- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.501
Nerede otryosn tatlimmmBende iki yıllık evliyim.Akşama kadar evde duvarlara bakiyorum ,arkadaşta yok .Seni cok iyi anliyorum şu an.Daraliyor insan.Bazen kafeste gibi hissediyorum
Kolay gelsin kuzummmGüzeller ben yemek hazırlamaya gidiyorum öpüyorum hepinizi
Canım yazdıklarını okuyunca dayanamadım . Bişey sormak istiyorum 4 gün önce yumurtladım yumurtladığım günden beri şeffaf kokusuz akıntım var öyle çok çok değil hani iç çamaşırım ıslanmıyor ama her WC ye gittiğimde peçeteye silince geliyor . Birde dün eşim ateşimin olduğunu söyledi .Acaba diyorum bi Ümit ?Kuzum benim yumurtlama günü başlayan akıntım hep beyaz akıntı olarak devam etti hiç kesilmeden, kuruluk hiç yasamadan belimin agrisi ve göğüslerimde de şişlik oluştu o da hiç gitmedi benim hep adete bir hafta kala olurdu göğüs şişliği, bir de bir damar göğüs halkasından ucuna dogru belirdi ince bir damar, bir de menepozlu kadınlar gibi ateş bastı ama sadece ellerime ve ayaklarıma acı biber sürmüşsün gibi yandı
Tatlım biraz daha net cekebilirmisnKızlar bi bakın sonradan 2. Çİzgi beliriyor @Anneyimbenanne35 kuzum @4body1soul unkini sen görüp bilmişsin bunada bi baksana
Sonucta 2.0 çıkmış inşllah yükselir kuzum biseler varki cikmisyvz13 Anneyimbenanne35 bugün benim ovulosyonun 11.günü kan testi verdim 2.0 çıktı yükselme şansı var mi acaba halen adet belirtim yok
Tatlım biraz daha net cekebilirmisn
7 gün var canım gittikçe koyulaşırsa kimyasal değildir daha öncede başıma geldi koyulaşacağı yerde kayboldu.sabah tekrarlıycam koyarım.iyi ki varsınızKa c gün var tatlimmm ama ben gordumkiiiii Eki Görüntüle 2169118 Eki Görüntüle 2169119 Eki Görüntüle 2169120 Eki Görüntüle 2169121 Eki Görüntüle 2169122 Eki Görüntüle 2169123 bak tatlım her halükarda var ama cokkk erken küçüktür yani bekle biraz sonra bidaha tekrarla hafi gözün aydın
Tamam tatlım ama sabah yapma al salı sabahı yap kuzum hadi insallah koyulaşır ve gelir sağlıkla bebegin7
7 gün var canım gittikçe koyulaşırsa kimyasal değildir daha öncede başıma geldi koyulaşacağı yerde kayboldu.sabah tekrarlıycam koyarım.iyi ki varsınız
Kuzummmmm stok yaptım ben çantam dolu test var çatlarım yapmazsam.inşallah kuzum sendende güzel haberler bekliyoruz yarınTamam tatlım ama sabah yapma al salı sabahı yap kuzum hadi insallah koyulaşır ve gelir sağlıkla bebegin
Oturup haykıra haykıra ağlayasim var çok hevesle test yapmistimSonucta 2.0 çıkmış inşllah yükselir kuzum biseler varki cikmis
Ovulasyondan 14 gün sonra adet olman lazım canım bi test yap istersenArkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim FSH 4 lh 9.15 çıktı doktor birşey demedi ama internetten araştırdığım kadarıyla pkoyum. Geçen ay adet dongum 33 gün oldu öncesini bilmiyorum çünkü çocuk düşünmediğimden pek ilgilenmiyordum. Bu ay ovulasyon testi aldım 12. Gün pik oldu sonra siliklesti cizgim. Şimdi ben pkoluysam daha geç pik olması gerekmez miydi ikincisi de piki 12. Günde olduysa benim dongum daha kısa olması gerekmez mi bugün 29. Gün daha olmadim
Canım geç döllenmeyse çıkmamış olabilir G Gksu21 de yaptı 1 çıktı 2 gün sonra 48 çıktı sonucu moral bozmayvz13 Anneyimbenanne35 bugün benim ovulosyonun 11.günü kan testi verdim 2.0 çıktı yükselme şansı var mi acaba halen adet belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?