Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi bakın sonradan 2. Çİzgi beliriyor @Anneyimbenanne35 kuzum @4body1soul unkini sen görüp bilmişsin bunada bi baksana
Canım ne kadar sonra belirdi. Benim iki aydır yaptığım her test 3 saat sonra hep silik oluyor
Ovulasyondan 14 gün sonra adet olman lazım canım bi test yap istersen
Yapıyorum ama negatif üç saat sonra silik çizgi cikiyor ama geçen ay da öyle oldu sonra adet oldum

İn
Canim benim ilk testte boyleydi umutlandirmayim ama cizgiyi gordum t nin tam orta altinda.iki gun sonra tekrar yap bence ins daha belirgin olur
İnşallah canım senşnde böyle başladı dimi çok heyecanlıyım seninde sonradan mı çıkıyordu

7

7 gün var canım gittikçe koyulaşırsa kimyasal değildir daha öncede başıma geldi koyulaşacağı yerde kayboldu.sabah tekrarlıycam koyarım.iyi ki varsınız
Kuzum inşallah seninledir bebişin . Acaba akıntın varmı varsa nasıl ? Benim yumurtlama günümden beri akıntım devam ediyor öyle çok değil peçeteye silince geliyor . Biraz belirtilerinden bahsedermisin bize

Canım ne kadar sonra belirdi. Benim iki aydır yaptığım her test 3 saat sonra hep silik oluyor

Yapıyorum ama negatif üç saat sonra silik çizgi cikiyor ama geçen ay da öyle oldu sonra adet oldum
banada oldu canım kimyasal oluyor o yüzden sonra kayboluyor.benimde sonradan belirdi çizgi ama bu kez çok erken yaptım 7-8 gün var daha bata gittikçe koyulaşmazsa benimde kimyasal olabilir.ama hamileymişim gibi hissediyorum rüyalarıma girdi.Rabbim hayırlısını versin ne zaman isterse o zaman versin.

Kuzum inşallah seninledir bebişin . Acaba akıntın varmı varsa nasıl ? Benim yumurtlama günümden beri akıntım devam ediyor öyle çok değil peçeteye silince geliyor . Biraz belirtilerinden bahsedermisin bize
Akıntı kasık ağrısı zaman zaman bıçak batması hissi tansiyonum çok düşük bugün mide bulantısı başladı baş ağrım var ama fıtık var emin olamıyorum.göğüslerim de çok fark yok bir de halsizlik başladı kafamı kaldıramadım yattım bugün

Canım peki akıntın nezaman başladı tam olarak birde nasıldı ?

Ay inşallah bu sefer pozitiflesir seninki o zaman hakkımızda hayırlısı olsun. Elbet doğru zamanı gelince olacak da işte biz kullar sabırsıziz.

İn

İnşallah canım senşnde böyle başladı dimi çok heyecanlıyım seninde sonradan mı çıkıyordu
8 gun once yaptigimi Anneyimbenanne35 hemen gordu ama bi kac saat sonra hafif belirdi ben o zaman gordum.Bata 6 gun kala da yaptigimda hemen belirdi.
Tabi bu kisiden kisiye degisir seninki 3 gun kala belirir baciminki hic belirmez mesela.
Ama ben senden umutluyum hamilesin bence benimkiyle gidisat ayni cunku.Ins hamilesindir hayirlisiyla

canım pko da belli olmuyor
yumurtlama düzensiz olur

Kızlar ben eşimin ısrarı üzerine test yaptım koca bir NEGATİFFFFFF
Hemde erken gebelik testi.....
Aman o erken gsyegsgshsvsv testine bi ton para veriyonuz kiytirik 3 kurusluk gnssghegsvvshsvsbbs testinin yaptigini yapamiyo bile
Sen bekle bi kac gun ya kan ver yada 3 kurusluk gnsvsgsggs testi al

Aman o erken gsyegsgshsvsv testine bi ton para veriyonuz kiytirik 3 kurusluk gnssghegsvvshsvsbbs testinin yaptigini yapamiyo bile
Sen bekle bi kac gun ya kan ver yada 3 kurusluk gnsvsgsggs testi al
Ama olsa en azından silik milik bişi çıkardı kuzum ya.18 inde batım var.Gerçi yine bekleyim ama çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya o misal.
Kan veremiyorum doktora gitsem daha erken der.Adet tarihlerim günü gününe kayıtlı doktorumda.Zaten bir hafta gecikmeyi bile normal sayıyorlar.Türkiyenin gözünü seveyim git 5 dakkada yaptır kan testini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…