Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır sigara kullanmıyorum ilaç da kullanmıyorum. Ama dediğiniz gibi başka şeyler de neden olmuş olabilir. Stres falan.

M MiyavKedi ahhh kedicik ahhhhhh yerleşme kanamasindan sonra koyu çıkması gerekiyormuş benmki gözleri zorlaşan bile ancak görülüyor bence yine olmadı yine hüsran herayki gibi işte

M MiyavKedi ahhh kedicik ahhhhhh yerleşme kanamasindan sonra koyu çıkması gerekiyormuş benmki gözleri zorlaşan bile ancak görülüyor bence yine olmadı yine hüsran herayki gibi işte
Ama o işaretlediğinde işi gözüküyorr yoksa kendi çizgisimi testin
Eğer öyleyse bitanem üzülmek yok.Kolkola giricezzzzz yolmuza bakıcaz tamam mı?

Merhaba arkadaşlar size sorum olacaktı. Adet sancısını birebir çekip hamile olan vaar mı aranızda ?

Yok ya gunum geçmedi ama hafifi bi lekelenme yaşadım belki üstüne görme olayı olmuştur diye
Tatliskom brn göremedim herhangi bir cizgi.
Keske doktora ısrar etseydin yaptirsaydin ya şu doktorlara anlam veremiyorum sanki kendileri kan veriyor ceblerinden cikiyor. Bide onlar üstüne görmeye pek anlam vermiyor ben bir keresinde aile hekimime söylemiştim de kahkaha atip mahalle ağzı söylentiler deyip benle dalga geçti

Böyle inanmayıp gülüyorlar ya adetken hamile olup çıkarıp göstereceksin ya.Okadar çok insan var ki adet olup hamile olan.Daha geçen okudum Amerikada kız doğurana kadar adet oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…