- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.461
Senin ben güzel yüreğini seveyim ya.Her zaman her istediğinde bir internet kadar uzaktayım kuşummmm
Anacim almanyada çok vallaha izmirdede yok 3 ay oldu taşımalı bi allahın kulu yok kizSenin ben güzel yüreğini seveyim ya.
İşte baksana burda herkes yabancı birbirine komşuluk yok aralarına almıyorlar çevre yok.
Eskiden böylemiydi ya yeni taşınana taşınırken merhaba denir bi demlik çay verilir herneyse artık.Bizim apartmanda iki Türk aile var 1 sene sonra merhaba dediAnacim almanyada çok vallaha izmirdede yok 3 ay oldu taşımalı bi allahın kulu yok kiz
Canisi sensiz olmazki kumrunun tadı aynen öyle ama benim kötü bi yanım var biz acele ile tasindik ve 2 katlı bir müstakil yere tasindik ondan apartman olsaydi böyle olmazdı zaten kiradayız insallah düzgün bir binaya geçiş yaparız kuzumEskiden böylemiydi ya yeni taşınana taşınırken merhaba denir bi demlik çay verilir herneyse artık.Bizim apartmanda iki Türk aile var 1 sene sonra merhaba dedi
Bnede çok severim gidilsin gelinsin bayılırım.aten insan bu hayatta neyi çok isterse olmuyor.
Benim içim kumru ye valla mis gibi denize karşı.
Ewt cnm 37 lere cikiuo ve düşmüyor ateşKızlar ateş ölçme yaptım kaç gündür 36.7 veya 36.8
Adet gününe kdar düşmemesi geekiyor dimi?
Anneyimbenanne35 canım sen biliyormusun bu yöntemi?
Al işte bir internetim var başkada birşey yok kahvem kitaplarım vs.Almanyadayım buraya gelin geldim.
Ya geçen yemek yaptım anamada götüreyim diyo eyvallah götür tabi dedi.Yesin kadıncağız pek yapamıyo yaşlı zaten.Bir teşekkür et dimi bir sağolde yok .Zaten sevmez de beni.Ben aralarına sıkışmaya çalışıyorum işte.
İlk sene korundukta sonradan dedik yapalım bir çocuk artık ama baksana hemn olmuyormuş.Kaldı 3 sene desene:)))
Ben Almanyaaym bide kimseyi tanıımıyorum.
Çok uzaksın kuzum ya ailen hangi şehirde memleket nireAl işte bir internetim var başkada birşey yok kahvem kitaplarım vs.Almanyadayım buraya gelin geldim.
Ya geçen yemek yaptım anamada götüreyim diyo eyvallah götür tabi dedi.Yesin kadıncağız pek yapamıyo yaşlı zaten.Bir teşekkür et dimi bir sağolde yok .Zaten sevmez de beni.Ben aralarına sıkışmaya çalışıyorum işte.
İlk sene korundukta sonradan dedik yapalım bir çocuk artık ama baksana hemn olmuyormuş.Kaldı 3 sene desene:)))
Ben Almanyaaym bide kimseyi tanıımıyorum.
Canım sen bata kaç gün kala pozitifi görmeye başlamıştın testteDun gozleme istedi oglum hazir yufkadan hic yapma kendim elde acar yaparim tutturdu anama gidek oda yesin diye laa adam agrim var kendi ac karnimi zor doyurucam diyecektim neyse bosver dedim icimden iyi hadi dedim kirmayim olur dedim tam o sirada benim babam geldi canim babam
Allah icimi kalbimi bildiginden gitmemede razi olmadi dedim
Analarina bu kadar duskunduler niye bizim basimizi yaktilar ki.Onceden gelin aglardi evlenirken simdi inan bana damatlar agliyo
Kuzucuk eşimin tayini oraya çıktı oraya taşınıyoruz birkaç haftaya Allah nasip ederse onun icin kontrollerime de orda giderim hep, ilk donem ben musta eşim Van’da olacak maalesef es durumu henüz olmadığı icin, ücretli ücretsiz izin derken su andan itibaren 2 yıl surem var o zamana kadar ins es durumu gelir yoksa eşim Muş’a tayin aldırmaya çalışacak, özellikle 7.aydan sonra dogum dahil Van’da olacağım icin Vanı araştırayım dedim hangi doktor iyi diye ama Muş’tan da onerebilecegin bir doktor varsa taşınana kadar ona gideyim, ne zor gurbet hiçbir doktoru bilmiyorumVan’a mı gideceksin canım kontrollere Muş’ta yokmu uzak kuzum 3-4 saat zor olmaz mı
Yokki tatlım 8 yıl oldu ordan ayrılalıKuzucuk eşimin tayini oraya çıktı oraya taşınıyoruz birkaç haftaya Allah nasip ederse onun icin kontrollerime de orda giderim hep, ilk donem ben musta eşim Van’da olacak maalesef es durumu henüz olmadığı icin, ücretli ücretsiz izin derken su andan itibaren 2 yıl surem var o zamana kadar ins es durumu gelir yoksa eşim Muş’a tayin aldırmaya çalışacak, özellikle 7.aydan sonra dogum dahil Van’da olacağım icin Vanı araştırayım dedim hangi doktor iyi diye ama Muş’tan da onerebilecegin bir doktor varsa taşınana kadar ona gideyim, ne zor gurbet hiçbir doktoru bilmiyorum
