Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovu testine para vermek disinda yaptigin hersey takdire şayan
Anam su ovu testine para vermeyin enistenin gonlunu yapiver dediklerine yalandan he de hergun yapin gitsin.Bedava nasilsa nolacak elin testcisini zengin ediyonuz
Aslında bende öyle düşünüyordum ama geçen ay hesaplamalarımla tutturamadım ovulasyonu. 28 günde olduğumda oluyor 23 günde de. Testle daha iyi görebiliyorum hem ayrı hava katıyor heyecanlı

Allah o klomeni bildigi gibi yapsin azin adi bi tuhaf tr ye cevirince kiro adam gibi oluyo sanki

Aslında bende öyle düşünüyordum ama geçen ay hesaplamalarımla tutturamadım ovulasyonu. 28 günde olduğumda oluyor 23 günde de. Testle daha iyi görebiliyorum hem ayrı hava katıyor heyecanlı
Valla o çift çizgiyi görmek 9.7 puanlı aksiyon filmi ile eş değer

Waayyyyyy aksiyon macera entrika allengelli isler seviyoruz demek
yvz13 kos canim testdasin geldi

Hergün yapmak sperm kalitesini düşürür diyorlar amannn istiyorsan her gün yap boşver Bebiş olunca fırsatımız olmayacak nasılsa
Kim diyo ay bunu
Kumas mi bu kalite olsun
Takilmayin boyle seylere bunlar bizim urememizi cekemeyenlerin uydurmasi
Yapin yapin gitsin

Bebek düşündüğümden beri çok daha iyi anladım bekleyenleri. Allah aratmasın kimseye insan bir korkuyor ya olmazsa diye
Olur olurda bizler çok stres yapıyoruz canım.O bebenin dünyaya geleceği varsa elbet Allahın izni ile gelecek.Yiyecek lokması olan doğuyor sadece zaman.
Herkes analık duygusunu tatsın inşallaaaahhhhhhh

Olur olurda bizler çok stres yapıyoruz canım.O bebenin dünyaya geleceği varsa elbet Allahın izni ile gelecek.Yiyecek lokması olan doğuyor sadece zaman.
Amin canım hamileyaem eğer sana çok dua edicem Rabbim sana en kısa zamanda versin gurbette arkadaş olsun sana

Amiiiin insallah ol der rabbim olur çok bekletmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…