- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.561
Ins canim ins ozellikle bu bebegi isterken anladim cocuk bekleyenlerin ne hissettigi.O yuzden dualarim hep sizinle her aklima geldiginde dua ediyorum hepinizeBebiş olsunda onlar tatlı ağrılar canım bizede dua et umarım değerlerim yükselir hayirlisiyla
Bunu ne zaman yaptin bunda T nin sol altinda gozukuyo cizgiBakın kızlar hamişmiyim sizce
Canim gorunuyor iminci cizgi.sabahbidrariyla tekrar yap ins.koyulasirBakın kızlar hamişmiyim sizce
Ben hamile oldugumu yazdigimda sen demistinki bende gebelik takvimi yapicam belki banada ugur getirir demistin ve simdiiiiiBakın kızlar hamişmiyim sizce
kuzum hamilemiym şimdi ben inanamıyorumBen hamile oldugumu yazdigimda sen demistinki bende gebelik takvimi yapicam belki banada ugur getirir demistin ve simdiiiiiyuru bakim dogggruuuu mart analarina
Degil canim degil testin icini acarsan o icindeki cubuk saga sola kayabiliyo onemsencek bisey degil sen de gor diye sagda solda diyorum benŞimdi yaptım yanlış yerdemi ikinci çizgi4body1soul
Anam sen nisan anasi gozukuyonİnşallah
kuzum hamilemiym şimdi ben inanamıyorum
benim sezeryan ve 2. Doğum olacağı içim mart olur zatenAnam sen nisan anasi gozukuyonben gittim seni mart analarina eklefim bacim gozunu sevim 3 gun once dogur irezil etme beni martda doguracak garilara
İnşallah hamileyimdir gerçekten öyleyse Uğur getirdi takvimBen hamile oldugumu yazdigimda sen demistinki bende gebelik takvimi yapicam belki banada ugur getirir demistin ve simdiiiiiyuru bakim dogggruuuu mart analarina
Kıızzzzzzz hadi gözün aydınnnn enemmmmmmBakın kızlar hamişmiyim sizce
Ne kadar zamandir bebek dusunuyordun canimİnşallah hamileyimdir gerçekten öyleyse Uğur getirdi takvim
Senin mujdenide artikKıızzzzzzz hadi gözün aydınnnn enemmmmmm
Bebiş geliyooooooooo
Tadını çıkar canımmm çok güel duygular bunlar
1 yıldır kuzum klomen iğne falan fayda etmedi yakı vurdum bu ay birinin tavsiyesiyle 10 gün kadarda hayıt otu tohumu içtim bide kilo verdim hangisi etkili oldu bilmiyorum.Tabi önce Rabbimin izniyle . Belki bunlardan biri belki hepsi vesile oldu bilemiyorum tabi hanileysem henüz net değilNe kadar zamandir bebek dusunuyordun canim
Kusum bi inanabilsemTadını çıkar canımmm çok güel duygular bunlar
Canımsın ya birbirimizi tanımadan birbirimiz için sevinebiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?