- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.581
Aynen valla ama baksana ne güzel dimi hepinizi çok sevdim ben.Canımsın ya birbirimizi tanımadan birbirimiz için sevinebiliyoruz
Kuzum gurbetkusum2bende seni ve sizi çok sevdim canım benmAynen valla ama baksana ne güzel dimi hepinizi çok sevdim ben.
4body1soul Sevsev12 Anneyimbenanne35 H Hivahivron
Kuzum gurbetkusum2bende seni ve sizi çok sevdim canım benm
Kuzummm test mi yaptın sen
Bak salı günü tekrarla kuzum
Kız ben buldum ya attı bana varmi diye bende he var görüyor um dedim ki görünüyorda kuzum
He test yaptım benim adamın ısrarı üstüne tuvalet kapısında bekleyip durdu napim.Köyün delisi gibi kız başımdaKuzummm test mi yaptın sen
Tekrarlayayım bide adet olmadan 1 hafta önce hiç şaşmaz göğüslerim acırdı şimdi o da yok ne kaldı ki adete neden acımıyor memintonlarBak salı günü tekrarla kuzum
Tekrarla sen insallah çıkar cankusTekrarlayayım bide adet olmadan 1 hafta önce hiç şaşmaz göğüslerim acırdı şimdi o da yok ne kaldı ki adete neden acımıyor memintonlar
Açtım gel gel ama ağlama gül hep rabbim ağlatma vermesin gurbet kuşum inşalalh rabbim pozitife dondersinHe test yaptım benim adamın ısrarı üstüne tuvalet kapısında bekleyip durdu napim.Köyün delisi gibi kız başımda
Negatif kuşummmmm.Aç kollarını annemmmm ağlamaya geliyorum
Doğru canisi doğru yoldasın beklemesin bebegin insallah tatlım h.g buaradaSelam kızlar inşallah herkes istediğine kavuşur. Bende bu ay deniyorum ilk defa bebek ovulasyon seti aldm kullanıyorum bugün daha çok kızarıktı ama koyu değil yani bir iki günüm var çatlamasına. Bugünü değerlendirdim teste devam edicem takvimimimde çatlama günüm iki gün sonra yani bu üç dört günü de değerlendiricem. Sormak istediğim doğru mu yapıyorum? İlişkiden sonra bir saat kadar yatıyorum ayaklarımı duvara dikip. Sonra duş alıyorum yada uyuyorum sabah alıyorum. Doğru yolda mıyım?
İnşallah gelir bebişin hemencik.İki güne bir değerlendir sen bırakmaSelam kızlar inşallah herkes istediğine kavuşur. Bende bu ay deniyorum ilk defa bebek ovulasyon seti aldm kullanıyorum bugün daha çok kızarıktı ama koyu değil yani bir iki günüm var çatlamasına. Bugünü değerlendirdim teste devam edicem takvimimimde çatlama günüm iki gün sonra yani bu üç dört günü de değerlendiricem. Sormak istediğim doğru mu yapıyorum? İlişkiden sonra bir saat kadar yatıyorum ayaklarımı duvara dikip. Sonra duş alıyorum yada uyuyorum sabah alıyorum. Doğru yolda mıyım?
Ben burdayım diyor resmen tatlimmmNet çekmeye çalışıyorum görünüyor mu
Hoşbuldum insallah herkesin beklemeden gerceklesir ben daha yeni evli sayılırım beş ayımız bitti :) ama yaşımız ideal iş güçte tamam diye beklemek istemiyoruzDoğru canisi doğru yoldasın beklemesin bebegin insallah tatlım h.g buarada
Ovu testine para vermek disinda yaptigin hersey takdire şayanSelam kızlar inşallah herkes istediğine kavuşur. Bende bu ay deniyorum ilk defa bebek ovulasyon seti aldm kullanıyorum bugün daha çok kızarıktı ama koyu değil yani bir iki günüm var çatlamasına. Bugünü değerlendirdim teste devam edicem takvimimimde çatlama günüm iki gün sonra yani bu üç dört günü de değerlendiricem. Sormak istediğim doğru mu yapıyorum? İlişkiden sonra bir saat kadar yatıyorum ayaklarımı duvara dikip. Sonra duş alıyorum yada uyuyorum sabah alıyorum. Doğru yolda mıyım?
Inşallah canım inşallah azda olsa çıksın ikinci çizgi raziyimKuzummmmm stok yaptım ben çantam dolu test var çatlarım yapmazsam.inşallah kuzum sendende güzel haberler bekliyoruz yarın
Ara vermeli miyim hergün mü yapmalı? Nette baktım ovulasyonun 2 gün önce ve sonrası yapılmalı diyor.İnşallah gelir bebişin hemencik.İki güne bir değerlendir sen bırakma
Beybisiiiii napiyon kiz yarın büyük gün benim için bugün düğün vardı gittik bi yakinim beni rüyasında görmüş hamileymişim ayyy insallah dedim kızda huu kime diyom benOvu testine para vermek disinda yaptigin hersey takdire şayan
Anam su ovu testine para vermeyin enistenin gonlunu yapiver dediklerine yalandan he de hergun yapin gitsin.Bedava nasilsa nolacak elin testcisini zengin ediyonuz
Hergün yapmak sperm kalitesini düşürür diyorlar amannn istiyorsan her gün yap boşverAra vermeli miyim hergün mü yapmalı? Nette baktım ovulasyonun 2 gün önce ve sonrası yapılmalı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?