- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.781
Canım içini ferah tut yaa dualarımız senle bitanemmm.Belki rahimde gelişirken ağrı yapıyordur .İş falan çok yapma uzan dinlen.Doktorunuda ihmal etme sakın.Kizlar benim agrilara dayanacak gucum kalmadi.yaklasik 8-9 gundur hic gecmedi sadece siddeti azalip artti.Doktoru arayacam eger musaitse gidicem dua edin nolur dayanamiyorum artik
Kuzummm sende durumlar nasıl koyulaşma varmı?Canım benimde ağrım çok bel kasık tansiyonum 9-5 yatıyorum 2 gündür.anlaşılan senin zor geçecek hamilelik.eğer bende hamişsem benide zorlayacak gibi bebiş
Ne biliyim ya okadar belirtiye hemen çıkar sandmBekle bakalım kuzum insan bi kaç tane almaz mı testten madem uzakmış eczane
Dün gecekiyle aynı çıktı ama belirtiler artıyor giderek emin olamıyorumKuzummm sende durumlar nasıl koyulaşma varmı?
Git kuzum git ihmal etme insallah bise cikmazKizlar benim agrilara dayanacak gucum kalmadi.yaklasik 8-9 gundur hic gecmedi sadece siddeti azalip artti.Doktoru arayacam eger musaitse gidicem dua edin nolur dayanamiyorum artik
Geçen ay kendi hesaplamlarımla tutturamadım o yüzden bu ay testle görmek istedim. Benim hesaplamama göre daha 2 3 gün var ovulasyona testi yaptım kırmızılaşmış kullanmasaydım bugün ilişki düşünmüyordum hafiften kasık ağrım ve akıntımda başladı bende doğruyu gösteriyor herhaldeEvet canim degerlndirdim şu iki uc gun de full degerlendirmeyi düşünüyorum. Testlere cok da güvenmiyorum
O zaman benimki doğru gidiyor herhalde dun kirmizi oldu bugun siliklesti biraz bakalim yarin ne olacak .Bende anlamadım o testlerden bana 4 gün üst üste kıpkırmızı iki çizgi çıkardı ovulasyon.Normalde 1 kere çıkıp silikleşmesi lazımdı.
Test yap kurtul canim bu kadar stres yapma kendineİnşallah canım ama ne bileyim ikidebir tuvalete gidiyorum, sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. bişey akacak gibi ama yok kuru. test yapmayada korkuyorum. Ayın 20 sinde yıl dönümümüz hani olsam hamile eşimi düşenmiyorum
Moralini bozma oluyor ağrı rahim genişliyor çünküKizlar benim agrilara dayanacak gucum kalmadi.yaklasik 8-9 gundur hic gecmedi sadece siddeti azalip artti.Doktoru arayacam eger musaitse gidicem dua edin nolur dayanamiyorum artik
Bence bekle yarın bidaha yap koyulaşmaya bak ona göre verKızlar kan vermelimiyim beklemelimiyim
Ben genelde 10. Gun veya 11. Basliyorum canim bir hafta boyunca ama yine sonuc negatif cikiyor .Geçen ay kendi hesaplamlarımla tutturamadım o yüzden bu ay testle görmek istedim. Benim hesaplamama göre daha 2 3 gün var ovulasyona testi yaptım kırmızılaşmış kullanmasaydım bugün ilişki düşünmüyordum hafiften kasık ağrım ve akıntımda başladı bende doğruyu gösteriyor herhalde
Sen bence kan ver canım ya kesinleşsin bir.Dün gecekiyle aynı çıktı ama belirtiler artıyor giderek emin olamıyorum
Tatlim kötü ise git doktora ama insallah kötü bisey yoktur senin bebis kendine yer aciyordurKizlar benim agrilara dayanacak gucum kalmadi.yaklasik 8-9 gundur hic gecmedi sadece siddeti azalip artti.Doktoru arayacam eger musaitse gidicem dua edin nolur dayanamiyorum artik
Yarına kadar daha bekleyip öyle test yapacağım çünkü sanki birazdan sökülecekmişim gibi hissediyorum. Ama bir yandan da diğer belirtilerimden farklı ağrıyor.Test yap kurtul canim bu kadar stres yapma kendine
Zaten testi ilk idrarla yapman daha iyi olacak canim daha saglikli sonuc alirsin. Hade insallah yarin senden guzel haberler aliriz cift çizgili görüntülü bekliyoruzYarına kadar daha bekleyip öyle test yapacağım çünkü sanki birazdan sökülecekmişim gibi hissediyorum. Ama bir yandan da diğer belirtilerimden farklı ağrıyor.
İnşallah canım inşallahZaten testi ilk idrarla yapman daha iyi olacak canim daha saglikli sonuc alirsin. Hade insallah yarin senden guzel haberler aliriz cift çizgili görüntülü bekliyoruz
Evet oluyor genelde dolgunluk oluyor alt tarafta akıntıda çok oluyor sonra geçiyor bebek olursa geçmiyor galibaBen genelde 10. Gun veya 11. Basliyorum canim bir hafta boyunca ama yine sonuc negatif cikiyor .
Sende kasik ağrısı oluyor mu benim yumurtlama doneminde kasik agrim cok oluyor şu an yanlara vuruyor da vuruyor
Daha kana gecmemis olabilir kan verseneyok canim benimki 14 tü.iki gün geçti.Umutlanmak istiyorum gectigi icin ama testler negatif. Ya varsa ya testler yanildiysa falan diye düşünüyor bir yanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?