- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.721
:) senin geçtimi günün daha var heralde dimiAynen kiz herkes bornovalı maşallah
Yok ya gunum geçmedi ama hafifi bi lekelenme yaşadım belki üstüne görme olayı olmuştur diye:) senin geçtimi günün daha var heralde dimi
Hayır sigara kullanmıyorum ilaç da kullanmıyorum. Ama dediğiniz gibi başka şeyler de neden olmuş olabilir. Stres falan.Kilo gerçekten etkiliyor özellikle birden bire alınanlar. Troidlerde sıkıntı var mı?
Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz? Sigara vb alışkanlığınız var mı? Hepatitlerinize baktırıyor musunuz karaciğer probleminiz olabilir mi? Mesela radyoaktif çekimleride etkiliyor sonucu. o kadar çok şey etkiliyorki hormonları tek birşey üzerinden konuşmak netlik vermez o ay yumurtlamamış bile olabilirsiniz. Biyolojik sıkıntınyoksa psikolojik olabilir lh ve fsh hipofiz bezinden salgılanır ve stresten etkilenir.
Canımm seninde inşallah batında güzel pozitif haberler alırız.Merhaba, bende 3 ay önce kürtaj oldum ve bu ay düşünmeye başladık, bat a 6 gün var daha merakla bekliyorum
Canım benimde öyle ya ne adet geliyor nede gebelik cikiyoranlamadim geçti seninde 15 temmuzu demiSende belirti falan birsey var mi?bende tık yok sadece gogus cevresi cok enteresan sivilcelendi damarlandi gibi baska birsey yok
Hemde nasıl haer ay negatifinşallah canım inşallah. her ay yıkıma uğramak berbat bişey.
Benim de hiç belirtim yok bugün sadece kasıklarına ağrı giriyo aradaCanım benimde öyle ya ne adet geliyor nede gebelik cikiyoranlamadim geçti seninde 15 temmuzu demi
Seninle beraber giduyoruz hemen hemen benim bugün 13. GünOvulasyon testim bugün oluyor mu daha var mı kızlar
Ama o işaretlediğinde işi gözüküyorr yoksa kendi çizgisimi testin
Ovulosyon çift çizgi çıkınca ki oluyor yoksa siliklesmeye başlayınca miSeninle beraber giduyoruz hemen hemen benim bugün 13. Gün
Dün 12. Gündü seninki gibi netti ama bugün siliklesti çizgi
Tatliskom brn göremedim herhangi bir cizgi.Yok ya gunum geçmedi ama hafifi bi lekelenme yaşadım belki üstüne görme olayı olmuştur diye
Ne kadar var ?Yok ya gunum geçmedi ama hafifi bi lekelenme yaşadım belki üstüne görme olayı olmuştur diye
Çift cikinca oluyor sanirsam bende bu ay ilk defa kullaniyorum pek anlam veremedimOvulosyon çift çizgi çıkınca ki oluyor yoksa siliklesmeye başlayınca mi
İnşallah canım, hayırlısı ne ise olsun, öncekinde de hep böyle dua ettim ama malesef kaybettim hayırlı buymuş diyorumCanımm seninde inşallah batında güzel pozitif haberler alırız.
Böyle inanmayıp gülüyorlar ya adetken hamile olup çıkarıp göstereceksin ya.Okadar çok insan var ki adet olup hamile olan.Daha geçen okudum Amerikada kız doğurana kadar adet oluyor.Tatliskom brn göremedim herhangi bir cizgi.
Keske doktora ısrar etseydin yaptirsaydin ya şu doktorlara anlam veremiyorum sanki kendileri kan veriyor ceblerinden cikiyor. Bide onlar üstüne görmeye pek anlam vermiyor ben bir keresinde aile hekimime söylemiştim de kahkaha atip mahalle ağzı söylentiler deyip benle dalga geçti
9 gün canmNe kadar var ?
Rabbim sabır versin öncelikle inşallahta kalbindeki özlemi durdursun.İnşallah canım, hayırlısı ne ise olsun, öncekinde de hep böyle dua ettim ama malesef kaybettim hayırlı buymuş diyorum
Bende öyle cok sevdim tatliskommmAynen valla ama baksana ne güzel dimi hepinizi çok sevdim ben.
@4body1soulSevsev12 Anneyimbenanne35 H Hivahivron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?