Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden geç olsun canım Rabbim sağlıkla bir evlat daha nasip etsin inşallah tez zamanda..
Amin canım isteyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim.yaş 35 oğlan kardeş diye her gece dua ediyor Allah’a.kendimi kötü hissediyorum o kardeş istedikçe

Kızlarr günaydın.Sizinle paylaşmaya çok ihtiyacım var.Daha önce yazmıştım belki hatırlarsınız.bende belirti yok demiştim.Hatta 4 gün kala hcg testi yaptirdim negatif ciktmisti.bugun adetimin 3.gunu olmasi gerekiyordu ama olmadım.Ne hissetmeliyim bilmiyorum.Uyku tutmadi .Esim evden cikinca,bende evden cikip test almaya gidecegim.Kizlar yine negatif cikmasindan korkuyorum

Kanda cikmadiysa idrarda cikmasi daha zor.
Bazen havadegisimi beslenme duzenindeki degisikli sinir stres etkiliyor.Biraz daha bekle bence

Yeterki biri gorsun
Yarin saglik ocagina giderken al saglik ocaginin wc sinde yap foto at
Sen yoksa kirk yilda bi carsiya gidiyon aman terziye ugrayim aman bebe sunu istedi aman gecen bisi gorduydum almadiydim eve gidene kadar sennn ohooooooo
Allah iyiliğin versin emi güldürdün beni çünkü çarşı aşağıda eczanede orda ondan ya burda herşey var ama eczane uzak şansıma pazar dibimde market dibimde herşey dibimde bir o uzakta

Allah iyiliğin versin emi güldürdün beni çünkü çarşı aşağıda eczanede orda ondan ya burda herşey var ama eczane uzak şansıma pazar dibimde market dibimde herşey dibimde bir o uzakta
Hasta olup ilaca ihtiyaci bosverdim de Hic mi dusunmemisler ordaki kadinlarin teste ihtiyaci olur yakina bi eczane acalim diye

oslem83
çizgine değişik açılardan bakalım :)

Eklentiler

• 1B66B144-5EC8-4370-A8C3-5008F6A46FE6.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 54
  • B554B91D-D8B5-41E6-9773-AD3ADF3026D4.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 6C71B2F9-A7F2-48EC-9530-CF9AF2FB8D4C.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…