- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.621
Trafik karıştı burda :))))Kiz valla sen benim mesajları gormuyonnnnn4body1soul
Aman sen kurtuldun iste bitti simdi istesende hergun yapaman iyi oldu tadini cikara cikara hamis oldunKız can dayanmıyor hergün hergün bıkmıştım valla
Ben senden bu ay umitliyim zatenBeybisiiiii napiyon kiz yarın büyük gün benim için bugün düğün vardı gittik bi yakinim beni rüyasında görmüş hamileymişim ayyy insallah dedim kızda huu kime diyom ben4body1soul
desene hasret kalacazAman sen kurtuldun iste bitti simdi istesende hergun yapaman iyi oldu tadini cikara cikara hamis oldun
Insllh balim kim gorurse o versin bakemBen senden bu ay umitliyim zaten
Soyle bakem kim versin mujdeni senin
Yeterki biri gorsunInsllh balim kim gorurse o versin bakem
Kız klomen yüzünden dr u meslek hayatından bezdirdim öyle takıntılı oldum ki kadın Hipokrat yeminini bozacaktı benim yüzümden.şimdi ona gitmeye yüzüm yok başka dr a gidicemBenim nerelerimi dondurdu bi bilsen bi duysan klomenin döndürdugu dunyan yeniden durur.
Bide ikiz yapmazsa bu "kiro adam (klomen)"benden cekecegi var
Aman senle alakasi yoktur o garinin bezecegi vardirKız klomen yüzünden dr u meslek hayatından bezdirdim öyle takıntılı oldum ki kadın Hipokrat yeminini bozacaktı benim yüzümden.şimdi ona gitmeye yüzüm yok başka dr a gidicem
Canim hosgeldinde keske daha once gelseydinMerhaba kızlar. Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak isterim.
Adetim dün bitti. 20 temmuz büyük ihtimalle yumurtlama günü. Tam yumurtlama günü birleşme olursa erkek olma olasılığı artar söylentisi üzerine yumurtlama testi aldım. Bu hafta deneyeceğim inşallah. 2.5 yaşında kızım var ellerinizden öper. Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Bir süredir sessiz takipçiydim. Şimdi aranıza katılma zamanı
Canım hoşgeldinnn beben tez zamanda gelsin inşallah.Erkek kız yöntemini ben pek bilmiyorm.İnşallah gönlüne göre olur.Kızına da maaşallah canımm.Merhaba kızlar. Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak isterim.
Adetim dün bitti. 20 temmuz büyük ihtimalle yumurtlama günü. Tam yumurtlama günü birleşme olursa erkek olma olasılığı artar söylentisi üzerine yumurtlama testi aldım. Bu hafta deneyeceğim inşallah. 2.5 yaşında kızım var ellerinizden öper. Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Bir süredir sessiz takipçiydim. Şimdi aranıza katılma zamanı
Kız neler varmışta haberim yokmuş cahal kalmışım ben iyice.Canim hosgeldinde keske daha once gelseydin
Cunku bide bunun beslenme listesi var.Kiz icin ayri besinler erkek icin ayri besinler
3 ay onceden baslaman gerekiyordu
Yinede Allah gonlune gore versin ama 3. Cocuk icin aklinda bulunsun
Canim hosgeldinde keske daha once gelseydin
Cunku bide bunun beslenme listesi var.Kiz icin ayri besinler erkek icin ayri besinler
Kızzzz niye 3 ay önce çıkmadın karşıma neyse Rabbim erkek verirse bi dene daha yapıcam senden tüyolar alırım.Şaka bi yana oğluma kardeş gelsin sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyet lüksüm yokCanim hosgeldinde keske daha once gelseydin
Kızzzz niye 3 ay önce çıkmadın karşıma neyse Rabbim erkek verirse bi dene daha yapıcam senden tüyolar alırım.Şaka bi yana oğluma kardeş gelsin sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyet lüksüm yok
Amin canım cümlesiyle inşallah.5 yaşında teyzesi geç kaldım ben ama 2. Bebeğimi kalp atışları durduğu için 10 haftalıkken kürtajla aldı dr um.1 yıldırda olmadıAllah bağışlasın oğlun kaç yaşında?
5 yaşında teyzesi geç kaldım ben ama 2. Bebeğimi kalp atışları durduğu için 10 haftalıkken kürtajla aldı dr um.1 yıldırda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?