Yaaa valla ne güzel canımcım yaaa keşke benimde kendime ait evim olsa.Annem hep der bahçeiçinde şöyle tek katlı evim olsa deer.Bak anam geldi aklıma :)))Canisi sensiz olmazki kumrunun tadı aynen öyle ama benim kötü bi yanım var biz acele ile tasindik ve 2 katlı bir müstakil yere tasindik ondan apartman olsaydi böyle olmazdı zaten kiradayız insallah düzgün bir binaya geçiş yaparız kuzum
Ay inşallah devamı gelim kuzucum yaaEwt cnm 37 lere cikiuo ve düşmüyor ateş
Tuylerim diken diken oldu o ne güzel rüya öyleBel ağrılarım arttı ama adet belirtisi olabilir göğüslerim hassaslaştı.dün gece rüyamda değişik bir mekandaydık çok tuhaf bir yerdi sanki gökyüzünde beyaz kanatlı melekler vardı.bunlar ne diyorum onlar melek diyorlar hepsi kanatlı çocuklardı ailelere gitmek üzere gökyüzünde uçuyorlardı ama 10 larca vardı.diyorum ki Allahım nolur benim meleğimi de bir an önce gönder.çok güzel bir rüyaydı
Yok kiz aha otryom bahçeli evde kiradayim hicde iyi degil çocuk yok çocukların sıkılıyor o yüzden apartmanda çocuk çok hiç değilse oynarlar kuzumYaaa valla ne güzel canımcım yaaa keşke benimde kendime ait evim olsa.Annem hep der bahçeiçinde şöyle tek katlı evim olsa deer.Bak anam geldi aklıma :)))
Apartmanı napcan derdi tasası bitmez.Hem çocuklar içinde bahçeli evler daha iyi
Saol canım benim inşallah önceki gece yatarken dedim ki Rabbime nolur bana hamileniyim değilmişim rüyamda göster dedim 2. ÇiZgi silik çıkan bir test yapmıştım rüyamda ama bayağı belliydi hanileymişim.dün gecede bunu gördüm acaba bi işaret mi ilk defa rüyalarıma giriyor böyle.2-3 güne belli olur varsa ama midem çok kötü bugünTuylerim diken diken oldu o ne güzel rüya öyleinsallah sen ve gonulden isteyen herkes de meleğine kavuşur tez zamanda kuzum
Sorma canım.Özlem bitmiyor Eylülde falan gitmeyi düşünüyoruz nasipse iple çekiyorum vallahi bir gelsinde.Baba tarafı Kayseri ama çok bilmeyiz oraları zamanında İstanbula gelmişler işte.Çok uzaksın kuzum ya ailen hangi şehirde memleket nire
Ay Allahım kolaylık versin cnaım bilirim zordur gurbet.İnşallah bütün sıkıntıların dertlerin önünden çekilsin su gibi ferah yolların açılsın.Kuzucuk eşimin tayini oraya çıktı oraya taşınıyoruz birkaç haftaya Allah nasip ederse onun icin kontrollerime de orda giderim hep, ilk donem ben musta eşim Van’da olacak maalesef es durumu henüz olmadığı icin, ücretli ücretsiz izin derken su andan itibaren 2 yıl surem var o zamana kadar ins es durumu gelir yoksa eşim Muş’a tayin aldırmaya çalışacak, özellikle 7.aydan sonra dogum dahil Van’da olacağım icin Vanı araştırayım dedim hangi doktor iyi diye ama Muş’tan da onerebilecegin bir doktor varsa taşınana kadar ona gideyim, ne zor gurbet hiçbir doktoru bilmiyorum
Duskunum ama emin ol esimin anasina duskun oldugu kadar degilHe ya hiç sormaaaa galiba sendemi babana çok dusskunsun ben babam diyorum başka da bişey demiyorum
Ay niye tsk etsin köle izara yapsin dursun isi neYa geçen yemek yaptım anamada götüreyim diyo eyvallah götür tabi dedi.Yesin kadıncağız pek yapamıyo yaşlı zaten.Bir teşekkür et dimi bir sağolde yok .Zaten sevmez de beni.Ben aralarına sıkışmaya çalışıyorum işte.
Ben gormedim saolsun bata 8 kalaCanım sen bata kaç gün kala pozitifi görmeye başlamıştın testte
Çayı koy geliyorum hemenYok kiz aha otryom bahçeli evde kiradayim hicde iyi degil çocuk yok çocukların sıkılıyor o yüzden apartmanda çocuk çok hiç değilse oynarlar kuzum
Canımm valla içim çekildi rüyanı okurken nasıl güzel bir rüya öyle Allahım inşallah tez zamanda verir dileğini.Saol canım benim inşallah önceki gece yatarken dedim ki Rabbime nolur bana hamileniyim değilmişim rüyamda göster dedim 2. ÇiZgi silik çıkan bir test yapmıştım rüyamda ama bayağı belliydi hanileymişim.dün gecede bunu gördüm acaba bi işaret mi ilk defa rüyalarıma giriyor böyle.2-3 güne belli olur varsa ama midem çok kötü bugün
İnsallah hamilelik belirtileridir canimKızlar mide bulantım var WC’ye zor yetiştim halsizlikte var üşüttüm mü acaba midem kaynıyor
Artk ağzımı açmıyorum vallahi.Doğru dedin.Halbu ki bir tatlı söz etse kızm dese inan herşey yoluna girer.Bizler en azından nasıl anne veya kaynana olunmayacağını öğreniyoruz en azından.Boşver he de geçAy niye tsk etsin köle izara yapsin dursun isi neben ne hastanelere goturdum neler yaptim her gittigimde bi tezgah bulasik yikarim yemedigim yemegin bulasigi daha bi kere demedi köle izaraya benzetiyom kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?