- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.601
Aslında bende öyle düşünüyordum ama geçen ay hesaplamalarımla tutturamadım ovulasyonu. 28 günde olduğumda oluyor 23 günde de. Testle daha iyi görebiliyorum hem ayrı hava katıyor heyecanlıOvu testine para vermek disinda yaptigin hersey takdire şayan
Anam su ovu testine para vermeyin enistenin gonlunu yapiver dediklerine yalandan he de hergun yapin gitsin.Bedava nasilsa nolacak elin testcisini zengin ediyonuz
Allah o klomeni bildigi gibi yapsin azin adi bi tuhaf tr ye cevirince kiro adam gibi oluyo sanki1 tıldır
1 yıldır kuzum klomen iğne falan fayda etmedi yakı vurdum bu ay birinin tavsiyesiyle 10 gün kadarda hayıt otu tohumu içtim bide kilo verdim hangisi etkili oldu bilmiyorum.Tabi önce Rabbimin izniyle . Belki bunlardan biri belki hepsi vesile oldu bilemiyorum tabi hanileysem henüz net değil
Valla o çift çizgiyi görmek 9.7 puanlı aksiyon filmi ile eş değerAslında bende öyle düşünüyordum ama geçen ay hesaplamalarımla tutturamadım ovulasyonu. 28 günde olduğumda oluyor 23 günde de. Testle daha iyi görebiliyorum hem ayrı hava katıyor heyecanlı
Benim adama ne bulsam dayıyorum zaten cevizinden pekmezine peşimi bırakmıyor yorucu hergün hergünHergün yapmak sperm kalitesini düşürür diyorlar amannn istiyorsan her gün yap boşverBebiş olunca fırsatımız olmayacak nasılsa
Waayyyyyy aksiyon macera entrika allengelli isler seviyoruz demekAslında bende öyle düşünüyordum ama geçen ay hesaplamalarımla tutturamadım ovulasyonu. 28 günde olduğumda oluyor 23 günde de. Testle daha iyi görebiliyorum hem ayrı hava katıyor heyecanlı
Bebek düşündüğümden beri çok daha iyi anladım bekleyenleri. Allah aratmasın kimseye insan bir korkuyor ya olmazsa diyeValla o çift çizgiyi görmek 9.7 puanlı aksiyon filmi ile eş değer
Hiç sorma hemde nasillllValla o çift çizgiyi görmek 9.7 puanlı aksiyon filmi ile eş değer
Yorucu olmasa iyide
Kız bende psikoloji bırakmıyor o meret dünyam dönüyorAllah o klomeni bildigi gibi yapsin azin adi bi tuhaf tr ye cevirince kiro adam gibi oluyo sanki
Kim diyo ay bunuHergün yapmak sperm kalitesini düşürür diyorlar amannn istiyorsan her gün yap boşverBebiş olunca fırsatımız olmayacak nasılsa
Kız can dayanmıyor hergün hergün bıkmıştım vallaKim diyo ay bunu
Kumas mi bu kalite olsun
Takilmayin boyle seylere bunlar bizim urememizi cekemeyenlerin uydurmasi
Yapin yapin gitsin
Kız sen duymuyonmu benimki aloooooooKim diyo ay bunu
Kumas mi bu kalite olsun
Yapin yapin gitsin
Olur olurda bizler çok stres yapıyoruz canım.O bebenin dünyaya geleceği varsa elbet Allahın izni ile gelecek.Yiyecek lokması olan doğuyor sadece zaman.Bebek düşündüğümden beri çok daha iyi anladım bekleyenleri. Allah aratmasın kimseye insan bir korkuyor ya olmazsa diye
Amin canım hamileyaem eğer sana çok dua edicem Rabbim sana en kısa zamanda versin gurbette arkadaş olsun sanaOlur olurda bizler çok stres yapıyoruz canım.O bebenin dünyaya geleceği varsa elbet Allahın izni ile gelecek.Yiyecek lokması olan doğuyor sadece zaman.
Herkes analık duygusunu tatsın inşallaaaahhhhhhh
Kim diyo ay bunu
Kumas mi bu kalite olsun
Yapin yapin gitsin
Şimdi yapmayakta ne zaman yapak.Dişlerimizi suya koyuncamı dimi ama
Amiiiin insallah ol der rabbim olur çok bekletmedenOlur olurda bizler çok stres yapıyoruz canım.O bebenin dünyaya geleceği varsa elbet Allahın izni ile gelecek.Yiyecek lokması olan doğuyor sadece zaman.
Herkes analık duygusunu tatsın inşallaaaahhhhhhh
Bende aynı şeyi düşünüyorum hep olsa cankuşum olsa bi dene amin inşallah canımmmAmin canım hamileyaem eğer sana çok dua edicem Rabbim sana en kısa zamanda versin gurbette arkadaş olsun sana
Benim nerelerimi dondurdu bi bilsen bi duysan klomenin döndürdugu dunyan yeniden durur.Kız bende psikoloji bırakmıyor o meret dünyam dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?