- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.661
Kendi hesaplamalarım tutmuyor net bir döngüm yok :)merhaba canım
sende mi test seviyosun :)
Kan testi neden vermiyorsun? Yada verdin mi?Dün geceki testim sabah böyle olmuş
Evet kendi teshisim :) lh 9.15 FSH 4 doktor birşey demedi biraz lh yüksek gibi birkac ay dene olmazsa gel dedi ben de internetten baktım lh fshdan yüksekse pko diyor herkescanım dr demedimi pko var diye kendi teşhisinmi? :)
Memleketteyim şu an kimse bilsin istemiyorum netleşmeden keseyi bebeği görmeden sonra hüsran oluyorKan testi neden vermiyorsun? Yada verdin mi?
Bende mayıs ayında tahlil yaptırmıştım. Lh 9.61 fsh 7 ozaman ben de mi pko yumEvet kendi teshisim :) lh 9.15 FSH 4 doktor birşey demedi biraz lh yüksek gibi birkac ay dene olmazsa gel dedi ben de internetten baktım lh fshdan yüksekse pko diyor herkes
Aaa öyle mi tamam canım evet gerçekten bir senede on kilo aldımSadece pkoda olmaz lh yüksekliği. Şişmanlık bile etken
Ben kilolu da değilim. Ama doktor da bişey dememişti herşey güzel görünüyor yumurtalıklarında da sorun yok demişti. Eğer pko olsaydı anlar söylerdi heralde dimi? Benim şh yüksek mi sizce 9.61Sadece pkoda olmaz lh yüksekliği. Şişmanlık bile etken
Selam canm ne yaptin sen adet oldun mu aynı gün olacaktik senle galibaInsallah canim
Yok canım olmadım dün kan verdim ama negatif çıktı sende durum neSelam canm ne yaptin sen adet oldun mu aynı gün olacaktik senle galiba
Hani test :)Everett hatunlar bütün gün geldi çattı ven sağlık ocağına gittim doktorla ebe ile görüştüm ebe kan alırız dedi ama doktor gerek yok adettir o dedi doktorhsnim ben kendimi bilirim adet değil o dedim ama o kadın doğum doktoruna git vi görün sonucu bize bildir dedi kendi alsa kanı ölürdü sanki deli oldum bende test aldım evde yaptım bu şekilde cıktı hadi bakalım göreyim sizin o güzel gören gozlerinizi şekerler
Everett hatunlar bütün gün geldi çattı ven sağlık ocağına gittim doktorla ebe ile görüştüm ebe kan alırız dedi ama doktor gerek yok adettir o dedi doktorhsnim ben kendimi bilirim adet değil o dedim ama o kadın doğum doktoruna git vi görün sonucu bize bildir dedi kendi alsa kanı ölürdü sanki deli oldum bende test aldım evde yaptım bu şekilde cıktı hadi bakalım göreyim sizin o güzel gören gozlerinizi şekerler .bende seni merak ediyordum test nerde
Kız hani testEverett hatunlar bütün gün geldi çattı ven sağlık ocağına gittim doktorla ebe ile görüştüm ebe kan alırız dedi ama doktor gerek yok adettir o dedi doktorhsnim ben kendimi bilirim adet değil o dedim ama o kadın doğum doktoruna git vi görün sonucu bize bildir dedi kendi alsa kanı ölürdü sanki deli oldum bende test aldım evde yaptım bu şekilde cıktı hadi bakalım göreyim sizin o güzel gören gozlerinizi şekerler
Ne kadar vardı ? ben göremiyorum ama
Sanki yok gibi canım hevesini kırmak istemem ama hayırlısı olsun inşalla h yaniliyorumdur
Goremedim bende canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?