Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar inşallah herkes istediğine kavuşur. Bende bu ay deniyorum ilk defa bebek ovulasyon seti aldm kullanıyorum bugün daha çok kızarıktı ama koyu değil yani bir iki günüm var çatlamasına. Bugünü değerlendirdim teste devam edicem takvimimimde çatlama günüm iki gün sonra yani bu üç dört günü de değerlendiricem. Sormak istediğim doğru mu yapıyorum? İlişkiden sonra bir saat kadar yatıyorum ayaklarımı duvara dikip. Sonra duş alıyorum yada uyuyorum sabah alıyorum. Doğru yolda mıyım?

He test yaptım benim adamın ısrarı üstüne tuvalet kapısında bekleyip durdu napim.Köyün delisi gibi kız başımda
Negatif kuşummmmm.Aç kollarını annemmmm ağlamaya geliyorum
Açtım gel gel ama ağlama gül hep rabbim ağlatma vermesin gurbet kuşum inşalalh rabbim pozitife dondersin

Doğru canisi doğru yoldasın beklemesin bebegin insallah tatlım h.g buarada

İnşallah gelir bebişin hemencik.İki güne bir değerlendir sen bırakma

Doğru canisi doğru yoldasın beklemesin bebegin insallah tatlım h.g buarada
Hoşbuldum insallah herkesin beklemeden gerceklesir ben daha yeni evli sayılırım beş ayımız bitti :) ama yaşımız ideal iş güçte tamam diye beklemek istemiyoruz

Ovu testine para vermek disinda yaptigin hersey takdire şayan
Anam su ovu testine para vermeyin enistenin gonlunu yapiver dediklerine yalandan he de hergun yapin gitsin.Bedava nasilsa nolacak elin testcisini zengin ediyonuz

Ovu testine para vermek disinda yaptigin hersey takdire şayan
Anam su ovu testine para vermeyin enistenin gonlunu yapiver dediklerine yalandan he de hergun yapin gitsin.Bedava nasilsa nolacak elin testcisini zengin ediyonuz
Beybisiiiii napiyon kiz yarın büyük gün benim için bugün düğün vardı gittik bi yakinim beni rüyasında görmüş hamileymişim ayyy insallah dedim kızda huu kime diyom ben 4body1soul

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…