- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.441
Hayırlısı insallah rabbim kucağını boş bırakmasın insallah tatlımEvet canım oldum ama sorun eşimde olunca pek ümidim yok şuan ürolog ve tüp bebek için doktor araştırmalarına başladım bile.. hayırlısı artık..
Al bendende okadar millet gezer benim adam kahvaaltı yapar anasına gider akşamada işe.Bizim arkadaşta bana otelden tatil resmi atar.Pazar gunu ya ondan boyle millet kocasiyla geziyo.Benimki temizlik yapiyo birazdan da ise gidecek malesef ben gezemiyorum
Agrilarim gecmedi malesef sanmiyorum gececegini rahmimin buyudugunu dusunuyorum oglumda oyle demisti doktor ve arastirdigim kadariyla genelde zayif kisilerde var agrilar.
Yatiyorum valla iki taneyi bosa dogurmadim iyi kotu isimi yapiyolar Allah razi olsun cocuklarimdan ikiletmiyorlar.
Ins bebegimde dogdugunda ilerde o da hayirli bi evlat olur once vatana millete sonra bize ve onun icinde dua ederim
Hep öyle olur zaten benimkide kahvaltı yapti cıktı evden kimbilir nereye gittiAl bendende okadar millet gezer benim adam kahvaaltı yapar anasına gider akşamada işe.Bizim arkadaşta bana otelden tatil resmi atar.
Valla sinir oluyorum artık ya.Tartıştık zaten amann çocuk falanda istemiyorum insanda huzur bırakmıyor.Hep öyle olur zaten benimkide kahvaltı yapti cıktı evden kimbilir nereye gitti
senin çocuğun var mı ne kadarlık evliydinValla sinir oluyorum artık ya.Tartıştık zaten amann çocuk falanda istemiyorum insanda huzur bırakmıyor.
Yok canım olursa ilk olacak.2.5 yıllık evliyim.Çocuka olmuyo zaten off valla daaldım.Hiç arkadaşımda yok bütün gün evin içinde.Canım
senin çocuğun var mı ne kadarlık evliydin
Kız süs şimdi öyle diyon bosver küçük tartışmalar bunlar bozma morelini vazgeçme hayalinden tatlimValla sinir oluyorum artık ya.Tartıştık zaten amann çocuk falanda istemiyorum insanda huzur bırakmıyor.
Biliyom da işte gıcık ediyo beni bende altta kalmıyorum napim.Hrgün hergün anasında ben ne yapayım.Kız süs şimdi öyle diyon bosver küçük tartışmalar bunlar bozma morelini vazgeçme hayalinden tatlim
Ah ah o konuda bende muzdaribim arkadaş yok eş dost yok olandanda hayır yok zaten şu internette olmasa kafayiyerim heraldeYok canım olursa ilk olacak.2.5 yıllık evliyim.Çocuka olmuyo zaten off valla daaldım.Hiç arkadaşımda yok bütün gün evin içinde.
Benimkide dün annesindeydi gece 12 de geldi eve yapacak bişey yok bise diyosun kötü oluyosun en iyisi susumak cankus sen nerde otryosnBiliyom da işte gıcık ediyo beni bende altta kalmıyorum napim.Hrgün hergün anasında ben ne yapayım.
Dun gozleme istedi oglum hazir yufkadan hic yapma kendim elde acar yaparim tutturdu anama gidek oda yesin diye laa adam agrim var kendi ac karnimi zor doyurucam diyecektim neyse bosver dedim icimden iyi hadi dedim kirmayim olur dedim tam o sirada benim babam geldi canim babamAl bendende okadar millet gezer benim adam kahvaaltı yapar anasına gider akşamada işe.Bizim arkadaşta bana otelden tatil resmi atar.
2,5 yıldır hiç korunmadın mı canım hangi şehirdesin.kurslara falan git oyalanırsın kendine meşgale yarat kafan dağılır adama sarmazsın.evlilikler 5 yılda oturuyor canımcım sabretYok canım olursa ilk olacak.2.5 yıllık evliyim.Çocuka olmuyo zaten off valla daaldım.Hiç arkadaşımda yok bütün gün evin içinde.
