Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim agrilara dayanacak gucum kalmadi.yaklasik 8-9 gundur hic gecmedi sadece siddeti azalip artti.Doktoru arayacam eger musaitse gidicem dua edin nolur dayanamiyorum artik
Canım içini ferah tut yaa dualarımız senle bitanemmm.Belki rahimde gelişirken ağrı yapıyordur .İş falan çok yapma uzan dinlen.Doktorunuda ihmal etme sakın.

Evet canim degerlndirdim şu iki uc gun de full degerlendirmeyi düşünüyorum. Testlere cok da güvenmiyorum
Geçen ay kendi hesaplamlarımla tutturamadım o yüzden bu ay testle görmek istedim. Benim hesaplamama göre daha 2 3 gün var ovulasyona testi yaptım kırmızılaşmış kullanmasaydım bugün ilişki düşünmüyordum hafiften kasık ağrım ve akıntımda başladı bende doğruyu gösteriyor herhalde

Bende anlamadım o testlerden bana 4 gün üst üste kıpkırmızı iki çizgi çıkardı ovulasyon.Normalde 1 kere çıkıp silikleşmesi lazımdı.
O zaman benimki doğru gidiyor herhalde dun kirmizi oldu bugun siliklesti biraz bakalim yarin ne olacak .
Gerci ben hergünü değerlendiriyorum bosuna yapiyorum bu testleri ama olsun içim rahat olsun die yapiyorim

Test yap kurtul canim bu kadar stres yapma kendine

Ben genelde 10. Gun veya 11. Basliyorum canim bir hafta boyunca ama yine sonuc negatif cikiyor .
Sende kasik ağrısı oluyor mu benim yumurtlama doneminde kasik agrim cok oluyor şu an yanlara vuruyor da vuruyor

Yarına kadar daha bekleyip öyle test yapacağım çünkü sanki birazdan sökülecekmişim gibi hissediyorum. Ama bir yandan da diğer belirtilerimden farklı ağrıyor.
Zaten testi ilk idrarla yapman daha iyi olacak canim daha saglikli sonuc alirsin. Hade insallah yarin senden guzel haberler aliriz cift çizgili görüntülü bekliyoruz

Ben genelde 10. Gun veya 11. Basliyorum canim bir hafta boyunca ama yine sonuc negatif cikiyor .
Sende kasik ağrısı oluyor mu benim yumurtlama doneminde kasik agrim cok oluyor şu an yanlara vuruyor da vuruyor
Evet oluyor genelde dolgunluk oluyor alt tarafta akıntıda çok oluyor sonra geçiyor bebek olursa geçmiyor galiba

Her ay yumurtlama dönemi farklı geçen var mı? Benim bazen şeffaf uzayan akıntı oluyor bazen bu ay olduğu gibi açık renk kan geliyor anlayamıyorum Bu ay tam yumurtlama dönemimde o şekilde kanlı oldu ama ağrım pek olmadı yumurtladım mı anlayamadım. Sizin her ay uzayan şeffaf akıntı mı oluyor yumurtama döneminizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…