Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yazdıklarını okuyunca dayanamadım . Bişey sormak istiyorum 4 gün önce yumurtladım yumurtladığım günden beri şeffaf kokusuz akıntım var öyle çok çok değil hani iç çamaşırım ıslanmıyor ama her WC ye gittiğimde peçeteye silince geliyor . Birde dün eşim ateşimin olduğunu söyledi .Acaba diyorum bi Ümit ?

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim FSH 4 lh 9.15 çıktı doktor birşey demedi ama internetten araştırdığım kadarıyla pkoyum. Geçen ay adet dongum 33 gün oldu öncesini bilmiyorum çünkü çocuk düşünmediğimden pek ilgilenmiyordum. Bu ay ovulasyon testi aldım 12. Gün pik oldu sonra siliklesti cizgim. Şimdi ben pkoluysam daha geç pik olması gerekmez miydi ikincisi de piki 12. Günde olduysa benim dongum daha kısa olması gerekmez mi bugün 29. Gün daha olmadim

Son 3 güne ait yukarıdan aşağıya yeni en alttaki bu sabaha ait

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 39
Ka c gün var tatlimmm ama ben gordumkiiiii bak tatlım her halükarda var ama cokkk erken küçüktür yani bekle biraz sonra bidaha tekrarla hafi gözün aydın

Net çekmeye çalışıyorum görünüyor mu

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 40
7
7 gün var canım gittikçe koyulaşırsa kimyasal değildir daha öncede başıma geldi koyulaşacağı yerde kayboldu.sabah tekrarlıycam koyarım.iyi ki varsınız

7

7 gün var canım gittikçe koyulaşırsa kimyasal değildir daha öncede başıma geldi koyulaşacağı yerde kayboldu.sabah tekrarlıycam koyarım.iyi ki varsınız
Tamam tatlım ama sabah yapma al salı sabahı yap kuzum hadi insallah koyulaşır ve gelir sağlıkla bebegin

Ovulasyondan 14 gün sonra adet olman lazım canım bi test yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…