Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anam bi markete gittim geldim sayfalarca dedikodu yazmisdiniz banada yazik okuyacam diye canim cikti
canım dr demedimi pko var diye kendi teşhisinmi? :)
Dohturlarin bisi bildigi yok biz kendi teshisimizi kendimiz koyuyoz gayri
Velhasilkelam test yaptiramadan geldin eve
Sizin orda tip hic gelismemis eczane yok saglik ocaginda kan aldiramiyon tasin ordan sen
Bende gördüm evet ama çok çok silik tatlım tek sen gördün ama
canim 9 gun varmis bata cok erken daha cikmaz kac tane test aldin iki gun sonra tekrar yap
Ben varim canim agriyla basladi ve o agri hic gecmedi sadece siddeti azaliyo.
Kiz kardesim il disindan geldi kizi gezdiremiyorum.Burdan evine biseyler alacakti simdi gittik eve gelene kadar aha bebegi dusurdum dedim heralde agrim cok fazla.

Vallahi bilemiyorum ki canım Hamilelik istiyormusun ovulasyon günlerini değerlendirdinmi?Belki geç döllenme falandır.
Kızşarada bir soralım Sevsev12 Anneyimbenanne35 ne dersiniz kızlar?
Evet hamilelik istiyorum. yumurtlama günlerimizi değerlendirdik. Ya diğer adet sancılarımdan farklar sabah ilk idrarım çok koyuydu, ve beyaz baloncuk gibi tortular vardı. Akşama doğruda mide bulantısı ve mide yanması oluyor

Vallahi bilemiyorum ki canım Hamilelik istiyormusun ovulasyon günlerini değerlendirdinmi?Belki geç döllenme falandır.
Kızşarada bir soralım Sevsev12 Anneyimbenanne35 ne dersiniz kızlar?
halemm canim strsten dolayi gecikme olabilir. Normalde düzenli benimki ama 2-3 gun gecikme yasayabiliyorum bazen .
Test yaptin mi ?
Icin rahat olsun die gidip kan ver

Salak gibi 1 tane test aldım var özel hastane ama eşim izin vermedi sağlık ocaginada çocukları gösterecem diye gittim vah benim halime vahh

Canım sen bir test yap belki hamişsindir batında geçmiş.. 4body1soul arkadaşımızda aynı senin gibi olmuş.Allah gönlüme göre versin.

halemm canim strsten dolayi gecikme olabilir. Normalde düzenli benimki ama 2-3 gun gecikme yasayabiliyorum bazen .
Test yaptin mi ?
Icin rahat olsun die gidip kan ver
valla test yapmadım. Adet günümde yarın test yaparak kafayı bozdum zaten. Ama benim genelde stresten gecikmez erken gelir. hep 2 3 gün öne çekilirek geliyor.

Belirtilerin varmis canim insallah hamissindir senden güzel haberler aloriz insallah
İnşallah canım ama ne bileyim ikidebir tuvalete gidiyorum, sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. bişey akacak gibi ama yok kuru. test yapmayada korkuyorum. Ayın 20 sinde yıl dönümümüz hani olsam hamile eşimi düşenmiyorum

Kizlar benim agrilara dayanacak gucum kalmadi.yaklasik 8-9 gundur hic gecmedi sadece siddeti azalip artti.Doktoru arayacam eger musaitse gidicem dua edin nolur dayanamiyorum artik

Canım benimde öyle ya ne adet geliyor nede gebelik cikiyoranlamadim geçti seninde 15 temmuzu demi
yok canim benimki 14 tü.iki gün geçti.Umutlanmak istiyorum gectigi icin ama testler negatif. Ya varsa ya testler yanildiysa falan diye düşünüyor bir yanım.

Kizlar benim agrilara dayanacak gucum kalmadi.yaklasik 8-9 gundur hic gecmedi sadece siddeti azalip artti.Doktoru arayacam eger musaitse gidicem dua edin nolur dayanamiyorum artik
Canım benimde ağrım çok bel kasık tansiyonum 9-5 yatıyorum 2 gündür.anlaşılan senin zor geçecek hamilelik.eğer bende hamişsem benide zorlayacak gibi bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…