- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.521
Canım ne kadar sonra belirdi. Benim iki aydır yaptığım her test 3 saat sonra hep silik oluyorKızlar bi bakın sonradan 2. Çİzgi beliriyor @Anneyimbenanne35 kuzum @4body1soul unkini sen görüp bilmişsin bunada bi baksana
Yapıyorum ama negatif üç saat sonra silik çizgi cikiyor ama geçen ay da öyle oldu sonra adet oldumOvulasyondan 14 gün sonra adet olman lazım canım bi test yap istersen
Kızlar bi bakın sonradan 2. Çİzgi beliriyor @Anneyimbenanne35 kuzum @4body1soul unkini sen görüp bilmişsin bunada bi baksana
İnşallah canım senşnde böyle başladı dimi çok heyecanlıyım seninde sonradan mı çıkıyorduCanim benim ilk testte boyleydi umutlandirmayim ama cizgiyi gordum t nin tam orta altinda.iki gun sonra tekrar yap bence ins daha belirgin olur
Kuzum inşallah seninledir bebişin . Acaba akıntın varmı varsa nasıl ? Benim yumurtlama günümden beri akıntım devam ediyor öyle çok değil peçeteye silince geliyor . Biraz belirtilerinden bahsedermisin bize7
7 gün var canım gittikçe koyulaşırsa kimyasal değildir daha öncede başıma geldi koyulaşacağı yerde kayboldu.sabah tekrarlıycam koyarım.iyi ki varsınız
banada oldu canım kimyasal oluyor o yüzden sonra kayboluyor.benimde sonradan belirdi çizgi ama bu kez çok erken yaptım 7-8 gün var daha bata gittikçe koyulaşmazsa benimde kimyasal olabilir.ama hamileymişim gibi hissediyorum rüyalarıma girdi.Rabbim hayırlısını versin ne zaman isterse o zaman versin.Canım ne kadar sonra belirdi. Benim iki aydır yaptığım her test 3 saat sonra hep silik oluyor
Yapıyorum ama negatif üç saat sonra silik çizgi cikiyor ama geçen ay da öyle oldu sonra adet oldum
Akıntı kasık ağrısı zaman zaman bıçak batması hissi tansiyonum çok düşük bugün mide bulantısı başladı baş ağrım var ama fıtık var emin olamıyorum.göğüslerim de çok fark yok bir de halsizlik başladı kafamı kaldıramadım yattım bugünKuzum inşallah seninledir bebişin . Acaba akıntın varmı varsa nasıl ? Benim yumurtlama günümden beri akıntım devam ediyor öyle çok değil peçeteye silince geliyor . Biraz belirtilerinden bahsedermisin bize
Evet 8 gun kala sonradan boyle cikti ama 6 gun kala hemen cikti daha belirgindiİn
İnşallah canım senşnde böyle başladı dimi çok heyecanlıyım seninde sonradan mı çıkıyordu
Canım peki akıntın nezaman başladı tam olarak birde nasıldı ?Akıntı kasık ağrısı zaman zaman bıçak batması hissi tansiyonum çok düşük bugün mide bulantısı başladı baş ağrım var ama fıtık var emin olamıyorum.göğüslerim de çok fark yok bir de halsizlik başladı kafamı kaldıramadım yattım bugün
Ay inşallah bu sefer pozitiflesir seninki o zaman hakkımızda hayırlısı olsun. Elbet doğru zamanı gelince olacak da işte biz kullar sabırsıziz.banada oldu canım kimyasal oluyor o yüzden sonra kayboluyor.benimde sonradan belirdi çizgi ama bu kez çok erken yaptım 7-8 gün var daha bata gittikçe koyulaşmazsa benimde kimyasal olabilir.ama hamileymişim gibi hissediyorum rüyalarıma girdi.Rabbim hayırlısını versin ne zaman isterse o zaman versin.
Amin canımAy inşallah bu sefer pozitiflesir seninki o zaman hakkımızda hayırlısı olsun. Elbet doğru zamanı gelince olacak da işte biz kullar sabırsıziz.
Akıntım ovulasyondan önce başladı önce beyazdı sonra şeffalaştı altım ıslak hissediyorum ama hamilemiyim bilmiyorumCanım peki akıntın nezaman başladı tam olarak birde nasıldı ?
rın sabah tekrarlıcam canım her sabah bir testEvet 8 gun kala sonradan boyle cikti ama 6 gun kala hemen cikti daha belirgindi
8 gun once yaptigimiİn
İnşallah canım senşnde böyle başladı dimi çok heyecanlıyım seninde sonradan mı çıkıyordu
yvz13 Anneyimbenanne35 bugün benim ovulosyonun 11.günü kan testi verdim 2.0 çıktı yükselme şansı var mi acaba halen adet belirtim yok
Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim FSH 4 lh 9.15 çıktı doktor birşey demedi ama internetten araştırdığım kadarıyla pkoyum. Geçen ay adet dongum 33 gün oldu öncesini bilmiyorum çünkü çocuk düşünmediğimden pek ilgilenmiyordum. Bu ay ovulasyon testi aldım 12. Gün pik oldu sonra siliklesti cizgim. Şimdi ben pkoluysam daha geç pik olması gerekmez miydi ikincisi de piki 12. Günde olduysa benim dongum daha kısa olması gerekmez mi bugün 29. Gün daha olmadim
İn
Ben pkoyum dimi başka doktora gideyim mi sencecanım pko da belli olmuyor
yumurtlama düzensiz olur
Aman o erken gsyegsgshsvsv testine bi ton para veriyonuz kiytirik 3 kurusluk gnssghegsvvshsvsbbs testinin yaptigini yapamiyo bileKızlar ben eşimin ısrarı üzerine test yaptım koca bir NEGATİFFFFFF
Hemde erken gebelik testi.....
Ama olsa en azından silik milik bişi çıkardı kuzum ya.18 inde batım var.Gerçi yine bekleyim ama çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya o misal.Aman o erken gsyegsgshsvsv testine bi ton para veriyonuz kiytirik 3 kurusluk gnssghegsvvshsvsbbs testinin yaptigini yapamiyo bile
Sen bekle bi kac gun ya kan ver yada 3 kurusluk gnsvsgsggs testi al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?