Bi memleketlerden uzaktayız rahatızDun gozleme istedi oglum hazir yufkadan hic yapma kendim elde acar yaparim tutturdu anama gidek oda yesin diye laa adam agrim var kendi ac karnimi zor doyurucam diyecektim neyse bosver dedim icimden iyi hadi dedim kirmayim olur dedim tam o sirada benim babam geldi canim babam
Allah icimi kalbimi bildiginden gitmemede razi olmadi dedim
Analarina bu kadar duskunduler niye bizim basimizi yaktilar ki.Onceden gelin aglardi evlenirken simdi inan bana damatlar agliyo
He ya hiç sormaaaa galiba sendemi babana çok dusskunsun ben babam diyorum başka da bişey demiyorumDun gozleme istedi oglum hazir yufkadan hic yapma kendim elde acar yaparim tutturdu anama gidek oda yesin diye laa adam agrim var kendi ac karnimi zor doyurucam diyecektim neyse bosver dedim icimden iyi hadi dedim kirmayim olur dedim tam o sirada benim babam geldi canim babam
Analarina bu kadar duskunduler niye bizim basimizi yaktilar ki.Onceden gelin aglardi evlenirken simdi inan bana damatlar agliyo
Ah ah o konuda bende muzdaribim arkadaş yok eş dost yok olandanda hayır yok zaten şu internette olmasa kafayiyerim heralde
Al işte bir internetim var başkada birşey yok kahvem kitaplarım vs.Almanyadayım buraya gelin geldim.Benimkide dün annesindeydi gece 12 de geldi eve yapacak bişey yok bise diyosun kötü oluyosun en iyisi susumak cankus sen nerde otryosn
Ya geçen yemek yaptım anamada götüreyim diyo eyvallah götür tabi dedi.Yesin kadıncağız pek yapamıyo yaşlı zaten.Bir teşekkür et dimi bir sağolde yok .Zaten sevmez de beni.Ben aralarına sıkışmaya çalışıyorum işte.Dun gozleme istedi oglum hazir yufkadan hic yapma kendim elde acar yaparim tutturdu anama gidek oda yesin diye laa adam agrim var kendi ac karnimi zor doyurucam diyecektim neyse bosver dedim icimden iyi hadi dedim kirmayim olur dedim tam o sirada benim babam geldi canim babam
İlk sene korundukta sonradan dedik yapalım bir çocuk artık ama baksana hemn olmuyormuş.Kaldı 3 sene desene:)))2,5 yıldır hiç korunmadın mı canım hangi şehirdesin.kurslara falan git oyalanırsın kendine meşgale yarat kafan dağılır adama sarmazsın.evlilikler 5 yılda oturuyor canımcım sabret
Abovvvvv çok uzaktasın ya kedicikAl işte bir internetim var başkada birşey yok kahvem kitaplarım vs.Almanyadayım buraya gelin geldim.
Ya geçen yemek yaptım anamada götüreyim diyo eyvallah götür tabi dedi.Yesin kadıncağız pek yapamıyo yaşlı zaten.Bir teşekkür et dimi bir sağolde yok .Zaten sevmez de beni.Ben aralarına sıkışmaya çalışıyorum işte.
İlk sene korundukta sonradan dedik yapalım bir çocuk artık ama baksana hemn olmuyormuş.Kaldı 3 sene desene:)))
Ben Almanyaaym bide kimseyi tanıımıyorum.
Evet bebeğim yaa tamamen yapayalnız neyse artık sizler varsınız da az biraz konuşuyorum.Abovvvvv çok uzaktasın ya kedicik
Her zaman her istediğinde bir internet kadar uzaktayım kuşummmmEvet bebeğim yaa tamamen yapayalnız neyse artık sizler varsınız da az biraz konuşuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?