesin.kurslara falan git oyalanırsın kendine meşgale yarat kafan dağılır adama sarmazsın.evlilikler 5 yılda oturuyor canımcım sabret
İlk sene korundukta sonradan dedik yapalım bir çocuk artık ama baksana hemn olmuyormuş.Kaldı 3 sene desene:)))
Ben Almanyaaym bide kimseyi tanıımıyorum.

Abovvvvv çok uzaktasın ya kedicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…