Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anacim almanyada çok vallaha izmirdede yok 3 ay oldu taşımalı bi allahın kulu yok kiz
Eskiden böylemiydi ya yeni taşınana taşınırken merhaba denir bi demlik çay verilir herneyse artık.Bizim apartmanda iki Türk aile var 1 sene sonra merhaba dedi
Bnede çok severim gidilsin gelinsin bayılırım.aten insan bu hayatta neyi çok isterse olmuyor.
Benim içim kumru ye valla mis gibi denize karşı.

Canisi sensiz olmazki kumrunun tadı aynen öyle ama benim kötü bi yanım var biz acele ile tasindik ve 2 katlı bir müstakil yere tasindik ondan apartman olsaydi böyle olmazdı zaten kiradayız insallah düzgün bir binaya geçiş yaparız kuzum

Çok uzaksın kuzum ya ailen hangi şehirde memleket nire

Canım sen bata kaç gün kala pozitifi görmeye başlamıştın testte

Van’a mı gideceksin canım kontrollere Muş’ta yokmu uzak kuzum 3-4 saat zor olmaz mı
Kuzucuk eşimin tayini oraya çıktı oraya taşınıyoruz birkaç haftaya Allah nasip ederse onun icin kontrollerime de orda giderim hep, ilk donem ben musta eşim Van’da olacak maalesef es durumu henüz olmadığı icin, ücretli ücretsiz izin derken su andan itibaren 2 yıl surem var o zamana kadar ins es durumu gelir yoksa eşim Muş’a tayin aldırmaya çalışacak, özellikle 7.aydan sonra dogum dahil Van’da olacağım icin Vanı araştırayım dedim hangi doktor iyi diye ama Muş’tan da onerebilecegin bir doktor varsa taşınana kadar ona gideyim, ne zor gurbet hiçbir doktoru bilmiyorum

Yokki tatlım 8 yıl oldu ordan ayrılalı

Yaaa valla ne güzel canımcım yaaa keşke benimde kendime ait evim olsa.Annem hep der bahçeiçinde şöyle tek katlı evim olsa deer.Bak anam geldi aklıma :)))
Apartmanı napcan derdi tasası bitmez.Hem çocuklar içinde bahçeli evler daha iyi

Tuylerim diken diken oldu o ne güzel rüya öyle insallah sen ve gonulden isteyen herkes de meleğine kavuşur tez zamanda kuzum

Yok kiz aha otryom bahçeli evde kiradayim hicde iyi degil çocuk yok çocukların sıkılıyor o yüzden apartmanda çocuk çok hiç değilse oynarlar kuzum

Tuylerim diken diken oldu o ne güzel rüya öyle insallah sen ve gonulden isteyen herkes de meleğine kavuşur tez zamanda kuzum
Saol canım benim inşallah önceki gece yatarken dedim ki Rabbime nolur bana hamileniyim değilmişim rüyamda göster dedim 2. ÇiZgi silik çıkan bir test yapmıştım rüyamda ama bayağı belliydi hanileymişim.dün gecede bunu gördüm acaba bi işaret mi ilk defa rüyalarıma giriyor böyle.2-3 güne belli olur varsa ama midem çok kötü bugün

Çok uzaksın kuzum ya ailen hangi şehirde memleket nire
Sorma canım.Özlem bitmiyor Eylülde falan gitmeyi düşünüyoruz nasipse iple çekiyorum vallahi bir gelsinde.Baba tarafı Kayseri ama çok bilmeyiz oraları zamanında İstanbula gelmişler işte.

Ay Allahım kolaylık versin cnaım bilirim zordur gurbet.İnşallah bütün sıkıntıların dertlerin önünden çekilsin su gibi ferah yolların açılsın.

He ya hiç sormaaaa galiba sendemi babana çok dusskunsun ben babam diyorum başka da bişey demiyorum
Duskunum ama emin ol esimin anasina duskun oldugu kadar degil
Ay niye tsk etsin köle izara yapsin dursun isi ne ben ne hastanelere goturdum neler yaptim her gittigimde bi tezgah bulasik yikarim yemedigim yemegin bulasigi daha bi kere demedi köle izaraya benzetiyom kendimi
Canım sen bata kaç gün kala pozitifi görmeye başlamıştın testte
Ben gormedim saolsun bata 8 kala Anneyimbenanne35 gordu.Bata 6 kala net olarak hem idrarda hem kanda gordum.Allah ins sizede nasip eder gec olmadan.benim 3 olacak ama hic farki yokmus ilki kadar heyecanliyim

Canımm valla içim çekildi rüyanı okurken nasıl güzel bir rüya öyle Allahım inşallah tez zamanda verir dileğini.

Ay niye tsk etsin köle izara yapsin dursun isi ne ben ne hastanelere goturdum neler yaptim her gittigimde bi tezgah bulasik yikarim yemedigim yemegin bulasigi daha bi kere demedi köle izaraya benzetiyom kendimi
Artk ağzımı açmıyorum vallahi.Doğru dedin.Halbu ki bir tatlı söz etse kızm dese inan herşey yoluna girer.Bizler en azından nasıl anne veya kaynana olunmayacağını öğreniyoruz en azından.Boşver he de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…