Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi olsun.bende mart ayinda kurtaj oldum.simdi hamileyim.bata 5 gun kala testte cikti.belirtilerin varmi.
Kasık ağrım var sadece, geçen gebeliğimde de kasık ağrım olmuştu sadece tek belirti birde ateş te oluyormuş yeni öğrendim geçen arkadaşım ateşin mi var ya falan dedi bilemiyorum bekliyeceğim. öncekinde 4 gün kala öğrenmiştim dayanamayıp şu an bekliyorum :) seninde hayırlı olsun öncekinde kaç haftalıkken kürtaj oldun

Canim benimde ates basmalarim oluyo.atesin yuksek oluyo zaten hamileysen.36.5 du bata 6 gun kala halada yuksek.hayirli haberi verirsin ins.

Normal de 28 -29 günde bir adet oluyorum. 5 temmuzda aşılamam yapıldı(11 gün oldu) ve dün adet olmam gerekiyordu. aşılama adet döngümü geciktirir mi bilginiz var mı?

Aaa öyle mi tamam canım evet gerçekten bir senede on kilo aldım
Kilo gerçekten etkiliyor özellikle birden bire alınanlar. Troidlerde sıkıntı var mı?

Ben kilolu da değilim. Ama doktor da bişey dememişti herşey güzel görünüyor yumurtalıklarında da sorun yok demişti. Eğer pko olsaydı anlar söylerdi heralde dimi? Benim şh yüksek mi sizce 9.61
Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz? Sigara vb alışkanlığınız var mı? Hepatitlerinize baktırıyor musunuz karaciğer probleminiz olabilir mi? Mesela radyoaktif çekimleride etkiliyor sonucu. o kadar çok şey etkiliyorki hormonları tek birşey üzerinden konuşmak netlik vermez o ay yumurtlamamış bile olabilirsiniz. Biyolojik sıkıntınyoksa psikolojik olabilir lh ve fsh hipofiz bezinden salgılanır ve stresten etkilenir.

Normal de 28 -29 günde bir adet oluyorum. 5 temmuzda aşılamam yapıldı(11 gün oldu) ve dün adet olmam gerekiyordu. aşılama adet döngümü geciktirir mi bilginiz var mı?
Geciktirmez canm aksine kullandığın ilaclar getirir düzenli yani olmadıysan test yapsana tutmustur inşalalh

Klomen
klomen kullandın mı aşılama öncesi o geciktirmişti bende

Ovulasyon testim bugün oluyor mu daha var mı kızlar

Eklentiler

• 0D4040DB-FE5E-4B8D-BE57-B6031FAD4D04.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…