Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insllh balim kim gorurse o versin bakem
Yeterki biri gorsun
Yarin saglik ocagina giderken al saglik ocaginin wc sinde yap foto at
Sen yoksa kirk yilda bi carsiya gidiyon aman terziye ugrayim aman bebe sunu istedi aman gecen bisi gorduydum almadiydim eve gidene kadar sennn ohooooooo

Benim nerelerimi dondurdu bi bilsen bi duysan klomenin döndürdugu dunyan yeniden durur.
Bide ikiz yapmazsa bu "kiro adam (klomen)" benden cekecegi var
Kız klomen yüzünden dr u meslek hayatından bezdirdim öyle takıntılı oldum ki kadın Hipokrat yeminini bozacaktı benim yüzümden.şimdi ona gitmeye yüzüm yok başka dr a gidicem

Kız klomen yüzünden dr u meslek hayatından bezdirdim öyle takıntılı oldum ki kadın Hipokrat yeminini bozacaktı benim yüzümden.şimdi ona gitmeye yüzüm yok başka dr a gidicem
Aman senle alakasi yoktur o garinin bezecegi vardir
Bu doktorlarda hic soru sormayak diyolar
Gecenlerde biri bu ay hic iliskim olmadi sizce hamile miyim demisti onun gibi bisey olsun istiyo doktorlar
Soru sormayan hasta yani mucize istiyolar

Merhaba kızlar. Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak isterim.

Adetim dün bitti. 20 temmuz büyük ihtimalle yumurtlama günü. Tam yumurtlama günü birleşme olursa erkek olma olasılığı artar söylentisi üzerine yumurtlama testi aldım. Bu hafta deneyeceğim inşallah. 2.5 yaşında kızım var ellerinizden öper. Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Bir süredir sessiz takipçiydim. Şimdi aranıza katılma zamanı

Canim hosgeldinde keske daha once gelseydin
Cunku bide bunun beslenme listesi var.Kiz icin ayri besinler erkek icin ayri besinler
3 ay onceden baslaman gerekiyordu
Yinede Allah gonlune gore versin ama 3. Cocuk icin aklinda bulunsun

Canım hoşgeldinnn beben tez zamanda gelsin inşallah.Erkek kız yöntemini ben pek bilmiyorm.İnşallah gönlüne göre olur.Kızına da maaşallah canımm.

Cunku bide bunun beslenme listesi var.Kiz icin ayri besinler erkek icin ayri besinler
Kız neler varmışta haberim yokmuş cahal kalmışım ben iyice.Bizim tek derdimiz yapakta tutsun

Haklısın canım okudum netten ama oluruna bırakmak biraz benimki. Allah biliyor gönlümde kız erkek farkı yok. Rabbim neyi uygun görürse verir kafasındayım. Çünkü ilk hamileliğimde oğlum olacağını umuyordum istiyordum dünyanın pisliğinden falan. Ama kız o kadar tatlıymış ki. Bi de gebelik kararım 1 aylık bi karar o yüzden. Sözleşmeli öğretmenim ve bizim ücretsiz izin hakkını 2 yıla yükseltince zamanıdır dedim. Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah isteyen herkese.

Kızzzz niye 3 ay önce çıkmadın karşıma neyse Rabbim erkek verirse bi dene daha yapıcam senden tüyolar alırım.Şaka bi yana oğluma kardeş gelsin sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyet lüksüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…