- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.701
Ne biliyim hiçbişey anlamadimSen üstüne adet gördün yada yerleşme kanamasıydı daha koyu çıkması gerekirdi diye düşünüyorum orda bi hayalet çizgi var ama
belkide vardır çıkmamıştır dahafemera kullandım canım. bu ay yumurtam geç büyüdü belki o döngümü uzatmıştır.
Olabilir canm belkide ya buarada merak ettim izmirdeki yasiyosun ve sen bakınca goruyomusn peki teste kuzumSen bakınca görüyosundur ama fotoğrafa çekince iyice silikleşiyor o yüzden göremiyoruz sanırım
Yaptır yaptır hiç durma bence canmhastaneye aşılama faturasını almaya gidecem şeytan test yaptır diyor :)
zaten negatife hazirladım kendimi gitmişken yaptırayımYaptır yaptır hiç durma bence canm
5.kez açtığımda silik birşey gördüm sanki , evet izmir de yaşıyorum canım sendemiOlabilir canm belkide ya buarada merak ettim izmirdeki yasiyosun ve sen bakınca goruyomusn peki teste kuzum
ya canim ne olacak bizim halimiz. Adet olmadim.bugun idrar testi yaptim degil ikinci cizgi,birinci cizgi bile netlesmedi.4 gun kala kan vermistim negatifti.Ne yapsam bilmiyorum.Yok canım olmadım dün kan verdim ama negatif çıktı sende durum ne
ya canim ne olacak bizim halimiz. Adet olmadim.bugun idrar testi yaptim degil ikinci cizgi,birinci cizgi bile netlesmedi.4 gun kala kan vermistim negatifti.Ne yapsam bilmiyorum.
Evet tatlım bende neresindesin5.kez açtığımda silik birşey gördüm sanki , evet izmir de yaşıyorum canım sendemi
Bornova da canım sen ?Evet tatlım bende neresindesin
Aşılama bu canım inşallah negatif olmazzaten negatife hazirladım kendimi gitmişken yaptırayım
Kactane izmirli tanıdıysam hepsi bornovada otryo ben aliagada canmBornova da canım sen ?
Bende gördüm evet ama çok çok silik tatlım tek sen gördün amaKızllaarrrrrr günaydınnnn mucukssssss.....
Anneyimbenanne35 canımmm sanki var gibi ben orda bir hayal çizgi gördüm gözüm pörtlediiiiiiiiiii.Lütfen yanılmadığımı söyle
hadi ya :) olsun uzak değil yineKactane izmirli tanıdıysam hepsi bornovada otryo ben aliagada canm
inşallah canım inşallah. her ay yıkıma uğramak berbat bişey.Aşılama bu canım inşallah negatif olmaz
Aynen kiz herkes bornovalı maşallahhadi ya :) olsun uzak değil yine
Nasıl gördüm bak diyim.Diğer forum konularındada öyle gömüştim hep.Resime bakarken kafamı aşağı yukarı eğiyorum böylelikle kararıp açılıyor işte ozaman görünüyo bebeğimmmmmmm dene sendeBende gördüm evet ama çok çok silik tatlım tek sen gördün ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?