Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Perşembe’ye kadar beklemedeyim varsa o güne kadar çıkar her sabah bir test yapıyorum sonradan çizgi çıkıyor ama beyaz o yüzden YÖK sayıyorum ama bugün çok fenayım mide bulantım kasık ağrım midede yanma ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum bilmiyorum Rabbim bilir en iyisini ha bide gözlerim dolu dolu herşeye ağlıyorum şu an bunu yazarken bile ağlamaklıyım çok duygusal oldum

Ogluma hamileyken doktorlar down sendromlu dogacak dediklerinde benim cocugum icin (kendi torunu olmasini gectim)SAKAT olacakmis dedigi gun benim icin bitmistir hersey...
Tek laf soylemem saygida kusur etmem bisey olsa yine bakarim ama icimde hersey koptu.
Allahta yuzume bakti saglikli bir evlat verdi Rabbim hatta ona inat ustun zekali yaratti oglumu.Simdi masallah.Devlet ekstradan egitim veriyor ogluma.
Kalbimi temiz tutuyorum icimi bozmuyorum Allahta bana guzel guzel kapilar aciyor.Binlerce kere sukurler olsun

R
Rabbim tez zamanda sana bir evlat nasip etsin.insana en güzel arkadaş en gÜzel yoldaş oluyorlar

Ben görürüm golzerim iyi görürü insallah kendimdede görür bu gozler

Ay bizde gittik cocuklar icin siteden aldik ama cocuklar sevmedi bahceli ev istiyorlar esimle satmayi dusunuyoruz ama bahceli evlerin bulundugu yer is yerine ulasimi sinirli.Bakalim dusunuyoruz ama cok istiyoruz
Ins canim dualarim seninle

Ay bizde gittik cocuklar icin siteden aldik ama cocuklar sevmedi bahceli ev istiyorlar esimle satmayi dusunuyoruz ama bahceli evlerin bulundugu yer is yerine ulasimi sinirli.Bakalim dusunuyoruz ama cok istiyoruz

Saol kuzum inşallah Sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim

Hadiyaaa bende sitelere bayılırım

Ne güzel canim ama ben bunu birkaç kişiden daha duydum burda birisine de %90 otizmli doğacak demişler hatta çevre illere de gitmiş vana Malatya’ya Erzurum’a hepsi aynısını demiş hep en iyi denen doktorlara gitmişler günler ilerledikçe alalım çocuğu %99 engelli demişler kadın dogurcam ben benim evladım ne olursa olsun demiş şükür onun çocuğu da suan 5 yasında hiçbir sorunu yok doktorlara da güven kalmadı

İlk defa bir topikte bu kadar yazıştım ve takip ettim.sizler gerçekte var olan arkadaşım gibi oldunuz en yakınımdakine anlatamadıklarımı anlatıyorum sizlere.Allah gönlünüze göre versin
Kuzummmm rabbim seninde gonlundekini hakkında nasip eylesin insallah canım herzaman ne sıkıntın varsa kapımız açık illa bebek konusu değil rabbim sıkıntı vermesin ne olursa OLSUN burdayiz

Bizede dediler alicaz diye kac doktor gezdim hepsi aynisini soyledi Allah a guvendim icimde hissettigim bebegi kaybetmek istemedim dua ettim dunyanin parasini harcadim doktorlara dogurdum.O kadar dua eden oldu ki oglumun elleri kinali dogdu hatta.
Simdi cok sukur saglikli fiziksel gelisimi de cok guzel.Dedigin gibi bir doktorla yetinmemek gerekiyor.
Kizimda doktor 3 kusur kilo dedi baska doktor sen 1000 kerede dogum yapsan bin cocugunda 3 kiloyu gecmez dedi iki cocugumda 2 kusurlerde dogdu.
Babami doktor yillarca ameliyat yapmadi masada kalirsin diye kiytirip mahalle arasi poliklinik doktoru ameliyat etti adam sapasaglam.
Bu bebegimdede tek doktorla yetinmem
Rabbim kimseyi saglikla sihhatle evlatla sinamasin

İlk defa bir topikte bu kadar yazıştım ve takip ettim.sizler gerçekte var olan arkadaşım gibi oldunuz en yakınımdakine anlatamadıklarımı anlatıyorum sizlere.Allah gönlünüze göre versin
Aynen katiliyorum sana bende burayi cok sevdim bende yeni gelinim sutede oturyorum ama komsuluk falan hic yok kapi komsun bile bi hg hayirli olsun demedi

Amin kuzum insallah

Yok canım olursa ilk olacak.2.5 yıllık evliyim.Çocuka olmuyo zaten off valla daaldım.Hiç arkadaşımda yok bütün gün evin içinde.

Bende iki yıllık evliyim.Akşama kadar evde duvarlara bakiyorum ,arkadaşta yok .Seni cok iyi anliyorum şu an.Daraliyor insan.Bazen kafeste gibi hissediyorum

Aynen katiliyorum sana bende burayi cok sevdim bende yeni gelinim sutede oturyorum ama komsuluk falan hic yok kapi komsun bile bi hg hayirli olsun demedi
Ayyy valla sanki apartmandan soğudum kiz bende öyle kalabalık yerler daha sıkı fıkı diyorum

İşte Rabbim nasıl da veriyor kurban olduğum.Kapak gibi cevap olmuş.Ne kadar şaslısın bak.

Hemen gel bekliyorum kıytırık çay demlemem ben semaver çayı koyarım gelyeyeterki kedicikk
Sen var ya şuan o semaver denmenle bitirdin beni hahahah muckss sana..

Ay bende bayıldım vallahi buraya.Adamı işe yolluyom yada anasına hop burdayım.

Bende iki yıllık evliyim.Akşama kadar evde duvarlara bakiyorum ,arkadaşta yok .Seni cok iyi anliyorum şu an.Daraliyor insan.Bazen kafeste gibi hissediyorum
Sen nerdesin canm?Gurbetmi seninkide böyle.Burda olan insanda gelip gitmez.Selamsızlar diyorum ben onlara

Oyyyoyyyoyyy kiyamam sana kuşum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…