- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.541
Ağzın bal yesin canım inşallah Allah söyletmiştir8 gun once yaptigimiAnneyimbenanne35 hemen gordu ama bi kac saat sonra hafif belirdi ben o zaman gordum.Bata 6 gun kala da yaptigimda hemen belirdi.
Tabi bu kisiden kisiye degisir seninki 3 gun kala belirir baciminki hic belirmez mesela.
Ama ben senden umutluyum hamilesin bence benimkiyle gidisat ayni cunku.Ins hamilesindir hayirlisiyla
Kac kere kan aldirdim hepsinde sordular gunun kac gun gecti diye.Ama olsa en azından silik milik bişi çıkardı kuzum ya.18 inde batım var.Gerçi yine bekleyim ama çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya o misal.
Kan veremiyorum doktora gitsem daha erken der.Adet tarihlerim günü gününe kayıtlı doktorumda.Zaten bir hafta gecikmeyi bile normal sayıyorlar.Türkiyenin gözünü seveyim git 5 dakkada yaptır kan testini.
Ben yaptırdım kan testi ama negatif çıktı aça le etme canım zaten 3 gün kalmisAma olsa en azından silik milik bişi çıkardı kuzum ya.18 inde batım var.Gerçi yine bekleyim ama çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya o misal.
Kan veremiyorum doktora gitsem daha erken der.Adet tarihlerim günü gününe kayıtlı doktorumda.Zaten bir hafta gecikmeyi bile normal sayıyorlar.Türkiyenin gözünü seveyim git 5 dakkada yaptır kan testini.
İnşallah kuzummmCanımm ay inşallah koyulaşır testlerin devamını bekliyorum heyecanla:)))
çok tatlısın yaaa çok gülüyorum yazdıklarınaKac kere kan aldirdim hepsinde sordular gunun kac gun gecti diye.
Kimine 1 hafta dedim kimine 5 gun dedim.Regliyi kaydeden ney yok burda
Bizim doktorlar dedikoduyu birakip garilarin seyini mi takip eder Allah askina.Cuma gunu sabaha karsi gittigimde acil deki doktor oje suruyodu tirnana
Bugün kasıkkasık ağrılarım başladı ara ara adet olmazsam perşembe günü tekrarliyacam bakalimcanım 11. gün 3.6
12. gün 2 çıkmıştı bende
iğne olabilir
ama inşallah değildir ve degerin düşmeden devam eder
Bekle kuzum erken gebelik testine güvenmiyorum ben gereksiz pahalıAma olsa en azından silik milik bişi çıkardı kuzum ya.18 inde batım var.Gerçi yine bekleyim ama çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya o misal.
Ya sen süpersin yaaa şu üzgün halimle nasıl güldürdün beni çok yaşa emiKac kere kan aldirdim hepsinde sordular gunun kac gun gecti diye.
Kimine 1 hafta dedim kimine 5 gun dedim.Halbuki daha dun bat gunumdu.Regliyi kaydeden ney yok burda
Bizim doktorlar dedikoduyu birakip garilarin seyini mi takip eder Allah askina.Cuma gunu sabaha karsi gittigimde acil deki doktor oje suruyodu tirnana
Bekleyeceğim canısı ya bir ümit bir ümit.Olmadı napalım önümüzdeki aylara bakacağız artık.Bekle kuzum erken gebelik testine güvenmiyorum ben gereksiz pahalı
Eşimin ısrarı işte kuzumben bekleyelim dedim nasılsa erken gebelik testi değilmi bu diyo.Aman delimi ne aldı işte cevabınıBen yaptırdım kan testi ama negatif çıktı aça le etme canım zaten 3 gün kalmis
Ayyy yollasana bakalım kız moral olur bizede:))Kızlar ben yine test yaptım şimdi 15 saat geçti üstünden bu sefer ikinci çizgi hemen çıktı ama yine silik
Allah hep guldursun canim insAy
çok tatlısın yaaa çok gülüyorum yazdıklarına
Bu testler bütün hayallerimizi alıp götürüyor adet olana kadar halen umudum varEşimin ısrarı işte kuzumben bekleyelim dedim nasılsa erken gebelik testi değilmi bu diyo.Aman delimi ne aldı işte cevabını
Canim batina daha cok var tabi silik cikacakKızlar ben yine test yaptım şimdi 15 saat geçti üstünden bu sefer ikinci çizgi hemen çıktı ama yine silik
Agrilarim var bi kac gundurde bulanti ama 1 haftadir bisey yiyemiyorum bugun tartildim 2 kilo vermisim4body1soul gebelik belirtilerin başladımı canim
Bebiş olsunda onlar tatlı ağrılar canım bizede dua et umarım değerlerim yükselir hayirlisiylaAgrilarim var bi kac gundurde bulanti ama 1 haftadir bisey yiyemiyorum bugun tartildim 2 kilo vermisim
şallah kuzum öyle oluyor ya çok sıkıntılı benimki diş yaptırdı bir naz bir niyaz dedim ovulasyon geçti nazını çekemem döndüm arkamı yattımAllah hep guldursun canim ins
Sende bana dua et ins hayirlisiyla saglikla ikiz olsun.Cok istiyorum yoksa bu adam bida tövbe cocuk mocuk yapmaz
Zaten bende yumurtlama doneminde adamin tribini cekemem artik.Ay bide tripleri var ay .Tam yumurtlama zamani istemeyecekleri tutuyo is yerinde yorulacaklari tutuyo enerjileri bi bitiveriyo.Simdi nasil pesimde dolaniyo bi gorsen ama gecti bolu pazari caniiiimmmmmm diyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?