- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.681
Hayirlisi olsun.bende mart ayinda kurtaj oldum.simdi hamileyim.bata 5 gun kala testte cikti.belirtilerin varmi.Merhaba, bende 3 ay önce kürtaj oldum ve bu ay düşünmeye başladık, bat a 6 gün var daha merakla bekliyorum
Kuzum yok sanki ben göremedim ama
Kasık ağrım var sadece, geçen gebeliğimde de kasık ağrım olmuştu sadece tek belirti birde ateş te oluyormuş yeni öğrendim geçen arkadaşım ateşin mi var ya falan dedi bilemiyorum bekliyeceğim. öncekinde 4 gün kala öğrenmiştim dayanamayıp şu an bekliyorum :) seninde hayırlı olsun öncekinde kaç haftalıkken kürtaj oldunHayirlisi olsun.bende mart ayinda kurtaj oldum.simdi hamileyim.bata 5 gun kala testte cikti.belirtilerin varmi.
Kasık ağrım var sadece, geçen gebeliğimde de kasık ağrım olmuştu sadece tek belirti birde ateş te oluyormuş yeni öğrendim geçen arkadaşım ateşin mi var ya falan dedi bilemiyorum bekliyeceğim. öncekinde 4 gün kala öğrenmiştim dayanamayıp şu an bekliyorum :) seninde hayırlı olsun öncekinde kaç haftalıkken kürtaj oldun[/QUOTEsagol canim.bende ates basmasi olunca supenmistim.olctugumde 36.5tu.hamileysen atesin dusmuyo.cok sicak basiyo.ins.hayirli haberi verirsin
Canim benimde ates basmalarim oluyo.atesin yuksek oluyo zaten hamileysen.36.5 du bata 6 gun kala halada yuksek.hayirli haberi verirsin ins.Kasık ağrım var sadece, geçen gebeliğimde de kasık ağrım olmuştu sadece tek belirti birde ateş te oluyormuş yeni öğrendim geçen arkadaşım ateşin mi var ya falan dedi bilemiyorum bekliyeceğim. öncekinde 4 gün kala öğrenmiştim dayanamayıp şu an bekliyorum :) seninde hayırlı olsun öncekinde kaç haftalıkken kürtaj oldun
Canım göremiyorum ben
Aaa bakayım bende bi ateşölçer vardı işyerinde ölçeyim :) inşallah canımCanim benimde ates basmalarim oluyo.atesin yuksek oluyo zaten hamileysen.36.5 du bata 6 gun kala halada yuksek.hayirli haberi verirsin ins.
Kilo gerçekten etkiliyor özellikle birden bire alınanlar. Troidlerde sıkıntı var mı?Aaa öyle mi tamam canım evet gerçekten bir senede on kilo aldım
Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz? Sigara vb alışkanlığınız var mı? Hepatitlerinize baktırıyor musunuz karaciğer probleminiz olabilir mi? Mesela radyoaktif çekimleride etkiliyor sonucu. o kadar çok şey etkiliyorki hormonları tek birşey üzerinden konuşmak netlik vermez o ay yumurtlamamış bile olabilirsiniz. Biyolojik sıkıntınyoksa psikolojik olabilir lh ve fsh hipofiz bezinden salgılanır ve stresten etkilenir.Ben kilolu da değilim. Ama doktor da bişey dememişti herşey güzel görünüyor yumurtalıklarında da sorun yok demişti. Eğer pko olsaydı anlar söylerdi heralde dimi? Benim şh yüksek mi sizce 9.61
Geciktirmez canm aksine kullandığın ilaclar getirir düzenli yani olmadıysan test yapsana tutmustur inşalalhNormal de 28 -29 günde bir adet oluyorum. 5 temmuzda aşılamam yapıldı(11 gün oldu) ve dün adet olmam gerekiyordu. aşılama adet döngümü geciktirir mi bilginiz var mı?
Testin kendi çizgisi o göremedim ben :/ kan testi verseniz emin olursunuz
sabah yaptım koskocaman negatifi gördüm canım :) spor yapmış gibi bacaklarım ağrıyor bir de peçeteye silince açık kahverengi akıntı varGeciktirmez canm aksine kullandığın ilaclar getirir düzenli yani olmadıysan test yapsana tutmustur inşalalh
klomen kullandın mı aşılama öncesi o geciktirmişti bendeNormal de 28 -29 günde bir adet oluyorum. 5 temmuzda aşılamam yapıldı(11 gün oldu) ve dün adet olmam gerekiyordu. aşılama adet döngümü geciktirir mi bilginiz var mı?
Sen üstüne adet gördün yada yerleşme kanamasıydı daha koyu çıkması gerekirdi diye düşünüyorum orda bi hayalet çizgi var ama
femera kullandım canım. bu ay yumurtam geç büyüdü belki o döngümü uzatmıştır.Klomen
klomen kullandın mı aşılama öncesi o geciktirmişti bende
Canm evdeki testlerle kafani.karisitirma git kan ver kahverengi leke yerleşme olabilirsabah yaptım koskocaman negatifi gördüm canım :) spor yapmış gibi bacaklarım ağrıyor bir de peçeteye silince açık kahverengi akıntı var
Sen bakınca görüyosundur ama fotoğrafa çekince iyice silikleşiyor o yüzden göremiyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?