- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.741
Aman boşver bugünde böyle olsun acık uyku keyfi yaptın.Bende az önce kalktım.Bende öyle cok sevdim tatliskommm
Dün misafirim vardi o yuzden pek giremedim cok yoruldum ama ya gece 2de gonderdim misafirleri ilk defa bu sabah gec uyandim artk nasil yorulmussam
Yaaa çok erken bence çok alsaydın testini 3 gün sonra bidaha yapardın9 gün canm
Amin canımm hepimiz inşallahRabbim sabır versin öncelikle inşallahta kalbindeki özlemi durdursun.
Evet canim var bende okudum .Böyle inanmayıp gülüyorlar ya adetken hamile olup çıkarıp göstereceksin ya.Okadar çok insan var ki adet olup hamile olan.Daha geçen okudum Amerikada kız doğurana kadar adet oluyor.
Aynen ya ben üstüne başa başa doktor hanım ben normalde çok sancılı ve bol kanamalı geçer dedim ama o ısrarla hayır adettir bu dersenki ben bilmiyom diğer hastaneye gitmeyi eh isteTatliskom brn göremedim herhangi bir cizgi.
Keske doktora ısrar etseydin yaptirsaydin ya şu doktorlara anlam veremiyorum sanki kendileri kan veriyor ceblerinden cikiyor. Bide onlar üstüne görmeye pek anlam vermiyor ben bir keresinde aile hekimime söylemiştim de kahkaha atip mahalle ağzı söylentiler deyip benle dalga geçti
Ayy cok mutluyim canim ya bu kadar uyuduğum icin . Okullar kapandigindan beri sabahin köründe uyaniyorum hepAman boşver bugünde böyle olsun acık uyku keyfi yaptın.Bende az önce kalktım.
Evet canim var bende okudum .
Benim ablamda 3. Ayda öğrendi hamile oldugunu yani iki ay boyinca adet oldu ya da üstüne gördü.
Ama bu tip dilinde yok boyle birsey
Bende zamanında ameliyat olmuştum yıllar önce narkozdan çıktım ay nasıl afedersiniz çişim var patlıcam.Hemşirelere diyorum yok canım sen öyle hissediyorsun diyip duruyorlar kalkamazmışım.1 oldu 2 oldu amannn dedim siz görürsünüz.Bi saldım bi saldım yatağa ohhhh missAynen ya ben üstüne başa başa doktor hanım ben normalde çok sancılı ve bol kanamalı geçer dedim ama o ısrarla hayır adettir bu dersenki ben bilmiyom diğer hastaneye gitmeyi eh iste
Onlara normal geliyor hersey canimAynen ya ben üstüne başa başa doktor hanım ben normalde çok sancılı ve bol kanamalı geçer dedim ama o ısrarla hayır adettir bu dersenki ben bilmiyom diğer hastaneye gitmeyi eh iste
Hhhhhh iyi etmişsin vallaBende zamanında ameliyat olmuştum yıllar önce narkozdan çıktım ay nasıl afedersiniz çişim var patlıcam.Hemşirelere diyorum yok canım sen öyle hissediyorsun diyip duruyorlar kalkamazmışım.1 oldu 2 oldu amannn dedim siz görürsünüz.Bi saldım bi saldım yatağa ohhhh miss
Herşeyi onlar tam iyi biliyor.
Ayyy deli kizBende zamanında ameliyat olmuştum yıllar önce narkozdan çıktım ay nasıl afedersiniz çişim var patlıcam.Hemşirelere diyorum yok canım sen öyle hissediyorsun diyip duruyorlar kalkamazmışım.1 oldu 2 oldu amannn dedim siz görürsünüz.Bi saldım bi saldım yatağa ohhhh miss
Herşeyi onlar tam iyi biliyor.
Eşim gece çalışıyor vardiyada.Pek uyuyamıyorum saat 3 4 falan oluyo , o yüzden ancak bu saatte kalkabiliyrum napim.Ayy cok mutluyim canim ya bu kadar uyuduğum icin . Okullar kapandigindan beri sabahin köründe uyaniyorum hep
Selam cnaım hoş geldinnnnnArkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz
Hoşbulduk Çok gerginim ya valla konuşmaya ihtiyacım var. Adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum kasık bel . Normalde çektiğimden bir gün sonra adet olurdum. Şimdi 3 gün oldu hala yok. Bende düşünüyorum acaba adet sancısı çekip hamile olan var mı diyeSelam cnaım hoş geldinnnnn
Gündüz uykusunu daha cok seviyorum ben daha guzelEşim gece çalışıyor vardiyada.Pek uyuyamıyorum saat 3 4 falan oluyo , o yüzden ancak bu saatte kalkabiliyrum napim.
Vallahi bilemiyorum ki canım Hamilelik istiyormusun ovulasyon günlerini değerlendirdinmi?Belki geç döllenme falandır.Hoşbulduk Çok gerginim ya valla konuşmaya ihtiyacım var. Adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum kasık bel . Normalde çektiğimden bir gün sonra adet olurdum. Şimdi 3 gün oldu hala yok. Bende düşünüyorum acaba adet sancısı çekip hamile olan var mı diye
Kız ondada yat yat ayılamıyorum valla sonra kahve üstüne kahve.Gerçi bütün gün yapayalnızımhep kahveye dadandım bu aralar.Gündüz uykusunu daha cok seviyorum ben daha guzel
Yumurtlama gerçekleşmiş o zaman :) değerlendirdin mi peki? Benimde bu akşam yapmam lazım salı çarşamba evde değiliz çünküSeninle beraber giduyoruz hemen hemen benim bugün 13. Gün
Dün 12. Gündü seninki gibi netti ama bugün siliklesti çizgi
İki çizgide koyu olduğunda 24 saat içinde çatlamış oluyor tabi bunun için sabah ve akşam aynı saatlerde yapman gerek anlaman için yine de kırmızıyı görünce kaçırmaman gerek o günü ve ertesi günüOvulosyon çift çizgi çıkınca ki oluyor yoksa siliklesmeye başlayınca mi
Ay ne sinir bozucu ya kuzum özel hastane Yokmu yakınında oraya gitseydin keşke 1 saatte yapıp veriyorlarAynen ya ben üstüne başa başa doktor hanım ben normalde çok sancılı ve bol kanamalı geçer dedim ama o ısrarla hayır adettir bu dersenki ben bilmiyom diğer hastaneye gitmeyi eh iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?